Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slycugel2000
tag
Köszi a választ!
Közben végigppróbálgattam több eszközzel (2TB, 3TB, 8TB, 18TB) az összes USB porton (USB 2.0, USB 3.1 Gen1, USB 3.1 Gen2), úgy, hogy közben kiiktattam a netet és felfüggesztettem a Kaspersky-t és a következő van:
Az Orico-val be sem tölti a logikai meghajtók közé, csak a fizikai lemezeknél látszódik, ahol csak a Partíciók fül elérhető. Sajnos az eSATA kábelt nem tudom használni, mert nem támogatja az alaplapom. De lehet, hogy azzal sem menne.
Volt egy régi Sharkoon QuickDeckPro USB 3.0-m is, ezzel is kipróbáltam, pedig ennél azt írja a HDS, hogy nem támogatja, viszont itt legalább betöltölti a logikai meghajtók közé, csak kiírja az Áttekintésnél, hogy "A merevlemez állapota ismeretlen.
Ez az USB eszköz nem szolgáltat további információkat a jelenlegi állapotról. Mindazonáltal a Lemez -> Felület teszt opcióval átvizsgálható az állapota."Szóval elég furcsa, hogy az elvileg nem kompatibilis eszköznél (Sharkoon) több infó látszódik, mint az elvileg kompatibilisnél (Orico). Mit gondoltok?
Ezeknek a HDD-knek csak úgy tudom ellenőrizni az egészségi állapotát, ha bekötöm az alaplapra a SATA-n keresztül, de ez azért elég macerás művelet minden alkalommal. (Több, mint 20 belső winyót használok archív célokra az USB dock-kon keresztül)
Mi lenne a javslatotok? Vegyek egy tuti kompatibilis USB dock-kot csak a health status csekkolása céljából? Vagy van valami egyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest