- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Mini Pro: 512 mega RAM, GHz proci, adreno 205, 3" HVGA kijelző. 2011-ben ez nem volt rossz, csak kicsi. Ugyanezzel a vassal megy a Play, a Ray meg az arc is. Gyári ICS van rajta, de GB-vel sem volt gyorsabb. Most vmivel jobb is, de főleg csak akkor ha kilövöldözöm a háttérben levő dolgokat, különben rettenetesen tud akadni.
Stabilitással nincs bajom különben, nem szívesen indítom újra. -
zotyesz66
őstag
válasz
Cyberpunk #116 üzenetére
Annyit hízik hozzá a rendszer, hogy nem lesz gyorsabb. Persze az e-pénisz benchmarkok biztosan többet mutatnak majd, de a tárcsázó nem fog gyorsabban feljönni.
Emlékszem még, a Win95 egyszerűen hasított. 90-es Pentiumon is, 16 mega RAM mellett. Rendesen pattogott. A Win98 már belassult, ha meg akartál nyitni egy mappát, arra várni kellett 400-as PII mellett is. A Millenniumot meg inkább hagyjuk. 256 mega mellett GHz-es procival is szenvedés volt. Csak az XP-vel javult a helyzet valamit. -
zotyesz66
őstag
válasz
FuRiONight #107 üzenetére
Az a nem normális, hogy az emberek képesek évente több százezer forintot kiadni gyakorlatilag tök fölösleges dolgokért. És ez egy újabb eszköz arra, hogy jövőre is kihúzhassák a zsebedből. Különben szeretem az okostelefonokat és nem kell félreérteni, semmi közöm hozzá, vegyétek ha ehhez van kedvetek, de ÉN nem értem.
Különben nem lesz gyorsabb, a droid meg a felbontás gondoskodik róla, hogy ne legyen. -
zotyesz66
őstag
Valószínűleg nem véletlenül nem tesz a Samu monitorba meg TV-be amoledet, helyette a mobilokban bétatesztelteti, mert azt úgyis kivágják a francba max 3 év után. Én mindenesetre megvárom amíg normálisan fog működni (mármint normális fehér lesz, és nem ég be). Múltkor néztem egy Nokia 800-at valamelyik tépontban, hát úgy be volt égve, hogy nekem elvette a kedvemet bármelyik amoledtől.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Cyberpunk #49 üzenetére
Az 5" még egérmozi nekem. 10" körül már OK közelről, bár olyan már régóta van, ezt nem tekintitek fejlődésnek.
Nekem a mesterséges igénygenerálással van csak bajom, ha ez kiforr és nem lesz már drága akkor olyan mindegy nekem hogy 720p vagy 1080p, de ezért valag pénzeket kiadni... -
zotyesz66
őstag
tán amiatt van értelme, hogy kevésbé veszed észre a szaporodó dead pixeleket
más miatt nem hinném... leszámítva, hogy egy újabb szar, ami miatt lehúzhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest