- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #73 üzenetére
Semmi személyeskedés, csak szemet szúrt a furcsa ragzás..
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Koronás Maki #49 üzenetére
A kérdés, hogy melyik volt előbb, szerintem a Nokia
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
(An)Dante #12 üzenetére
A zenelejátszónak külön csináltam egy mappát ''mp3'' néven és oda másolk minden zenét, amit hallgatni szeretnék a zenelejátszóval. A gyári csengőhangokat simán lehet a galériából, ott egyből berakhatod csengőhangnak, üzenethangnak, ébresztőnek stb.
Ezek a gyári tartalmak amógy is kritikán aluli minőségűek: felfogni nem tudom, hogy egy 640×480-as videót lejátszani tudó készülékre miért raknak fel gyárilag 176×144-es más képarányú, agyontömörített szarokat. -
Zoltanfi
senior tag
Nekem azért kellett rögtön az első napon egy fájlkezelőt felrakni a 6630-asomra, mert baromira zavart, hogy nem látom normálisan a könyvtárszerkezetet még a fotóknál, csengőhangoknál sem..
Az, hogy a gyári csengőhangok eleve el vannak dugva egy külön mappába, ez két dolog miatt is jó:
-max 1-szer meghallgatom őket, utána nincsenek útban, nem botlok beléjük a saját csengőhangjaim közt böngészve.
-egyben törölhetők..
A sok újraindulás tuti hogy nem normális. Valami baja volt a tesztpéldánynak!
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
Kicsit összecsapottnak tűnik a teszt és a telefon is. Mintha egy bétás darab lenne, (csikorgás miatt) a fotók fakók, a videó homályos.. A mobilportos példány jobb képeket csinált..
Aztán:
-xHtml böngésző van benne
-Számomra úgy logikus a galéria hogy a valódi könyvtárszerkezetet látom, mint a Windowsban is, nem ömlesztve mindent áttekinthetetlenül. A belső memóriában amúgy sem kell tartani mást csak a névjegyzéket meg az üzeneteket. Minden másnak (alkalmazások, témák, képek, csengőhangok, videók) a kártyán a helye.
-A pop-port használata alapvető emberi intelligenciát igényel: A NOKIA felirat van felfelé, úgy dugjuk be, ha fordítva próbálkozunk nem fog menni, olyan mint bármely USB.
-A feliratok közti üres terek áttekinthetőbbé teszik a menüt, nincsenek olyan zsúfoltan, sűrűn a feliratok, mint a Samsungokban. Nem tudom ez miért baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest