- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Na mi van? Visszahúz a szíved?
Amúgy bár havi egy új post van itt a topicban azért hátha valaki olvassa.
Találtam egy ROM-ot, amit a 2.2.1 alapján készítettek a srácok. Elképesztően stabil, nagyon gyors és baromira megnőtt az akku üzemidőm. A dual-touch persze engedélyezve van benne. A 2.2 összes funkciója működik, de nincsen túl ragozva mindenféle fölösleges kacattal.
Ha valakit érdekel Biffmod 2.1 Leaving on a Jet Plain
-
-
>-48-<
aktív tag
Tényleg mókás. Sajnos nekem a rohadt voda flotta nem engedi a net előfizetést, úgyhogy csak wifi közelben szórakozhattam vele, de tényleg szuper. Ettől még a nővéremnek is elakadt a szava, pedig őt aztán semennyire sem érdeklik a kütyük.
Lenne egy kérdésem is. Hívásvárakoztatásnál,aktív hívás közben csak a képernyőn látom ha újabb hívás érkezik, de hangjelzés nem figyelmeztet rá.
Androliben kerestem gyógyírt. A progi neve call waiting options. De a marketban már nem találom.
Valakinek egyéb ötlet vagy tapasztalat? -
>-48-<
aktív tag
Nekem rootolatlan, szűz, gyári 1.6 van. Most egy picit örülök is neki, miután az utóbbi pár hsz-t elolvastam.
Egyenlőre még nem érzem szükségét a customnak, de mivel előbb utóbb úgyis belémbújik majd a kisördög, gyűjtöm az infót és ezért kérdeztem, mi az amit kerüljek... -
Megvan, hogy mi szállt el. Jó lett volna minden, ha nem lett volna sérült a ZIP fájl. Így viszont a gyári rendszer visszaírta a recovery-t. Na mindegy, orvosolható probléma, ha leszeded a CM 4.2.7.1-et innen (ezt elvileg odaadtam már), átnevezed update.zip-re, így rakod oda a memóriakártya gyökerébe, és a Recovery-ben Apply update-et választasz.
A Passiont meg igazán meghagyhatták volna a HD2 formatervének, egy kicsit túl kerek szerintem. De abszolút jó vas.
-
vtechun
veterán
Ezek alapján van fent nekem a CM 4.2.7.1 . Teljesen rendben van.
-
-
Levélnehezéknek viszont tökéletes súly és forma
Egyébként nagy kárt nem lehet tenni vele, ha betartod a kötelezően előírt sorrendet (előbb rádió, aztán SPL), vagy a biztonságos SPL-t próbálod telepíteni. Ez a legnehezebb módszer egyébként, drágának nem drága (megegyezünk, ha hétköznap Pesten vagy
), és igen, kell Neked. A feltelepített programokkal nem arányos a lassulás, azt magától, szűzen is tudja. A főzött ROMok nagyságrendekkel tovább bírják lassulásig.
Esetleg holnap Kecskeméten is.
-
>-48-<
aktív tag
Van egy ilyen hide progi, bár én még nem próbáltam...
[link]Sajnos csak trial, de lehet venni teljes verziót is.
A testreszabhatóság terén nekem teljesen megfelel.
Nem volt még olyan telefonom, amin lecserélhettem volna az sms programot.Ami nekem fájó pont, az a memória és a támogatott média típusok szűk palettája...
Amúgy imádom ahogy van!!! Főleg a hardveres billentyűket!
-
Kifelejtettem valamit. Ennél van egy egyszerűbb lehetőség, ha szerencsések vagytok, és olyan G1-etek van, aminek kapásból EngineeringSPL-je van - akkor arra van egy harmad ilyen hosszú, bolondbiztos leírásom.
Kérdés: Ha kikapcsolt állapotban, kamera lenyomása mellett bementek bootloader módba, akkor mi látszik a képernyőn? Három színes csík, vagy fehér alapon gördeszkázó androidok? Ez utóbbi mutatja a jószerencsét. Kilépni egyébként (el szoktam felejteni mondani) a Call + Menu + Powerrel lehet a bootloaderből.
-
Hali!
Egyszer régen írtam egy ilyet, kis módosításokkal, amit majd összeszedek hamarosan, ennek még mindig működnie kéne. Ezzel az eljárással a következőket éred el:
1) Legújabb rádió ROM (kell a következő lépéshez), de egyébként is hasznos.
2) A Haykuro-féle SPL, ami mindenféle egzotikus ROM feltételéhez szükséges.
3) (Ezt korrigálnom kell!) Egy házi (magyar köznyelvben "főzött") ROM kerül a gépre, ami többek között többet tud, mint a gyáriak, nomeg alapból rootoltSzóval most még ne állj neki, de nézd meg, mert a procedúra elvileg ez maradhat. Hacsak nem foltozta be a Google a rést 1.6-ban.
Tényleg, milyen szoftver van a telefonodon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Home server / házi szerver építése
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Formula-1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest