- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
jattila40
üzenetére
Nekem két Maxtor winchesterem adta fel a küzdelmet 1 éven belül. Többet nem is vettem Maxtort - előtte óvakodtam a Seagate-től, de azt kaptam garanciában: eddigi legjobb winchesterem. szélsőséges (értsd: dögmeleg, zsúfolt házban volt 5 évig + egy időben gyakori ak voltak nálunk az áramszünetek, melyet a winchester köztudottan nem tolerál) körülmények között sem mondta be az unalmast és olyan halk, hogy nem tudod mikor dolgozik és mikor nem. Közel 7 éve van meg, tán már közeledik élete vége felé, de eddig az adatvesztés számomra ismeretlen fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest