- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Tyűű bocs a késői válaszért.
Nekem nagyon jól működik. Simán van olyan gyors mint a gyári 1.6 volt(sőt). Használtam SuperD-t ami elvileg az egyik leggyorsabb donut rom. Na azt a szintet hozza simán. Az akku üzemidőm meg 1,5x-esre nőtt. Az apps2sd is működik rendesen pedig a gyári 2gb-s lassú karit használom hozzá.
Kipróbáltad azóta?
-
MartOOn
addikt
eddig az tetszett a legjobban...
azzal semmi bajom nem volt. Karma rádobott valami modolt romot asszem2.1-et és tök elég volt nekem. jó volt az akksija nem fagyott le naponta mint a mini pl.
jó volt rajta a qwerty... meg tetszett úgy egyben az egész. én hülye meg eladtam és vettem egy spicat...milestone nem ér annyit mint amennyibe kerül, x10 mini egész jó de már volt garanciális javításon de még a mai napig simán elő tudom 2 perc alatt idézni hogy megfeküdjön és menet közben kérje a pin-kódomot... wtf?
úgyhogy most megint hajtok egy fehér G1-re!
-
MartOOn
addikt
ugyanis vannak olyan képek a telómon amik nem tartoznak mindenkire. de ha előveszem telóm mert csörög vagy vmit meg akarok sasolni rajta akkor folyamatosan: "jajj hagy nézzem meg!!! mutiiii!!!" és hát ugye nem akarok a hátuk mögött állni hogy merre járnak a telómban. ezért kellett de már megoldódott. kaptam rá itt tanácsot. Üdv!
-
>-48-<
aktív tag
Megpróbáltam a tipped, de hiába tiltottam, engedélyeztem, nem csinálta meg. A böngésző ment, a maileket megkaptam, a maps is működött (a gtalk mondjuk nem tudott belépni), szóval minden ami net függő, ment wifiről, de letölteni nem tudtam a marketről. Bezzeg mobilnetről rögtön lerántotta ( remélem nem kel a gatyám is ráfizetnem
) Aztán viszakapcsoltam wifire, de megint megállt a starting download-nál.
1. Lehetséges az, hogy a gyorsétteremnek van fent valami letöltés tiltója?
2. Ez egy elég új gép elvileg (CRB17), lehet, hogy okosítottak rajta T-éknek, hogy wifi-n ne működjön a market letöltés?
Majd még megnézem, hogy más wifiken esetleg működik-e, sjna itt a x.kerületben mindenki kulcsos wifit nyomat...
Köszi a tippet!
-
Szerintem meg addig kene valtani, amig konnyen elerhetoek a fozott ROMok, es nem kell annyit szivni az oda-vissza masolasokkal. Elonye van egy par, a teljesitmeny mellett fontos a root jog, ami a MarketEnablerhez, BT fajlfogadashoz, (feher G1en) a hattervilagitas kikapcsolasahoz, reklamszureshez, stb. kell.
-
gps76
őstag
Kellett hozza az ahome lite.(Karma felvilagositott)
Csak mintha kicsit fogna a rendszert.
Operaminit hasznal valaki?
Mitol van az,hogy ha pl.:a privatokban megnyitok valakit,utana mast akarnek,az elozot tolti be megint?
Az Igo-ra kivancsi lennek mar...
A google fele terkep nem letezik valami lementett formaban?Eleg lenne csak Magyarorszag.Csak raferne valamilyen kartyara. -
Settings - Data synchronization - Background data.
Vagy a Power Control widgeten a 4. ikon.gps76: ez visszaszorítja a forgalmat, de nem ezüst töltény. A legbiztosabb az APN beállítások elrontása, mint az iPhone esetén is. Azt hiszem van erre program a marketen, ha nem kézzel akarod állítgatni.
-
gps76
őstag
mármint te a flash helyre gondoltál...
én meg a ram-ra,mert van amikor lassabban lép ki ebből-abból.
pl.: egy programot hogy lehet bezárni?
akkor szerezni kell egy ahome sima "valamit".
ti amúgy meg vagytok elégedve az egész telóval,működésével? Csak mert nekem kicsit furcsa a Touch Cruise után.Lehet hülyén hangzik,de ezen a telón a WM 6.1 vagy 6.5 milyen lehet?(lehet szidni is emiatt!)
-
Konflikt
addikt
frissites kapcsan: multheten a speedshopban kiprobaltam a Magic-et, es mikor felmentem a WLAN-ra, egybol feldobta h update van. gondoltam mert ne, le is frissitettem. kb az egesz 3-4 perc volt, majd egy reboot, es minden addigi bejegyzes, testreszabas megmaradt. Utana meg nyuztam a Hero-t, zsir volt
csak G1-et nem tudok kiprobalni sajna, mert sehol sincs
erdekes, h nalad meg mindig nem jott. -
vtechun
veterán
hhú, de pörög ez a topic
Egyelőre még nem jött meg a frissítés
Ez elvileg ilyen orange logós teló mint ami ezen a linken is van. Gondolom ez gyárilag független, stb. Létezhet, hogy az Orange miatt nem jön rá a 1,5-es szoftververzió? Lassan elgondolkozom, azon, hogy "rootolom" és rakok rá valami berhelt szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged