- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Néha jó újra elolvasni valóban. Ez volt az első Androidos telefonom. Azóta kitartok a rendszernél. 1.5-tel vettem az elsőt és jelenleg 5.0-n vagyok.
és várom hogy holnap bemutassak a legujabb HTC-t.
Plusz poén: vicces beleolvasni a hozzaszolasokba, plane mondjuk az elso oldalakon.
konkretan a legelso oldalon kb 5 olyan forumtars nevet talaltam akikkel a mai napig osszefutok jopar topikban.
Azert ez jelenthet vmit. Hajra MA! -
MartOOn
addikt
eddig az tetszett a legjobban...
azzal semmi bajom nem volt. Karma rádobott valami modolt romot asszem2.1-et és tök elég volt nekem. jó volt az akksija nem fagyott le naponta mint a mini pl.
jó volt rajta a qwerty... meg tetszett úgy egyben az egész. én hülye meg eladtam és vettem egy spicat...milestone nem ér annyit mint amennyibe kerül, x10 mini egész jó de már volt garanciális javításon de még a mai napig simán elő tudom 2 perc alatt idézni hogy megfeküdjön és menet közben kérje a pin-kódomot... wtf?
úgyhogy most megint hajtok egy fehér G1-re!
-
MartOOn
addikt
Hello! T-mobile G1 telót keresek megvételre, megkíméltet természetesen és ha lehet akkor fehéret.
ha esetleg valakinek porosodik egy otthon és megválna tőle akkor visszatérnék a G1-hez.priviben várom az ajánlatokat!
-
MartOOn
addikt
ááááááááááááááááá
most szedtem le marketről a Google Goggles-t!!! öcsém ez már NASA-fejlesztés! összegyúrja a keresőt a Maps-szel a fényképezővel... bármit lefényképezel ha az fent van a neten megtalálja!!!! próbáltam laptop kijelzőről országházat, Eiffel tornyot Empire State Buildinget de J.F.K-t meg Jim Morrison-t is... 2 mp alatt lökte az infókat mindenről!!!! asszem ma 2x lemerítem az akksimat , szétjátszom vele magam! MINDENT az ég adta Világon lefényképezek!!!!!!(tudom a gyerekek is ilyenek... na bummm... nekem teccik!!!)
-
MartOOn
addikt
valami ritka kaka gyári 1,6 települt vissza, nagyon semmi se müxik...
alapfánksönöket épp hogy ellátja de ennek vmit cseszni kell minél hamarabb.
Karma-Félisten
számítok Rád!
-
MartOOn
addikt
na jóccakát mindenkinek!
Karma! nagyon köszönöm a segítséget! ha tudod hogy fejezzük be majd szólsz. Holnap csak este tudok ide benézni. THX!
Csá!
-
-
MartOOn
addikt
az első napokban nagyon zsírkirály volt! aztán ahogy kezdtem visszarakni a progikat kezdett belassulni... aztán dobtam fel fringet meg minden jót és összeszarta magát a teló... nem beszlve hogy csinált egy 18ezres számlát, pedig 500Mb-os netem van. majd kijön a szla ránézek.
-
MartOOn
addikt
hali! ma akartam Karma segitségével felrakni a 4.2.7.1-et de valami nem jött össze úgyhogy visszállt a teló alap gyári 1,6-ra. illetve recovery menüm is csökkentett lett. remélem Karma kitalál valamit. Ő a G1-em Keresztapja úgyis, ő rootolta.
nem tom most mi volt fent mert Ő rakta fel, de nagyon kaka lett a végére. BÁRMIBE képes volt belefagyni. nem müködött semmi.te milyet használsz?
-
MartOOn
addikt
tessék, ha ide írok, a kutya se olvassa... nem hogy válaszolna... megye t pulse topikba...
-
MartOOn
addikt
akkor ezt már ide toltom...
ki mit hallott a G1 frissítésekről? olvastam hogy 2.1 is lesz rá???
hülye kérdés de ha costum ROM van a telódon akkor mennyire érdekes a frissítés? mármint a hivatalos... természetesen.
még egy kérdés: melyik a legstabilabb legjobbanm használható G1 ROM? várom a véleményket pro és kontra. milyen fícsör milyen bug javítás milyen sütikólavideóval tud többet-kevesebbet.THX!!!
-
MartOOn
addikt
ahha... és ez gáz? nehéz? drága? kell ez nekem?
lehet sok mindent pakoltam már rá a kicsikére? azért ilyen lassú néha? hmmm... asszem inkább keresek valakit az nagy Budapesten vagy Szegeden aki megfelelő juttatás mellett megcsinálja ezt nekem. Ugyanis a G1 dísznek nem jó... téglának meg kicsi és drága...
ha elcseszem akkor meg ez a sors várna rá... köszi a választ!
ha tud vki bótot ahova beviszem kicsikémet és megeszközölik rajta a repair-t azt nagyon megköszönném. (Dunától jobbra, azaz keletre, bármelyik város jó nekem)
thx!!!
-
MartOOn
addikt
hali! tudom hogy milliószor volt ez téma de hagy ne olvassak vissza 1000 oldalt. fehér G1-en csak ROOT után lehet kapcsolgatni a háttérvilágítást gombsoron? vag yvan esetleg egy használható backlight progi? ami a marketen van (3db) az vagy nem müxik vagy kegyetlen befagyasztja a telót...
help!THX!
-
MartOOn
addikt
hallo emberek!
el kellene dönteni hogy én vagyok egy f@rock vagy télleg nem lehet gmail-es emailből csatolmányt letölteni...
preview ok de lementeni???
-
MartOOn
addikt
azért van még egy bajom. kicsit hosszú azért nyomom új hsz-be.
egy kérdésem lenne:
kb 4 féle ébresztő fánksönt telepítettem fel a G1-emre de végül a gyári Alarm Clocknál maradtam. a többi uninstall...de!!!
azóta minden reggel 5.45-kor ébreszt a telóm de hogy miért azt nem tom mert az ébresztő 6.35-re van állítva mint rendesenm és nem is az általam megadott mjuzikán dalol.
3x keltett már fel feleslegesen és hát csak a francia nevelőnöm tartott vissza hogy földhöz ne csapjam a kicsikét. (no meg hogy azért szeretem ám)átnéztem semmi ébresztős cucc nem maradt a telón. már csak egyre tudok gondolni de az elég faramuci. lehet hogy megjegyzett valami beállítást egy régi alarm progiból amit az uninstall nem szedett ki? ahogy bekapcs az ébresztőt tuti hogy reggel 5.45-kor fogok kelni + ébreszt az általam megadott időben is az én zenémmel.
hát wattafíling? vki vmi okosat? kerülném emiatt a factory resetet... ha lehet...
gyors és bizonyára örömteli válaszotokat előre is köszi Android-társak!
-
MartOOn
addikt
ugyanis vannak olyan képek a telómon amik nem tartoznak mindenkire. de ha előveszem telóm mert csörög vagy vmit meg akarok sasolni rajta akkor folyamatosan: "jajj hagy nézzem meg!!! mutiiii!!!" és hát ugye nem akarok a hátuk mögött állni hogy merre járnak a telómban. ezért kellett de már megoldódott. kaptam rá itt tanácsot. Üdv!
-
MartOOn
addikt
senkinek nincs már G1-e?
-
MartOOn
addikt
egy kérdés:
tud valaki fénykép elrejtésére való progit G1-re? jelszavas tömörítő, egyszerű photo széf vagy valami hasonló érdekelne...
köszi! -
MartOOn
addikt
ide is benyomom:
most számoltam össze, nem egész egy hónap alatt (ennyi ideje van meg a G1-em) 38 apk-t és/vagy widgetet dobtam fel a kicsi androidra...
eddig symbianem volt meg HTC winmobilok de azok ilyenkor már rég dobtak egy hátast...respect Android!!!
-
MartOOn
addikt
istencsászár! thx!!!!
majd leszteszt...
-
MartOOn
addikt
Hello!
Már egy ideje olvaslak titeket de most reg-eltem is. Ez a root dolog érdekelne. kb 3-4 hete használok egy gyönyörű androidot, szép fehérte és ez a back light off nagyon jól jönne. válaszokat előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest