- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
-
Athos07
senior tag
válasz
Koronás Maki #52 üzenetére
Nagy összevisszaságokat hordasz te ide.. a SE volt a gömbölyded? Mesélj nekem a V/Z800i, V600i, M600i, K800i gömbölyűségéről.. vagy a 3310, 6210, 6630, 7610, 3200... ''éles szögletességéről''.. Vagy Te másokra gondoltál? Mi alapján válogattál? Vagy ahogy tetszik, csak valahogy mindenáron bebizonyítsd, hogy a Nokia dizájnt lop?
Nemigen értem, hogy mire megy ki ez, de mesélhetnél nekem a p850-6260, i320-MotoQ, 550SH-TS608 fura hasonlóságairól pl...
Annyira nincs értelme ennek a vitának, hogy ebből tényleg csak rosszul jöhetsz ki.. És a végén úgyis csak ugyanarra lyukadnál ki, hogy te csak a saját preferenciádat igazolgattad. -
Athos07
senior tag
Ez most a Samsungos téma miatt jött? Nemigen értelek. Azért hasonlítod valami máshoz, hogy ápold a Samu dömpingpolitikájára tett néhány megjegyzés miatti vélt sérelmeid?
Mondd meg, hogy melyik SE-hoz hasonlít, mert én marhára nem látok hasonlóságot egyikkel sem.
Az meg milyen duma már, hogy kopik a hírnévMajd ha csődközelbe kerülnek, és beelőzi őket a sagem, akkor igen..
-
Athos07
senior tag
válasz
(An)Dante #32 üzenetére
- 80.000
- a pop-port alkatrészeket szerintem nem gyártják külön a 6233-hoz, hogy ott xar legyen, én pedig eddig 1x sem találkoztam olyan esettel, hogy a részegységek ne illeszkedtek volna egymásba. Gondolom te is úgy próbáltad, hogy nem egyenesen, hanem kicsit elhajlítva közelítetted az aljzathoz a csatit, és csak azután fordítottad egyenesbe, amikor már félig bent volt... izé, ez így hülyén hangzik, de saját tapasztalat, hogy ha így rakod bele mindig pontosan belemegy. És persze nem mindegy, hogy fordítva próbálgatod-e, vagy a jó irányban.
- a szoft tényleg gáz - de ha a szerencsétlen tulaj 1-2x frissíti tuti eltűnik, manapság már általános és elkerülhetetlen, hogy a gyártók megkönnyítsék a fw-frissítést, mert nincs idejük minden búgot kiírtani a megjelenésig. Ezért fog mostmár végre elterjedni a FOTA. És ha már ígyisúgyis frissíteni kell akkor szerintem nem kéne így kiakadni a szofthibákon... szerintem. -
Athos07
senior tag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Éppen azért mondtam én itt, hogy ha az amúgy is sokkal nagyobb népszerűségre számot tartó fekete változat nem nyöszög, akkor még..kevésbé releváns a főcím. Értem én, hogy zavaró, de ha tényleg csak a szürke nyöszög, akkor kit izgat?
-
Athos07
senior tag
Épp ezért nem értem, hogy miért nem a feketét hozta el Bog (hacsak nem azért, mert a feketét ''mások'' csaklizták el
). Szerintem azzal jobban jártatok volna -- mindenben, amit én felsoroltam.
Várom Bog válaszát - hátha megfigyelte a két billentyűzetet.
Egyébként a ''forgókép'' marha jó ötlet - remélem mostantól általános lesz minden tesztnél (de persze azért gyakoroljatok még, mert 1-2 képkocka behomályosodott)
-
Athos07
senior tag
-o-o-o-
Érdekes hangvétele lett a tesztnek: mintha minden apróbb hibának (na nem a hívásmexakításokra gondolok - az tényleg komoly.. de a szoftcsere ezen fog majd segíteni) külön hangsúly jutott.
Szó esett arról, a szürke változat billentyűi gumis érzésűek: ha már mindkettőt szemrevételezhettétek biztos láttátok, hogy a fekete verziónak is ilyenek-e a billentyűi, vagy azon - mint ahogy több helyen már mondták tulajok is - valamiért kemény műanyag van a gumis helyett. Ez már csak azért is fontos lenne, mert ha igaz, akkor sanszos, hogy az már nem nyikorogna úgy, mint a szürke verzió - amely hiba érdemesnek találtatott arra, hogy a 6280-hoz hasonlóan címszereplő lehessen (véleményem szerint sokkal kevésbé érthető módon).
A kamera minősége nem meglepetés - erre is sokan a szoftverfrissítést várják.. ki tudja milyen változások jöhetnek, az tényleg nem veszi fel a versenyt a jelenlegi csúcskamerákkal (még az N70-nel sem).
Nem tudom miért érzem úgy, hogy ez a teszt egy nemhivatalos K800i-6233 összehasonlítás első része volt, és ezek után nem hinném, hogy többesélyes lehetne a verdikt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest