- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
InfiniteReality #2226 üzenetére
A winyó hűtése teljesen megfelelő, a házhűtés kialakításával sincs semmi probléma. Átlag 32 fokosak, ezért is zártam ki a túlmelegedés problémáját. A tápegységem állapota meg szerintem kifogástalan, legalábbis ami a kondikat illeti, az biztos. Egyedül a venti kerregett egyszer (sok a por, aztán hiába takarítom gyakran), de a csapágyolaj megoldotta a problémát, azóta is kussol. Mellesleg egy Gigabyte Superb 460-nak még bőven bírnia kellene a gép fogyasztását, és ez sem egy utolsó trutyi táp (amúgy 2 és fél éves). Ezért is gyanakodtam, hogy esetleg valami az új alaplapon (mondjuk egy sata csati) érintkezési hibás... de feltettem az új verziót, azóta nem problémázik, ha minden igaz, valós értékeket mutat (100/100).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest