- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Szvsz annyira nem kell már a beégéstől tartani plazmán, mint pár éve, bár ezt nem tudom Neked gyakorlati tapasztalattal alátámasztani. A plazmás tv topikokban biztos megmondják a frankót.Szerintem nem kell jobban félned a beégéstől mint a Samoled esetén.
(#92) Bayzee5
A plazma esetében azért ez közel sem olyan zavaró, mint az LCD esetén (najó ezt én mondom, biztos jön majd egy élesszemű terminátorpityu aki megmondja, hogy a plazmafeketéje úgy világít mint negró a négerszájában, és különben is.).
Az Oled tv meg egyszerűen megfizethetetlen - és valszeg nem is eléggé kiforrott. -
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #21 üzenetére
Ez volt az érv? Nem Apple miatt mondom droidos fiúkák, hanem kérdezem, és nem volt meggyőző a válasz.
(#22) Bone123
Ez inkább pszichés mint valós érzékelés, szerintem. Kétlem, hogy alaphasználatnál kiszúrod a különbséget egy 340dpis HTC 8X SLCII vagy egy 420 dpis FHD RGB kijelző közti különbséget. Persze ha az orrodhoz emeled, vagy screenshotot csinálsz róla és belenagyítasz, akkor biztosan.
De ez valós használat lenne?Kétlem. Persze impresszív adat, de csak az ilyen fórumlakókat érdekli a dolog és nekik okoz vizuális orgazmust.
(#23) Cyberpunk
Ne használj amoledet, és akkor nem panaszkodsz a betűk miatt.
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #15 üzenetére
A technikai fejlődést leszámítva (ami remek dolog), van értelme a 400 és felette lévő dpi-nek? Őszintén, érvekkel alátámasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest