Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• >-48-<

aktív tag

válasz telya #525 üzenetére

Kicsit fura csere, de inkább arra figyeljen, hogy a billentyűk nem koptak-e még ki és mindegyik jól reagál-e a nyomásra. Ha már a qwerty miatt cserél...
    A ROM az szinte lényegtelen, mert olyat rak rá amilyent akar. A CM 6.1 nekem annyira nem jött be. Vannak kevésbé túlpakolt és ezáltal (is) gyorsabb, könnyedebb ROM-ok. Fentebb említettem is egyet...

//Amúgy a G2 tulajdonképen egy T-mo brandes HTC Hero. Korszerűbb processzora van mint a G1-nek. Dupla annyi ROM és másfélszer annyi RAM van benne. 23grammal könnyebb, annak ellenére, hogy nagyobb kapacitású akut kapott. 5mp-s kamerája van szemben a 3,2-essel ami a Dreamben van. No és amennyiben a fehér verzióval rendelkezik, annak még további előnye a teflon szerű borítás a hátlapon. Szóval ezt a cserét azért gondolja meg kétszer. Imádom a G1-em, számomra tökéletes, de azért a helyében inkább eladnám a Hero-t (40körül szerintem lenne rá kereslet) és a ráfizetendő pénzzel együtt már tuti tudna venni egy modernebb qwerty-vel is rendelkező androidos telcsit. //

Új hozzászólás Aktív témák