- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
hdsentinel #515 üzenetére
Szia
helyes
tetszik,amit írtál,mert pár dolgot megmagyarázott.
Sok dolog annyira közel áll mindkét magyarázathoz,hogy a nyilvánvaló nagyobb nagyságrendű előforduláshoz érdemes csatolni. Jelen esetben pl a szektorhibát. Azt nem tudtam,hogy a programodnak idő vagy esetleg mélyebb teszt kell,hogy a teljes szektorhibát kiolvassa. Én azt hittem ez benne van az MFT és társaiban.Akkor azt mondod,hogy a romló százalék fontosabb,mint az,hogy mennyin áll épp? Tehát ne aggódjak,ha 87%-om van és nem csökken. Ez lehet statisztikai előre számítás esetleges magasabb késési idő...vagy egyébb eltérő érték a szabványtól?
A dobálásra azt értettem,hogy nem találtam programokkal különbséget a fizikailag "terrorizált" vagy szakszerű használatban elromló vinyók között. Ez leginkább az én problémám. Mert honnan tudnám,hogy ki mikor rúg bele a gépébe,ha ezt nem jelzi semmi. A potenciálisan erőszakos ügyfelek gépeit így nem veszem számításba semmilyen statisztikába.
Hogy ne legyen ellenséges,amit írok: Én örülök,ha valami egy kicsit is kiírja,hogy "hé te itt valami nem smakkol"....de amikor 5-6 évig még működő gépről több időn át küldi a hibajelzéseket,mint arról,ami esetenként hetek alatt meghal,akkor kicsit megérthető,hogy pipa vagyok
Ééés ekkor tértem át arra a hitvallásra,hogy amint bármi nesz jön abból a vinyóból...bármi rendszeresség derül ki a kékhaláltól,újraindulásról,kiakadásról,akkor én azonnal vetetek új alkatrészt...persze ez nemcsak vinyó....
Rendszergazdai oldalon is képződik annyi hamis adat és oprendszer vagy felhasználói program által kiakadt adatfolyam? Mert én ezektől kapok idegbajt. Mindig azt látom,hogy az ME ennyi az XP annyi..a VISTA meg annyi memóriát foglal és használ az operatív tárból és xyz mennyiség vésztartalékot tart fent. Illetve tart egy szabad prioritás szálat magának,hogy le tudja állítani a kiakadt folyamatot...De mégis azt tapasztalom és egyre gyakrabban,hogy ez úgy,ahogy van megbukni látszik.
Ebben nincs is semmi gond,ha rólam és pár hozzáértőbb emberről lenne szó,de akinek még elmagyarázni sem tudom,hogy ilyenkor reseteljen legalább vagy áramtalanítson,akkor már nem egyszer jártam úgy,hogy hazajöttem este és elmentem megnézni a dolgot és akkor mondták,hogy két napja úgy áll a gép kiakadva. Nah ilyenkor kukára sérül a vinyó. Mégse írja ki semmi...Pedig eddig mindegyiket napokon belül cserélni kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest