- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
Daszkalosz19 #2063 üzenetére
Szerintem esélyed sincs csere kijelzőt beszerezni. Vehetsz másik távirányítót.
-
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1858 üzenetére
"Kukázd" és kérj kártyát, azzal nem lesz ilyen gondod.
-
bon
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1858 üzenetére
Nem kötelező box-ot használni, nálam sincs már évek óta és nem hiányzik.
-
blakey
titán
válasz
Daszkalosz19 #1856 üzenetére
Mivel kell bekapcsolni a boxot, Power? Szerintem tanítsd meg a Power gombot és akkor jó lesz, nincs olyan boxom, nem tudom, hogy milyen parancs kell neki.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Daszkalosz19 #1812 üzenetére
Annyi okosság van még, hogy alapból minden fizikai gombnak van egy short press és egy long press funkciója, így bizonyos funkciókat rá tudsz rakni extra bizonyos gombokra, de ez elég kompromisszumos megoldás.
Ennyi eszközhöz persze ez édeskevés, olyanokra jó, hogy pl. nekem a tévé 2 óra után el akar menni sleepbe, le kell nyomni egy gombot a tévé távján, film nézés közben, amikor a HTPC megy, akkor ugye alapból semmilyen tévé gomb nem érhető el a távon. Ezért beraktam az OK gomb long pressre a tévé OK gombját, így amikor kell meg tudom nyomni.
De azért a long press nem túl kényelmes, korlátozott funkciókra jó.
Vagy például a tévén lévő ledszalag gombjait ráraktam long pressre, így nem kell kilépnem másik deviceba, ha be akarom kapcsolni a ledet tévé nézés vagy film nézés közben.
-
Márklár
tag
válasz
Miért fontos egy activities alatt elérni 3 eszköz menüjét? Mit szeretnél állítani?
Lehet, ha megírod, közelebb kerülünk a megoldáshoz.Márklár
-
canniball
nagyúr
válasz
Egy activity-n belül a különböző eszközök menüjét különböző gombokra rá tudod tenni, de a navigációs gombokat akkor is csak egy eszközhöz tudod hozzárendelni, így nem fog működni amit szeretnél (már ha jól értem mit szeretnél). Több eszköz ugyanazon menüpontjának vezérléséhez mindenképpen váltanod kell az eszközök között; vagy ráprogramozhatod más gombokra a navigációt, de az meg elég izé megoldás...
-
tobias40
veterán
válasz
Daszkalosz19 #1810 üzenetére
A device-be felvetted az eszközeidet?Ha igen akkor ezeket az alap funkciókat vinnie kell!
Device alatt jól kezeli pl. a tv-det?Utána az activities-be felveszed az eszközeidet és végig mész PONTOSAN beállítod a kérdések szerint a válaszokat és kész.
Utána pl. TV nézés activit-re kapcsolsz és mennie kell a billentyűknek!Angol tudás nagy előny(én esem tudok..) ezért szívtam vele hetekig mire rájöttem a működésére!
Rá kell jönni a gondolkodás módjára és utána már könnyebb! -
Ispy
nagyúr
válasz
Daszkalosz19 #1805 üzenetére
Myharmonyban bal oldalon van olyan menü, hogy buttons, ott remote buttons, kiválasztod az activityt a listából, onnan már egyértelmű.
-
fPApi
őstag
válasz
Daszkalosz19 #1803 üzenetére
Nekem működik az átváltás (szintén 950), mindent átkapcsol, amit kell, úgyhogy mégis a beállításokat kellene végigbogarászni.
A TV menün való léptetéshez pedig be kell állítani a TV fel-le nyilakat is, mert gondolom azért nem megy, mert a léptetés másik eszközre van az adott tevékenységben állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest