- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarisznyarák
tag
Az összes Pixel ilyen, van egy normál sim és még rátehetek vagy öt e-simet amiből egy aktív. Nekem jó, mert ha nem eu országba utazom veszek egy adat e-simet, pl. Airalo-n olcsón. Amúgy meg a szolgáltatók bénák, hogy nincs még e-sim minden csomaghoz, különösen a feltöltősökhöz.
-
ezoltán
tag
Engem meglepett, hogy a készülék nem normál dual simes. Valahogy ez az infó nem jött szembe eddig.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #147 üzenetére
Dehogynem, támasztéknak biztos jó lesz. Hátlapja csúszhat, de ott megakad az ujjad.
-
Tarisznyarák
tag
Ennek a kameracuccnak nics egy olyan előnye, hogy rátámasztom az ujjam és nem csúszik ki a kezemből? Most 3a-m van és képtelen vagyok szilikon tok nélkül kézben tartani annyira csúszik.
-
gabro0
őstag
A kamerasziget miatt hogy lehet majd zsebre rakni tok nélkül? Lehet nem lesz probléma, de nekem úgy tűnik képről, hogy nem picit áll ki az a szenzorsáv
-
Doki42
őstag
Jó vasak, de szolgáltató is benyomhatná őket a kínálatba.
-
Thom!
veterán
Sima Pixel 6 super res zoom simán partiban lesz szifon 3* optikai zoomjával.
-
Thom!
veterán
válasz
Schuler888 #136 üzenetére
Radír hol faszan megy hol piacát hagy maga után..amit láttam a videókban. Látok benne fantáziát.
-
Schuler888
senior tag
Ejnye. Raktak bele radir modot. Majd' egy evtizede, hogy debutalt a samsungnal a funkcio..
Egyebkent valszeg nem veletlen az embargo, az eddigi pixel fotos performacet nezve, meglepodnek, ha nem huznanak most is be egy koronazatlan kiralyi koronat kepminoseg szempontjabol -
Drakmusz
addikt
[link]
Kedvcsináló az embargó végéig.
3:42-től van a lényeg. -
Thom!
veterán
Jó tetű lassú az ujjlenyomat olvasó Pixel 6
Pontosságrol nem tudok nyilatkozni, de nem egy sebesség bajnok az biztos.
Szégyen. -
batai15
félisten
Nem adja ez a dzsunka design .
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Nagyon hosszú ideje az első teló, ami kellene. A teszteket megvárom, aztán...
-
ezoltán
tag
Amúgy arról van infó, hogy töltőfejet hol és mikor lehet majd venni?
-
Tarisznyarák
tag
válasz
Tarisznyarák #122 üzenetére
Negyven éve emléxem ilyenre, h úgy kell könyörögni a boltban, h tegyék félre az NDK turmixgépet vagy csehszlovák biciklit ha véletlenül érkezik.
-
nordo
tag
Hogy, lehet csak 3 gramm súly különbség a kettő között.
Ha lenne egy pixel 5 méretű 144.7 x 70.4 x 8 mm biztos hogy, az lenne a következő telefonom.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Érdekes kérdésem lenne, mégpedig az alábbi.
Ismerősöm csütörtök és péntek kinn lesz németben, viszont ha szeretnék vetetni vele Pixel 6-ot és hozzá kapni Bose fülest, akkor Saturn-ba kell küldenem?
Mennyi az esélye hogy van raktáron? Tudom nézzek egy készletet
Mivel előrendelések zajlanak - amiket írtatok is - illetve hogy majd később szállítják a telókat, akkor ez bukó nekem ugye?
Illetve a Bose füles-t sem egyből adják hozzá gondolom. -
Don't Panic
senior tag
Én már nagyon vártam részemről best buy a pro a sima sem rossz de hamár kifizetek érte 240 et akkor már a pro is belefér, tény h nem kicsi pár hónap múlva kiderül úgy is csomo minden de szerintem nem lesz gond a képekkel videokkal
Nekem a Desing is tetszik a kameralyukat megtudom szokni.
Kérdés mi lesz 2022 -ben Május környékén ezzel az árral és elérhetőséggel. -
gulb
senior tag
Nah tegnapi kaosz utan ma reggel uk rendeles lemondva es nemet rendeles feladva...fekete pro nov1 varhatoan a kezemben. P4xl utan kivancsi leszek nagyon.
-
Mr.Silkó
veterán
Jól néznek ki; továbbra is kár a hazai forgalmazás hiányáért.
-
ezoltán
tag
Azért elég felkészületlen a Google azzal, hogy már csak a fekete PRO kapható és az is csak 128 GB tárhellyel. Azt hittem ma simán előrendelem. És ez előrendelés. Ha valamit előrendelni sem lehet, akkor mikor lesz?
-
*RLaci*
addikt
Nem bírta sokáig. Én valahogy most nem érzem ezt a szériát, kicsit olyan érzetem van mintha megjelent volna két új Samsung telefon, és nem két Google phone. Persze lehet, hogy pár hét múlva változik a véleményem, de ehhez a képalkotásnak lefosom a bokám kategóriát kell hozzon.
ghiottone kolléga majd hozza a tesztet, fotókat.
-
válasz
Busterftw #102 üzenetére
Hagyjad. Direkt nem érti a kolléga. Egyébként biztos, én vagyok a szerencsés, mert a megjelenése óta nem áztam el a 7 Próval.
A Pixel tetszik, de a gloryhole nem. Meg tudnám szokni, csak nem akarom. Ennyiért pláne nem. Viszont örülök, hogy újra van korszerű, natív Google telefon, nem zárom ki, hogy egy Prót egyszer beújítsak. Van az az ár.
-
Joachim21
őstag
A Pixel PRO-ról csak az jut eszembe, hogy BMW GLT, Mercedes 531D, Coca-Cola MAX, Pepsi Zero...
-
Busterftw
nagyúr
A Oneplus pont ezt csinalta a 7Pro marketingnal.
Vizbe dobtak a telefont, mert az IP rating penzbe kerul, de igy is azt allitjak normal kondicioknal ellenall a viznek.Sot ha jol tudom az IP vedett telok gyartoi sem adnak garanciat beazasra.
Ket kulonbozo igenyrol beszelunk.
En tartalmat minden nap fogyasztok telefonon, viz ala viszont az eletben nem mentem telefonnal, az esot pedig gond nelkul birta tobb alkalommal is.
Es ezzel igy van az userek 95%-a, szoval a lyuk a kijelzon jobban zavar, mert azt nezem minden nap.hajbel
Pontosan errol van szo, attol hogy nincs IP cert, valamennyi vedelem van, ami az atlag splash/eso ilyesmi ellen tokeletes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest