Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila40
tag
Tegnap elolvastam a cikket, és rögtön elkezdtem kísérletezni, bár ne tettem volna. A hard disk sentinel 91%-osra jelezte a 80 GB-os Maxtor winchesteremet, mivel 9 szektort át kellett helyezni. Nosza, ráengedtem a hdtune error scanjét (ezt nem kellett volna). Amikor már majdnem a végére ért, a gép kékhallállal kiakadt, és innentől kezdve nem tudtam újra bootolni. A winchester teljesen tönkre ment, egy másik gépben próbáltam helyre hozni az r-studio 3.6 demo verziójával (nagyon jó program, van valakinek licensze hozzá?). Többé-kevésbé sikeresen scannelte, miután már a file rendszer is egész jól hozzáférhetővé vált. A lényeg, hogy a fontos adataimat majdnem teljesen visszanyertem. Most újra megméztem a vinyót HDS-sel, és 16%-os, több mint 430 áthelyezett szektorral és kb. ugyanennyi gyenge szektorral.
A kérdésem, mi okozhatta a hibát? A hdtune rossz, vagy valami olyan helyre ért a teszt során a fej, ahova nem kellett volna (pl. porszem került alá? lehet hogy ez hülyeség)? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest