- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karel666
tag
válasz
canniball
üzenetére
Tegnap nem engedte valamiért átállítani a hangerő állítást, mindig kilépett a programból.
Most simán engedte. Igen, egy activityt tud. Én most nem érzem hiányát.
Most kiváltottam 3 távirányítót. Yamaha erősítőé nagyon drága lett volna,ha gyárit rendelek és használtan ritka és drága. A médialejátszómat is szépen viszi, nem kell célozni. UPC boxnál sincs gond.Összességében 28 dollár volt szállítással együtt, ami azért nem volt túl drága szerintem. Van régebbi univerzális távom, de azt botrányosan nehéz belőni és már régi.
Szerintem jó vétel volt, főleg, hogy a gyerekek majd ütik vágják....Ezért sem akartam jobbat, drágábbat venni. -
Karel666
tag
-
blakey
titán
válasz
canniball
üzenetére
Töröld a MyHarmonyn lévő távot, ha már egyszer fent volt és vedd fel újból, utána menj végig a kéréseken, kérni fogja a szoftverből az adatokat utána szinkronizálni fogja. Nekem is fent volt a One+, töröltem majd újra felvettem, simán végigcsinálta, csak a gombokat kell újra beállítani, minden táv gyári állapotba kerül.
-
Ispy
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
A myharmony a Remote Software utódja, az új készülékeket már ezzel kell beállítani.
Ha nincsen akkor szerintem nem tudod, azért a supportnak érdemes írni, bele tudnak mókolni a háttérben a beállításokba, régen pl. a pana tévé turn on delay-t nem lehetett állítani, távolról megcsinálták nekem, egy próbát megér.
Elvileg tudja kezelni a myharmony a 600-at is. Igaz az összes beállítást meg kell csinálnod újra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Így már el fogok tudni indulni...
Sajnos többen is szenvednek Kaonmedia boxokkal a Harmony fóruma szerint.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)