- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Az akusztikát megpróbáltam megint beállítani, az újabb driverrel, bár hiba üzenetet nem kapok, de a beállítás sem történik meg. Most kipróbáltam, h ahci driver nélkül legacy módba, így megint driver hibát jelez, viszont így is jól olvassak az infókat (ATA kontrollfájl meg a másik is érvényes), egyedül udma6 helyett udma5ben megy, de arról azt olvastam, h nincs érezhető teljesítménybeli különbség.
Kipróbáltam a másolást is sem gyorsabb sem lassabb nem lett, de most tényleg beállt az írási/olvasási sebesség, bár ott van olyan, h becsült max átviteli sebesség, a régi driverrel 12x dvd írási sebességet mutatott, most "csak" 69xest.
A másik felmerülő kérdés, h a biosban kapcsolható smart az csak saját beépített ellenőrzésre szolgál? A proginak nincs szüksége erre, a helyes adatokhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- War Thunder - MMO Combat Game
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sweet.tv - internetes TV
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest