- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
István70
tag
Én sem igen értelek én csak a véleményemet írtam le ahogy itt mindenki más! Vagy a nokiákról csak pozitív véleményt szabad? Nem értem... Volt egy rahedli nokiám és nem véletlenül váltottam másra. Sokáig én is csak azért vettem nokiát mert még élt bennem a kép hogy a nokia a legjobb telefon. Sajnos a gyakorlat nem ezt mutatta.
A véleményemet továbbra is fenntartom azzal kapcsolatosan hogy hasonlít az alsó kategóriás SE telókra. CSak jobb az anyagminőség?? Már ezt sem mondhatnám.
Majd ha kijön egy nokia ami normálisan össze van rakva (ami a legfontosabb számomra), összhangban lesz a tudás és a stílus, akkor újra a nokiások táborát gyarapítom majd. Addig nem.
A véleménynyilvánítás szabad, és engem nem befolyásol holmi márkahűk csetepatéja. -
(An)Dante
őstag
A listára 100 felett van, de a GSM üzletek 80 körül kínálják. Volt már jópár pop portos teló a kezemben és ilyen hibát még nem tapasztaltam. (Fordítva nem megy bele, a tesztben azt akartam érzékeltetni, hogy normál állásban is ugyanúgy akad mintha fordítva próbálnád.)
A szoftverhibák mindanddig igen fontosak, amíg nincs rá javítás, és amíg azok a használhatóságot nagymértékben csökkentik. (Márpedig a fagyás és újraindulás erősen csökkenti).) Ha valaki kilométeres vigyorral az arcán vesz egy iylen telót, majd otthon próbálgatja és össze-vissza lefagy neki, igen hamar az arcára fagy a vigyor. Pláne ha belegondolsz, hogy a 80e Ft nem kevés pénz! -
-
-
(An)Dante
őstag
Nálam csak a szürke 6233 volt, Bognál volt a fekete is, így a bill kérdésre talán Ő tudna válaszolni.
A 6233 - K800i teszt értelmetlen lenne. Állókép terén egyértelmű a K800i fölénye, ugyanakkor videóban a 6233 nyerne. Az EDGE + 3G átvitel szintén a 6233-at hozná ki győztesnek, de az apró betűs felületet sokan kényelmetlennek érezték a környezetemben, pedig enm a Vakok Intézetében mutogattam.
Sajnos a teszt írásához hozzátartozik, hogy amikor hozzáértem a navigombhoz folyamatosan így nyikorgott így a hideg rázott minden egyes funkció aktiválása után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest