- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
válasz
LEPreassure #379 üzenetére
Hát nemtom, a kiskerárakon az egyetlen 512MB-os 7900GT, amit én láttam (ugyanis szinte csak 256-al kapható), 114k, az 1900XT pedig 124k, bár nem néztem teljesen végig, olcsóbb is akadhat belőle. Ebben az árkategóriában ez nem nagy különbség. (Nem mindegy, de sokkal mindegyebb, mint a 20k vs. 30 k probléma pl.) És állítólag az XT jobb.
-
Mackósajt
senior tag
A probléma ott van, hogy az olvasók háromnegyede simán AMD vs. Intel összevetésként fogja látni ezt a tesztet. Úgyhogy persze lehet oltani AMD!4ever-t, hogy nem érti miről szól a teszt, de szerintem ő inkább azon aggódik, hogy sokan nem fogják érteni. Az itteni egyszeri kommentekből is látszik, hogy sokan simán processzorösszevetést látnak benne. És ahhoz meg tényleg nem teljesen korrekt. Talán kelett volna bele egy pár mondat, amelyik a kevésbé figyelmes olvasóknak is beleveri az agyába, hogy ez nem prociteljesítmény-összevető teszt.
A teszt egyébként nekem tetszett, jó ötlet. Persze leginkább olyan kártáyk voltak VGA fronton, amelyek a vágyálom kategóriába tartoznak, dehát középkategóriás kártyákkal elég nehéz lenne processzorlimitet vizsgálni.Viszont azt meg lehetne nézni azokkal is, hogy mivel műxik jobban együtt.
Esetleg lehetne olyan teszt is, ami alaplapi lapkakészletek videokártyákkal való összedolgozását vizsgálja. (Lásd még, telhetetlenség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest