- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa04
csendes tag
Amúgy nemtudom, hogy miért lehet, de nekem is vannak olyanok, ohgy marketról megadom hogy letöltés és 2 napja írja azt hogy downloading{van ami lejön, de van ami nem}... és nem értem, hogy miért, mert van szabad hely is...(Itthoni wifin akarom leszedni...)
Amúgy nemtud valaki linkelni egy faja igot androidra? Vagy ajánlani egy oldalt ahol sok program van rá?
Előre is köszi. -
1) Tudtommal nem lehet. Az egészet a picsába kikapcsolni a Backlight Off nevű, rootot igénylő alkalmazással lehet (fehér G1-en kötelező), de a timeoutot szerintem nem lehet matatni. Lehet azért, hogy van rá valami rootos eszköz.
2) Szivacs. Én többek között ezért is adtam el. -
Gyari allapotban nem fogod tudni beinditani mobilnet nelkul (kotelezo a Google accountot megadni, es csak mobilneten hajlando ellenorizni), onnantol kezdve nincsen semmi nem trivialis hatranyod nem lesz. Sot, az akku is sokkal jobban birja.
Az enyem is elado, ha Budapest kozelebb van, mint Nyiregyhaza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest