Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Nyugodtan vedd meg,ilyen áron ilyen stilusú telót nem igazán találni.
Találtam egy rom-ot.Próbáljátok ki:[link]
Mondjuk én még az 1.2-es verziót tettem fel valamelyik nap,de most látom van már 1.6 is.
58 MB szabad memória van taskiller-rel kilőve a progikat indításkor.
eddig ilyen fürgének még nem láttam a gépet.
Kíváncsi vagyok az 1.6-ra is,de csak holnap lesz...Próbáljátok már ki,várom a tapasztalatokat!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hello!
Én azt használom és megvagyok vele elégedve! Ennyi pénzért más alternatíva nincs is. Ha anno egy kicsit több pénzem lett volna mint ami nem volt akkor is max egy MAGIC-re ruháztam volna be.
A hardveres qwerty bill. szvsz felesleges, bár pár dolognál kétségtelenül kényelmesebb pontosabb.
Bluetooth-os fájl küldés fogadás alapból nem megy, kell hozzá a root jog és egy külön progi.
Maga a ROOT egy fejlesztői hozzáférést biztosít amivel tudsz mozogni, dolgozni, másolgatni a telefonban. ez szükséges ahhoz hogy más ROM-ot is lehessen telepíteni rá.
Biztosan lesz itt vki aki jobban vágja és elmondja értelmesebben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged