- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karel666
tag
válasz
canniball #1841 üzenetére
Tegnap nem engedte valamiért átállítani a hangerő állítást, mindig kilépett a programból.
Most simán engedte. Igen, egy activityt tud. Én most nem érzem hiányát.
Most kiváltottam 3 távirányítót. Yamaha erősítőé nagyon drága lett volna,ha gyárit rendelek és használtan ritka és drága. A médialejátszómat is szépen viszi, nem kell célozni. UPC boxnál sincs gond.Összességében 28 dollár volt szállítással együtt, ami azért nem volt túl drága szerintem. Van régebbi univerzális távom, de azt botrányosan nehéz belőni és már régi.
Szerintem jó vétel volt, főleg, hogy a gyerekek majd ütik vágják....Ezért sem akartam jobbat, drágábbat venni. -
Karel666
tag
-
blakey
titán
válasz
canniball #1782 üzenetére
Töröld a MyHarmonyn lévő távot, ha már egyszer fent volt és vedd fel újból, utána menj végig a kéréseken, kérni fogja a szoftverből az adatokat utána szinkronizálni fogja. Nekem is fent volt a One+, töröltem majd újra felvettem, simán végigcsinálta, csak a gombokat kell újra beállítani, minden táv gyári állapotba kerül.
-
Ispy
nagyúr
válasz
canniball #1777 üzenetére
A myharmony a Remote Software utódja, az új készülékeket már ezzel kell beállítani.
Ha nincsen akkor szerintem nem tudod, azért a supportnak érdemes írni, bele tudnak mókolni a háttérben a beállításokba, régen pl. a pana tévé turn on delay-t nem lehetett állítani, távolról megcsinálták nekem, egy próbát megér.
Elvileg tudja kezelni a myharmony a 600-at is. Igaz az összes beállítást meg kell csinálnod újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest