Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudnám frissíteni az E50-em szoftverjét? A software updaterrel (v1.6.13HU) nem megy. Mindig ezt írja ki: "A telefon nem található", pedig a Pc-Suittal kapcsolom a gépre, érzékeli is, le/fel tudok vele másolgatni, akármit lehet, csak softot frissíteni nem. Win7-es oprendszerem van.
Jelenleg a 7.36-os soft van a telefonon. A nokia honlapján elvileg azt írta, hogy van frissítés, vagy benézhettem valamit
-
kmiki20
senior tag
válasz
Viktor0610 #1478 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
kmiki20
senior tag
válasz
Viktor0610 #1476 üzenetére
Thx!
Olyan sok mindent nem (téma, esetleg 1-2 játék, vmi jobb számológép, esetleg office alkalmazás, amiben több szerkesztési lehetőség van, már, ha létezik ilyen) -
kmiki20
senior tag
Érdeklődnék, h érdemes-e vírusölő progit a telefonra feltenni, és ha igen, akkor milyet?
Holt tudom azt megnézni, h milyen verziójú szoftver van épp a telefonomon? Válaszokat előre is köszönöm! -
kmiki20
senior tag
Nokia Music Managerrel szeretnék zenét másolni a telefonra.Beállítottam, hogy konvertálja át, erre rá is kérdez, majd elindul elvileg a másolás, de nem történik semmi azon kívül, hogy a függőben ''felirat'' megjelenik.Lehet én vagyok a türelmetlen, de a file 3,8mg 1 óra után se történt semmi.Mit rontottam el, hogy nem másol a telefonra?? (hely van,mert üres a memóriakártya)
-
kmiki20
senior tag
Milyen tokot, vagy tartót érdemes ehez a telefonhoz venni, ami megvédi a karcolásoktól? Kijelzőre védőfólia kapható? (most a gyári van, de a jobb felső sarokból kitakar 1 ezüst háromszög - pont az aksi töltöttségjelzőt -).
-
kmiki20
senior tag
válasz
horvathkrisz #1246 üzenetére
Szia,
Aranykártyás/előfizus vagyok. ''Részletfizetés K.A.P. kártyás Ügyfeleknek'' csomagban vettem.Jelenleg relax 100-at használok, de szeretnék, vmi másra áttérni, mert a 3300FT-os keretet rendszeresen megtriplázom a sok sms miatt(ez pedíg szüleimet nagyon zavarja)
49900.-be kerül, ~12500 volt a kezdőrészlet + 12 havi törlesztő (~2700-2800FT, pontosan most nem tudom megmondani) -
kmiki20
senior tag
Üdv!
A mai naptól én is E50-es tulaj vagyok (1. nokia telefonom, T-mobilos) Érdeklődnék, hogy honnan lehet hozzá új témákat, csengőhangokat, háttereket és hasznos progikat tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E sorozat jelenlegi legkisebb modellje szerintünk hatalmas siker lesz.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest