- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirty.yakuza
aktív tag
Hello!
Én azt használom és megvagyok vele elégedve! Ennyi pénzért más alternatíva nincs is. Ha anno egy kicsit több pénzem lett volna mint ami nem volt akkor is max egy MAGIC-re ruháztam volna be.
A hardveres qwerty bill. szvsz felesleges, bár pár dolognál kétségtelenül kényelmesebb pontosabb.
Bluetooth-os fájl küldés fogadás alapból nem megy, kell hozzá a root jog és egy külön progi.
Maga a ROOT egy fejlesztői hozzáférést biztosít amivel tudsz mozogni, dolgozni, másolgatni a telefonban. ez szükséges ahhoz hogy más ROM-ot is lehessen telepíteni rá.
Biztosan lesz itt vki aki jobban vágja és elmondja értelmesebben! -
dirty.yakuza
aktív tag
Hi!
Bár még újonc vagyok az Android témában, de csak javasolni tudom a G1-et (már ha hardveres bill.-t szeretnél..)!
Nekem semmi féle lassulás nem jelentkezik, még egy Hero-hoz viszonyítva sem.
Bár ha egyszerre futtatsz 10 progit lehet....
Avit külső progival tudsz lejátszani.Sok segítőkész emberke van itt a forumban, tudnak segíteni a kezdetekben.
(Egy jó tanács ha veszel egy G1-et, kapcsoltasd be az eladóval, ne te szenvedd végig az aktiválási folyamatot!)
-
dirty.yakuza
aktív tag
Van a rootolásnak vmi egyszerű könnyen érthető magyar leírása!? Gyorsabb lesz tőle a masina?
-
dirty.yakuza
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete boldog tulajdonosa vagyok egy Androidos csodának (G1). Már raktam fel egy csomó widgetet, progit játékot minden tuti. Wifi keresztül frissitettem az SW-t 1.5-re. A kérdésem az lenne érdemes lenne e főzött romra válltanom? CyanogenMod, stb...
Más: Class 4-es 8GB microSDHC is megfelel a célra? Root-olásnak vna jelentősége? (Azon kívül hogy csak akkor tudsz Főzött romt feltenni!)Vissza olvasgattam de kielégítő választ nem találtam!
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest