Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Yettel topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
Az enyémet cserélni kell. Már amúgy is be akartam menni a szervizbe, mert ha sokat beszéltem, vagy a Tomtom-ot futtattam, akkor is feltűnően meleg volt a telefonom (az akksi). Akkor a hiba megoldódott, illetve napvilágra került.
Szerinted töltsem ki a lapot a Nokia-nál, vagy menjek be egy Nokia szervízbe? Az utóbbi gondolom gyorsabb lehet. -
Scalpel
senior tag
Van egy ilyenem (HS-20 + AD-41), ha kell valakinek, akkor viheti, mert én nem használom... megvettem, aztán ha háromszor használtam, akkor sokat mondok... még a csomagolása is megvan... A gyári zenelejátszót viszi teljes pompájában, a többi lejátszó programról nem tudok nyilatkozni (illetve a real playernél csak hangerőszabályozásra és telefon fogadásra/indításra alkalmas).
Egyébként a dobozon az áll, hogy up to 1GB támogatja a kártyákat. Lehet akkor 2gigás még nem volt...A szoftvernek vinnie kell a 2gigásat simán, hardware szinten meg kétlem, hogy létezik ilyen akadály (mondjuk a 4gigát már kétlem a fájlrendszer miatt, de ez sem hardware-es
). De vannak a témában hozzábbértők is mint én, övék legyen az utolsó szó.
-
Zoli329
addikt
Nekem csak az a gond, hogy minden indításkor telepíteni akar de nem tud. Törölni meg nem tudom a kérdéses sis-t sajnos. Úgyhogy memkarit formázni kell
Végülis tele volt úgyis szeméttel, nem árt takarítani. De akkor is. 6.27-re mikor frissítettem, semmi ilyen nem volt. Indult és kész.
Egyébként is megfogadtam már párszor, hogy minden programot a telmemre telepítek, de ezt anno nem így csináltam, így kicsit kusza volt a telefon. A tomtommal viszont nem tudok mit kezdeni, csak a kártyára fér fel.
[Szerkesztve] -
evasmall
csendes tag
Itt a frissítések közepette azzal a mezei kéréssel fordulok hozzátok, hogy légyszi segítsetek nekem abban, hogy teljes képernyőre hogy lehet háttérképet kirakni (természetesen 240x320 )? Ha beállítom a témánál az egyéni háttérképet, van körülötte egy keret, amiben kilátszik a témában lévő kép. Elég ocsmány...
Köszi
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Fekete verzióhoz találtam egy nagyon jó hozzáillő témát ''black by alfa'' a neve itt megtalálhatod [link] pontosan nem tudom melyik oldalon de érdemes megkeresned...
A lényeg totál fekete háttér, viszont a betűk, aksi-térerő jelzés, óra stb...teljesen megegyezik a billenytűzet rikító kék színével...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Suzuki topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest