- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa04
csendes tag
Helló,
Ha van valamelyikötöknek eladásra szánt g1-e megvenném korrekt árron, ajánlatokat privátba várnék.
-
kacsa04
csendes tag
Amúgy nemtudom, hogy miért lehet, de nekem is vannak olyanok, ohgy marketról megadom hogy letöltés és 2 napja írja azt hogy downloading{van ami lejön, de van ami nem}... és nem értem, hogy miért, mert van szabad hely is...(Itthoni wifin akarom leszedni...)
Amúgy nemtud valaki linkelni egy faja igot androidra? Vagy ajánlani egy oldalt ahol sok program van rá?
Előre is köszi. -
kacsa04
csendes tag
Hali,
Két kérdésem volna...:
Az első, hogy ha a telón van backlight funkció akkor vajon azt is lehet vanalhol állítani, hogy ne kapcsilna le a világíást ha éppen nem gépelek?(azaz pl.: msn-ezek, és várom, hogy írjon a partner közben ne kapcsoljon le a bill világítása kb 3 másodperc hozzá nem érés után)
A második kérdesem az volna, hogy 1.6 os szofton mások ha használtok msn-t akkor mit, mert nekem az ebuddy kivételével mindent ledob, ha pl kilépek csak az asztalra is...
Előre is köszi. -
kacsa04
csendes tag
Feldobnék egy találós kérdést....:
Szerintetek megéri egy G1 ami már kicsit 1 éves elmúlt minen gyári tartozékával 45- rongyba...?
Elvileg külsőleg is szép, bár még nem láttam. -
kacsa04
csendes tag
Én is használtan veszem, úgyhogy az első beindítással nem lessz bajom, köszi, nomeg itthon van wi-fi, úgyhogy néha-néha csak lát majd internetet, ha valamit frissíteni szeretne...
Amúgy köszi az ajánlatot, de találtam egyet 45-ért, ami elvileg szép állapotú, bár már 1 éves... -
kacsa04
csendes tag
Helló,
Én most tervezem, hogy evszek egy G1-est, csak valamiben nem vagyok bisztos...
Ha nem szeretnék net előfizut rá akkor is fog működni rendesen? nemlessz semmi oylan hártánya, hogy valami nem működik emiatt?(persze az internetes dolgokon kívül mint pl telefonkönyv szinkronizálása, időjárás, meg netezés...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest