Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMD!4ever

őstag

válasz Egon #238 üzenetére

Szépen kivesézted a magad péháaddííkt módján a mondataimat,ez nem engem minősit.
    akkor énis...
    ''...az ugye garancia arra, hogy a kérdéses tesztkonfigban (lap+proci+ram kombó) is tutira megy annyival, ugye? ''

Nem garancia hát! Persze!!! De akkor engettesék meg nekem hogy miért nem járatták PŐLŐ ugyanannyin...pőlő :U

''Ahogy Fless is utalt rá, a szakmai cikkeknek talán nem csak az AMD-ra kedvező részét kellene elolvasni (szép színes grafikonok, amikben AMD proci van legfelül, tudod), és értelmezni (gyanítom, az utóbbi nehezebb feladat).''

Igen igazad van de szerintem én még mindig több ''nem csak amd-re kedvező'' részt olvasok el mint inteles kollégáim 98.5%-a. de engem most itt olyan jól esik mindenkinek fikáznia ugylátszik ez a trend! sebaj ;)

''Elég nehézkes a felfogásod. Ez nem prociteljesítmény-teszt volt, hanem az ideális CPU/vga párosok megkeresése, a CPU/vga limit megkeresése adott konfigok esetén az egyes progikban stb. Nagyjából be lehet lőni a segítségével, hogy ha van mondjuk egy 3 gigás P4-em, akkor milyen vga-t érdemes hozzá venni, és fordítva: ha minden vágyam egy 7900GT, ahhoz milyen proci dukál. Ennyi.''

Én értem miről szólt a teszt,és vettem a bátorságot hogy hangot adjak a véleményemnek,mert hadd ne csak és kizárolag abbol álljon egy teszttopik hogy jajdeszép volt fless és rudi!! Mert akkor mi értelme van?(99.9%-ban szuperek tényleg amugy a tesztjeitek! :R Kulturátan érveket pedig nyugodtan hozhat föl egyik és másik fél is nem?? De mostanában mindenki olyan kis nyúzott szerintem)
    de ugylátom sokaknak nem tetszik hogy taposok ugymond a kis bimbodzo örömükön ami annyit jelent hogy kb 2 éve intel nemigazán volt pariban az amd procteljesitményével és most van egy kis happiend(elég kicsi,hozzáteszem)

''30 fölötti lévén, bár elmondhatnám ezt magamról... De sajna nem. Azon kellene elgondolkodni, hogy kinek is okoz (ahogy elnézem) fizikai fájdalmat, hogy nem a kedvenc procigyártója (aminek még mindig picit garázscég jellege van az Intel mellett...) szerepel egy grafikon élén, ami nem is procitesztet ábrázol - akkor ki is a gyerek.''

Senkit nem akartam megsérteni elösször is bocsánatot kérek,igy illik,pedig nem is én kezdtem a péniszezést :U
    Szóval garázscég jelleg...hmm sajna ennyit ennyit számitott 1-2 év,az intel szépen elvitte a támogatókat anno az amd elől. De mára az Amd nyujtott termékek terén szépen utolérte majd le is hagyta riválisát,igaz az intel maradt a nagyobb mondjuk ugy tömegtermelő ;]
    De hiába tud többet gyártani ettől még nem az övé feltétlenül a jobb...Mindenkinek suzikija van majdnem,mégse az a legjobb autó...

Zárójelbe megjegyezném hogy én tényleg csak elég ritkán szólok bele a vitákba,tesztekbe (megfogadom mindig)de akkor a nickemből adódóan máris nekemugrotok bármit is mondok hogy én csak egy pisis kis hüjje lehetek hogyazájemdéajobb és ennyi. :(((

Még nem vagyok 30 de 700napnál már kevesebb és annyi leszek.
    Minden Inteles és Amd-s és kivüllálló péhást főlszólitok a kultúrált magatartásra!

najó mostmár abbahagytam :D

• Mackósajt

senior tag

A probléma ott van, hogy az olvasók háromnegyede simán AMD vs. Intel összevetésként fogja látni ezt a tesztet. Úgyhogy persze lehet oltani AMD!4ever-t, hogy nem érti miről szól a teszt, de szerintem ő inkább azon aggódik, hogy sokan nem fogják érteni. Az itteni egyszeri kommentekből is látszik, hogy sokan simán processzorösszevetést látnak benne. És ahhoz meg tényleg nem teljesen korrekt. Talán kelett volna bele egy pár mondat, amelyik a kevésbé figyelmes olvasóknak is beleveri az agyába, hogy ez nem prociteljesítmény-összevető teszt.

A teszt egyébként nekem tetszett, jó ötlet. Persze leginkább olyan kártáyk voltak VGA fronton, amelyek a vágyálom kategóriába tartoznak, dehát középkategóriás kártyákkal elég nehéz lenne processzorlimitet vizsgálni. :) Viszont azt meg lehetne nézni azokkal is, hogy mivel műxik jobban együtt.

Esetleg lehetne olyan teszt is, ami alaplapi lapkakészletek videokártyákkal való összedolgozását vizsgálja. (Lásd még, telhetetlenség. :U )

• RECSKA

veterán

Épp ez az.

Nekem mindegy, ki a gyorsabb, ki mit csinál, úgyis azt fogom megvenni, ami nekem szimpatikus.

Most egy 2500+ Bartonom van, ami kényelmesen megy 2600MHz felett... Ott már fráaszt tud hozni pár A64 tulajra is... :DDD. Majd ha már nem tudok vele semmit sem csinálni ( értsd az MP3 szaggatni fog, filmet nem lehet majd nézni stb.... ) akkor lecserélem. De tutkóra nem egy 2600MHz-es A64-re fogom, mert azért nem fosnám össze magam a különbségtől....

• elitgamer

tag

igazad van,és nem is estél at a ló tuloldalara, ;)

• AMD!4ever

őstag

válasz Egon #167 üzenetére

Ne fárassz már. De ha én napi viszonylatban tuningal használom 250es fsb-n a gépet és mint nagyrabecsült tesztiróink is emlegették hogy sok játéknál számit a rendszerbusz sebbesége,(ami alacsonyabb az amd-nél a tesztben) akkor ez szerintem rontja az amd-ko nfigok eme tesztbeni eredményét ezzel elferditve kissé a valóságot.
    A virtuális péniszeket meg hagyjuk,ugylátom gyerek vagymég.

• fLeSs

nagyúr

válasz Egon #167 üzenetére

;] :D
    lehet, hogy felesleges ilyen teszteket készíteni, mert az olvasók nagy része nem képes leszűrni a lényeget... :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés