- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
slycugel2000
tag
Köszi a választ!
Közben végigppróbálgattam több eszközzel (2TB, 3TB, 8TB, 18TB) az összes USB porton (USB 2.0, USB 3.1 Gen1, USB 3.1 Gen2), úgy, hogy közben kiiktattam a netet és felfüggesztettem a Kaspersky-t és a következő van:
Az Orico-val be sem tölti a logikai meghajtók közé, csak a fizikai lemezeknél látszódik, ahol csak a Partíciók fül elérhető. Sajnos az eSATA kábelt nem tudom használni, mert nem támogatja az alaplapom. De lehet, hogy azzal sem menne.
Volt egy régi Sharkoon QuickDeckPro USB 3.0-m is, ezzel is kipróbáltam, pedig ennél azt írja a HDS, hogy nem támogatja, viszont itt legalább betöltölti a logikai meghajtók közé, csak kiírja az Áttekintésnél, hogy "A merevlemez állapota ismeretlen.
Ez az USB eszköz nem szolgáltat további információkat a jelenlegi állapotról. Mindazonáltal a Lemez -> Felület teszt opcióval átvizsgálható az állapota."Szóval elég furcsa, hogy az elvileg nem kompatibilis eszköznél (Sharkoon) több infó látszódik, mint az elvileg kompatibilisnél (Orico). Mit gondoltok?
Ezeknek a HDD-knek csak úgy tudom ellenőrizni az egészségi állapotát, ha bekötöm az alaplapra a SATA-n keresztül, de ez azért elég macerás művelet minden alkalommal. (Több, mint 20 belső winyót használok archív célokra az USB dock-kon keresztül)
Mi lenne a javslatotok? Vegyek egy tuti kompatibilis USB dock-kot csak a health status csekkolása céljából? Vagy van valami egyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest