- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Nem tudom látta e már valaki:
-
zotyesz66
őstag
Mini Pro: 512 mega RAM, GHz proci, adreno 205, 3" HVGA kijelző. 2011-ben ez nem volt rossz, csak kicsi. Ugyanezzel a vassal megy a Play, a Ray meg az arc is. Gyári ICS van rajta, de GB-vel sem volt gyorsabb. Most vmivel jobb is, de főleg csak akkor ha kilövöldözöm a háttérben levő dolgokat, különben rettenetesen tud akadni.
Stabilitással nincs bajom különben, nem szívesen indítom újra. -
sszekacs
csendes tag
A nyomdai minőség és a képernyő felbontását ne próbáljuk egymáshoz hasonlítani, főleg nem kép esetén.
A nyomda 6 színt használ, a képernyő pár millió színárnyalatot.
Így a nyomdában ugyanazt az árnyalatot több tucat apró tintapöttyből kell "kikevernie", míg a képernyőn 3 sub-pixelből bármilyen árnyalat kikeverhető. -
Blyan
félisten
Szvsz annyira nem kell már a beégéstől tartani plazmán, mint pár éve, bár ezt nem tudom Neked gyakorlati tapasztalattal alátámasztani. A plazmás tv topikokban biztos megmondják a frankót.Szerintem nem kell jobban félned a beégéstől mint a Samoled esetén.
(#92) Bayzee5
A plazma esetében azért ez közel sem olyan zavaró, mint az LCD esetén (najó ezt én mondom, biztos jön majd egy élesszemű terminátorpityu aki megmondja, hogy a plazmafeketéje úgy világít mint negró a négerszájában, és különben is.).
Az Oled tv meg egyszerűen megfizethetetlen - és valszeg nem is eléggé kiforrott. -
-
Ha 1 "oldalhoz" 1080(szél)x1920(magas) kép kell, akkor minden további oldalhoz 1080al több szélesség kell. (Persze van lehetőség fix háttérre is)
De van egy olyan sejtésem, hogy nincs ember, aki észrevenné, ha mégsem ekkora...Azt nem tudom, hogy a google mit ad rá, de egy 8MP-es kép (ez ugye nem is olyan hűdesok) méretei:
3264x2448. Nahmármost ebbe szerény számításaim szerint, akár 3db "oldal" is belefér (3240x1920), és alulfelül marad még 500px is.És nem hiszem, hogy lesz S4, Koreában nem szerencsés szám a négy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest