- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
Cyberpunk #116 üzenetére
Annyit hízik hozzá a rendszer, hogy nem lesz gyorsabb. Persze az e-pénisz benchmarkok biztosan többet mutatnak majd, de a tárcsázó nem fog gyorsabban feljönni.
Emlékszem még, a Win95 egyszerűen hasított. 90-es Pentiumon is, 16 mega RAM mellett. Rendesen pattogott. A Win98 már belassult, ha meg akartál nyitni egy mappát, arra várni kellett 400-as PII mellett is. A Millenniumot meg inkább hagyjuk. 256 mega mellett GHz-es procival is szenvedés volt. Csak az XP-vel javult a helyzet valamit. -
Bayzee5
tag
-
Kapanyél
őstag
válasz
Cyberpunk #77 üzenetére
Zavarhatja, csak itt geekek vannak, akiknek ez nem probléma. A te esetedben különösen érthetetlen a finnyázás, amikor simán szétbuherálhatod a telódat, értesz hozzá.
Egyébként meg nem az AMOLED a túlszaturált, hanem mellé téve az LCD a fakó. Még a piros színbe is jut bőven a kék spektrumból. Csak valaki elkezdte ezt a baromságot, aztán úgy maradt (vagy csak szar volt angolból és "műfordított"). -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Cyberpunk #58 üzenetére
"A mai hardver már mondhatni csuklóból kirázza ezt anélkül, hogy nagyon izzadnia kéne"
Persze nem fog izzadni, de azért fogyasztani mindenképpen.. Ha belegondolunk, hogy egy 1280×720 as kijelző 921 600 pixel egy 1920×1080 viszont már 2 073 600 pixel. Szóval kb. a duplája gpu műveletben csak egy kijelző görgetés... A mai világban amikor 60fps körül vannak a user interface-ek frissítése... Azért nem kis számítási teljesítménynövekedés ez...
Én is lefutok 100 métert mint Carl Lewis... Ő is izzad én is, de nekem mégis 60 000 kalóriámba kerül a 110 kilómmal Ő meg a 80-al megoldja 10 000-ből... Kb.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Cyberpunk #49 üzenetére
Az 5" még egérmozi nekem. 10" körül már OK közelről, bár olyan már régóta van, ezt nem tekintitek fejlődésnek.
Nekem a mesterséges igénygenerálással van csak bajom, ha ez kiforr és nem lesz már drága akkor olyan mindegy nekem hogy 720p vagy 1080p, de ezért valag pénzeket kiadni... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest