Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ezt a realistic economy-t lecseréltem az említettre.
Igazad volt, alig lett volna hasznom, nem is vártam meg hogy meg legyen a kamion.
Több mint 400 fuvarnál jártam , és még mindig több tucat fuvar kellett volna ahhoz hogy összejöjjön rá a pénz.
Való életben fuvarozó cégeknek biztos van rajtuk haszna rendesen, különben nem csinálnák, nem is tudom miért hívják realistic economy-nak.
Ezzel a Pardubak féle moddal már 110-120 fuvar után meg lesz a kamion, korábban már meg is lett ezzel a moddal, csak újratelepítés után elvesztettem a mentéseimet, íg újat kellett kezdenem.
Régebben sem hallottam erről a load order-ről, akkor is használtam modokat , mégsem fagyott és lépett ki játék közben
Holnap majd teszek fel képet a modkezelőből...
-
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
Ilyen real economy mod ot kábé két évvel ezelőtt próbáltam ki de nem nekem való
úgy emlékszem hogy other kategóriában volt vagy tévedek.. kategória alapján tudod elhelyezni a mod kezelőben.
Global background/ ha UI/ akkor map felett..
Ha kikapcsolod akkor nincs gond?
Vagy lehet hogy ennek a real economy nak külön bekapcsolási javaslata van hova helyezd..
Kiadó ha valamit módosított akkor ennek a módnak is kell hogy legyen egy frissített változata, ami javítja a hibákat gondolom.. ez csak ilyen szokásos alap dolog. Teszel ide a mód kezelőről képet akkor lehet látni hogy van rendezve.Foose
A helyi hiány az egy igazi cumi
az 512 gb is hamar betelik szóval.. mondjuk te olyan veterán játékos vagy, hogy a több ezer óra játék idő után lehet hogy csak egyszerűen meguntad
család satöbbi idő hiány..🙄 csupán extra. -
Tamas991
csendes tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Köszönöm
Most megint kilépett, pedig rendesen sorba raktam a modokat, de előtte egyszer sem lépett ki, pedig nem voltak rendezve a modok.
Mióta lecseréltem a realistic economy-t ,a pardubak félére ,azóta csinálja,de már korábban is használtam ezt a modot és nem produkált ilyet.
Economy mod az gondolom a Global backgrounds alá tartozik...
Vagy még mást is be kéne állítanom? A betöltési sorrenden kívül -
Foose
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Az megvan. Tehát még elvileg indul, de amint verzió frissítés jön, felejtős.. Nincs már időm rá sajnos, úgyhogy....
abstract 256GB-os ssd-m van, rajta win 10 és több játék, most is úgy szabad 23GB hogy az ats-t már töröltem egy ideje. A promods mappa nekem most fejből nem tudom hány GB, vannak benne modok,de a promods törlése majd ad némi helyet.. -
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
Amit Ablakos kolléga ide tett linket meg a beállításokat nem is az hogy általános javaslat, hanem követni szükséges hogy ne legyenek problémáid a játékkal
a betöltési sorrendet pedig pontosan kövesse mindenki, nem víccből van az kitalálva 
Ha nem tartod be akkor gyakran ki fog fagyni a játék..
A game setup tol a global map combo sorig minden beállítást fogadjunk & végezzük el 😎
ATS & ETS2 esetében érvényesek. Tartsuk be!A forgalmi módok használata meg időjárás mód nak ára van fps veszteséggel jár, befolyásolják az értéket, valamit valamiért

Foose
A promods map pakk az 10 gb a mód könyvtárban..
Nekem a promods 2.76 van,de maradok is ezen.. szerintem a nordic horizon dlc-vel nem veszítesz semmit
nincs ott semmi különös látnivaló amit a promods team ne végzett volna el már egy ideje..
A játékok azok igazi időrabló dolgok
ha telik rá akkor belefér ha nem akkor viszlát.. én azért kedvelem a különböző kategóriákat mert kikapcsolódok a hétköznapokból és pont ez a lényege.Motown5l
A promods a 2.76 verzióban már ahogy észrevettem korábbiakat nem ismerem, sajnos hozzányúltak az ikon készlethez ami nekem nem jön be hogy fehér átlátszó színű minden zavaró, színes ikon készlet mód csomagot kapcsoltam be és úgy lett faxa megszokott módon..
-
Foose
addikt
Kint a promods 2.80, már kell neki a nordic horizons dlc!
Mióta családom van, elmaradt a játék,a térkép dlc vásárlás, így ez már nincs meg nekem.
most épp egy kerek hónapja hogy be sem volt kapcsolva a gépem.
lehet törölni fogom a promods mappát is, így csak helyet foglal a gépen. A lentebb írt grafikai eseteket is csak olvastam de nem tudtam miről van szó
-
Ablakos
addikt
válasz
Tamas991
üzenetére
Ez olyan általános javaslat: (ez alapján szoktam igazgatni a modokat )
- Global Backgrounds
- Sounds
- Graphics/Weather
- Physics
- Tuning Parts
- AI Mods
- Skins
- Trailers
- TrucksMap ModsA térkép komolyabb problémát is okozhat, de én csak PolandRebuild + ProMods térképet használok. Talán itt érdemes böngészni.
-
Tamas991
csendes tag
Sziasztok
Kellemes ünnepeket mindenkinek, és előre is boldog új évet...
Tudna valaki adni egy korrekt load ordert modokhoz?
Mert ma megint kilépett játék közben, akadt egy nagyot aztán utána...
Nem használok sok modot, meg nem is akad sűrűn, de valamikor zavaró.
Néztem az FPS-t is, minden fullon, FullHD-ben, 120 körül fut, de nagyobb forgalomnál, főleg városban lemegy 58-ra is, úgy hogy lehet modok okozzák,vagy az optimalizáltsággal van gond... -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
köszönöm a válaszod .
a backgroundod jól néz ki .egyébként a pro modnal ,meg lehet adni,mikor le töltöm hogy,milyen színű,legyen a ps,háttér útvonal ,stb.de magába a grafikai része ,vonal,vastagssgok nem jönnek be nekem .Persze ,kinek a pap,kinek a papné ..Ezzel nincs semmi baj...
Kicsinyitett tükör tényleg egy.no dolog .örülök hogy valakinek eszébe jutott .Kéne a etsmp be is .. -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
& Tatabike
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Széles esemény mentes utat!Azt a google maps modot nem
hogyha kiadó valamit módosított térkép ügyben vagy elcseszett akkor nem is fog működni amíg a javító frissítést ki nem adják kugli maps navi modhoz..ha kiadják.. Vagy a map background plus modod akad valamivel,mod konfliktus esete.. gondolom én. Navy térképen a piros útvonalat kedvelemert többféle színvariációt próbáltam de nem jöttek be
a pirosat meg jól látom minden esetben.Nem véletlenül szoktam írni hogy a sicsi tim nagyon igénytelen csapat, ilyen agyatlan megoldások vannak évek óta,amí szerintük jó van az úgy!
a nagy mafla tükrök oda vannak szva..annyi!
Az a sarokba illesztett kicsinyített tükör profi megoldás
meg a térkép navi is felül mert minden modell esetén ugyanúgy működik és van ATS hez is. Nekem egyébként ez [link] van ami nagyon jó satelit nézet, nem az elavult egy színű fekete semmilyen térkép 🙄 -
tatabike
őstag
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Boldog Karacsonyt..
Az elsot hasznaltam...Jo volt.
De mar a mostani AI forgalmammal sok volt.Ezert le kelett kapcsolnom.
A tobbit eppen nezem.
De nekem 1.57 fut mar.
De erdekelne egy térkép .
Mivel a mostani nem kompatibilis a gps.trackeremmel .el van csúszva ..
Pedig igen jó lenne .
Nem tudom úgy variálni ,hogy,jó legyen együtt .Ha jó a térkép ,akkor a gps nem működik ...
[kép]
Ezt a navit használom ..Nem szeretném lecserelni ,mert eddig ez volt a legjobb ,le atlathatobb .és nem bántotta a szemem se...
[kép] -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Ja értem. Igazán jól hangzik hogy az AI forgalom meg van javulva

Igaz ami nekem van a realistic driver az is javitott rajta. Ez [link]
Engem is ki szoktak engedni de nem mindig.
Az jól hangzik
nekem is vannak motorosok még robogósok is 😎
Még javított motoros hang csomag [link]
Forgalmi lámpára külön van mod.ja. [link]
Nagyon vagány egyébként amit mutat a tied. Nekem ez a hologrammos kivetítés nem fog nekem működni mert ütközik a route advisor moddal [link]
340 db mod van bekapcsolva az elsődleges profilon, szerinted?!
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
-
motown5l
senior tag
Pro módot le töltöttem .2.77.
de még az,egyiket nem frissítették belőle .az,gond? -
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
ok,azt
ismerem..2.8 gb??
akkor az ugy van ahogy olvastad..ETS2 nekem a Jazzycat trailer cargo regebbi van de az good.Az ujabb verzokkal vannak bajok,ahogy olvasom masoknak is ugyanez kb. ATS hez van par fajta cargo pakkom,szerintem azok nincsenek 1.57 hez..
Ez a tag= Trafficman/Trafficmaniac alkot forgalmi csomagokat ATS & ETS2 [link]A bekapcsolt forgalmi cargo pakkok/nekem/
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
Ablakos
üzenetére
Ahol nem látszik a rakomány (nyitott póton) ott a model nincs frissítve.
Az új rakományrenszer miatt a modellen nincs létrehozva a "body" pont és így tök üres a pótod, hiába fut 1.57-en.
Jazzy az egyetlen olyan, aki frissítette a tréler modját.
Amit @abstract linkelt csak egy def-cargo fájl.
Ilyet bárki létrehoz, mert ez nem látszódik.
Ha kell csinálok neked kokaint, matchboxautót vagy épp Covid maszkot.
Ellenben ha egy Zetor vagy Ikarus lenne a rakomány, az nem látszódna. -
Ablakos
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Egyiket sem használtam, hanem Jazzycat 3db fájlból álló legújabb alkotást. Zoc szerint ezért nincs rakomány a póton.

-
mancer7151
aktív tag
Így van. Annyit kell ehhez hozzátenni tanulópénznek, hogy modderek nem szoktak olyan fájlokat létrehozni modban amik felülírják az eredetit. Nem illik... Olyan van hogy meghívják az eredetit használatra és belenyúlnak és ezt akár el is felejtik, benne marad. Ekkor ugye felülíródik pláne valami peccs után és nem okvetlen jó a dolog. Hála istennek ETS ATS téren ez annyira nem jellemző de persze létezik. Valószínű ez volt ott is.
Ami jellemző sajnos hogy a 6-8-10 éves modelleket hangokat nem exportálják újra, nem javítanak ki hibákat modellben kódban na ott a gubanc az végtelen. Abból áll a mod patch hogy átirják hogy melyik verzióhoz való.. Ha ezt kiveszed azt használsz amit akarsz, manifest fájl.
Felülírt dolgot kijavitani amúgy lehet simán, kideríted mi a gáz, csinálsz egy patchet a régi vanilla fájl-al, vagy azon belül értékkel és föléteszed a modnak. Vagy megy vagy nem, általában megy. Nem kell hozzá diploma.Zoci elvtárs ebben 10x annyira van otthon mint én ő ATS/ETSben régi motoros, én már kb nem is modolok, nem is játszom semmit, huszon év elég volt. Hallgass rá

-
Boowie
újonc
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen az az.. Ha jól emléxem volt hozzá havas gumi és kamion +pót skin mod is, sokáig használtam, csak egy frissítés tönkre vágta és nem foglakoztak vele többet. Ez a Frosty kicsit felületes de nincs más..
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
igen már jó .Pótos csomagokat el kelett távolítani.pedig az nagyon jó volt ..Csak a DB prémium Pack maradt .
ami,tavoltiva,lett ,2023 óta nem m volt.rs ,frissítés .fejleszto lelepett . -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
game log falj ,már nem ír semmire hóban.nincs benne error
-
motown5l
senior tag
válasz
mancer7151
üzenetére
Meg oldódott a probléma ...Ki kelett.csomagolni ...Én hülye ,ott vo
ott.benne a rar ba hogy Please read me ...
ki,kelett.csomagolni ,egyedül a Trailer Pack DLC t nem..Most.mar működik .hát olyan dolgokat látok ,mint eddig még g soha a játékba 😂 Köszi a segítséget -
-
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
nyugi semmi gond lelkes amatőrként írogatok én is

Az faxa!
itt a topikgazda meg Mancer7151 kolléga akik nyakig benne vannak a témában szóval, ők írják a tutit 
Első körben én totál kommandert ajánlok inkább a winrar jó lesz későbbre..
gondold végig hogy mióta jelentkezik ez a probléma 🤔
Azóta bekapcsoltál e más modot,a sorrend jó-e vagy hibás..hogyha az utóbbi eset akkor könnyebb a dolgod mert megtalálod hamar a hibás módot kikapcsolod vagy keresel hozzá frissítést..
Próbáld mindig egyszerűsíteni a dolgokat a hiba feltárást is nehogy már három estés program legyen egy ilyen gubanc..
A db creation pack pakk nekem bonyolult sok rétű és beleavatkozik szinte mindenbe, emiatt mod ütközések előfordulhatnak bármikor szerintem.. szóval emiatt én nem használtam eddig de majd meglátom..
-
mancer7151
aktív tag
válasz
motown5l
üzenetére
Az vanilla fájl azt ne bántsd. Ha tényleg ez lenne a rossz, amit én nem tudhatok, amit tenni tudsz hogy magába a modba ami ezt meghivja oda átteszed glass.dat néven és a hivatkozást magát is átirod ami ezt kéri mert az elérési út ugye változik. Ha még mindig nem jó, csak innentől lesz bonyolultabb mert a datban sokminden van, maga az üvek sikja (gondolom ez a rossz, ezen lehet továbbmenni), törlőlapátok, esőcseppek.
Az üveg lehet rosszul meghivva, lehet a modelled nem updates az engine kivánalma szerint ahogy zoci is irja, vagy a modellben magában nem jó valami, onnantől szerkesztő mizéria, újra exportálások, kész katasztrófa.
Mindezt kerüld el... Keresd meg a mod ujabb verzióját, valsz van, használd azt.
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Van nekem egy ilyenem a mód borítékba ,Ami nincs kicsomagolva.
[kép]
zip be van .
Ha megnyitom ,ez van benne
[kép]
Ezt most ki,kéne csomagolnom ?
Az "scs" fájlokat csak ?
Látok benne Traffic Trailer DLC Pack zipet .is
Amit úgyszintén csomagolják ki ?
Mert úgy veszem észre hogy.ettol rózsaszín ...
Ne haragudjatok már higy ennyire ostoba vagyok ezekhez a dolgokhoz .
túl sokat kérdezősködok .KB Nem modoltam még a játékot .KB fel éve kezdtem toltogetni
Nekem hogy.vyn,zip be van az,engedélyezett modokkal -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
de nekem nincs bekapcdolva Volvo,mod ..Főleg az fh16 ))
-
-
motown5l
senior tag
válasz
mancer7151
üzenetére
Ez volna az ?
Failed to open the file '<MISSING><UFS>/def/vehicle/truck/volvo.fh16/interior/glass.dat'
Ha igen,akkor mmit csinaljak vele? -
Ablakos
addikt
Eddig ilyet még nem találtam az évtizedes játszás során. Egy darab stafni nincs a pótkocsin.
-
mancer7151
aktív tag
válasz
motown5l
üzenetére
töltsd be a gémet, menj rá a hibás vontatóra, alttab ki, júzermúzer/doksik/ats ets mappa/ game.log.txt.
Megnyitod szövegként, error sorokat keresel alulról, ilyeneket keress hogy incorrect file version, missing blabla és hivatkozás arra a modra ami lila. Lesz ott valami.Szerk: ha több ezer error sorod van, ne csüggedj, mindenkinek van. A moddereker kivéve mert mi kijavitjuk

-
motown5l
senior tag
tudja valaki ,hogy mitől rózsaszín egyes kamionok szelvedoje ?
-
motown5l
senior tag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Nekem meg ,online működik az index.kikapcsol rendesen.
De offline nem .valószínűleg a módok miatt van ez .
meg vagy elegedve a mozaval?
Örülök hogy segithettem ,hogy fel hoztam a témát
-
motown5l
senior tag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
ja értem ..
bocsi félre értettem ... -
motown5l
senior tag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Neked is Hori van,akkor ?
Melyik firmware .nem jó ? -
motown5l
senior tag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
A moza kormánynál kikapcsolja.De viszont annál úgy működik mit az,autónál ,hogy irányjelző nem billenő,hanem kapcsolós.mehanikailag kapcsolja ki,míg a horinal relés.g923 nal is a kormány váltó volt beállítva,az,is relés és mégis kikapcsolta ..Tegnap mentem vele 1000 km t.. valamennyire megszoktam hogy magamnak kapcsolom ki ..
-
motown5l
senior tag
válasz
mancer7151
üzenetére
van jogosítványom 😀
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Automatikusan bealitotta a gombokat.
Plug&Play rendszerű.semmit nem kellett rajta állítani .Kormány erőt mindent .
Jó így ahogy van.Egyenlore az indexet még nem kapcsolja ki..
Rendesen el fáradok fel óra után,annyit kel tekerni a kormányt
Jött rá firmware frissítés ,de azt még nem javította ki a valtorendszerre kapta meg -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Szerintem nézd az előnyét még realisztikusabb lehet az élmény
szinte mindent be tudsz állítani a gombokra annyi van 😎
Én ahogy megszoktam/motor be/világítás/obc/fuvarinfo/navi zoom/tükrök/ülésmagasság/rögzítőfék..😎Boowie
Há,méé nem?! 😁 Pedig lehet hogy úgy a havas fizikával jobb az élmény.. vagy akkor ne menj arra 😎
-
Boowie
újonc
válasz
®abstract®
üzenetére
Csak ez elérhető a piacon.
Am holnap én is megyek rajt pár karikát de a fizikát kihagyom mert 2 streamer panaszkodott rá hogy kifagy az új Nordic Horizon Dlc-n. -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nem nagyon .legalabbis nem volt korlátozásom meg eddig .
De én is offline játszok most .újra kel tanulnom az,irányítst ,mert nagyon más lett ...pár nap biztos lesz mire meg tanulok rajta mindent .Főleg a gombok miatt is ..eddig dashboard őt használtam .arra volt kiteve minden..most meg még a rádió is a kormányon van.Addig meg nyomtam,egy gombot és indult .most teljesen máshogy,indul először gyújtás ,utána motor indítás .két gomb -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Ez nagyon komoly
hát igen a 16 colos 40 centis kormány faxa lehet
a logitech mellette milyen kis aranyos jószág 
Ja a videókban meg tudod nézni hogy bírja a procid, de gondolom egy 8/16-os az könnyebben veszi a terheléseket 🤔 meg érdekes hogy valamelyikben 4K ban magasabb az fps 😯
Engem csak offline érdekel mind a két játék 😎
A korlátozások téged nem zavarnak online?Boowie
Ez a frosty winter mod csomag szerintem a legkomolyabb a piacon ami elérhető, fogom tesztelni
még fizikai is van hozzá külön meg ilyenek winter sound csomagot is lehet leszedni hozzá [link] -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
megjott a kormány .hát jó nagy .mellé tettem a régit hasonlítashoz .
[kép] -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Meg néztem a videót .igen képes rá .ez jó hír ..
Te online vagy offline szoktál játszani ets2 nel ? -
Boowie
újonc
Nem fél méteres hanem olyan kb 30 cm-es volt régebben azt használta az Ets2 MP is, de annak már jó pár éve. Kivettem anno az Ets2Mp modmappábból és azzal nyomtam single-ben is csúszott mind állat nagyon élvezetes volt. De sajnos olyan téli modot már évek óta nem láttam és pár éve csak a Frosty Winter van nincs más.
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
5070ti t akartam venni ,de nem vagyok benne biztos hogy ki tudja hajtani a proci ...
AMD kártyát nem szeretnék venni .mindig az volt nekem.ez az első nvidia .és nagyon meg vagyok vele elégedve
Neked is nvidia van,ha jol,tudom . -
®abstract®
őstag
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ryzen 5 5600x van
Rtx3070TI csak 8Gb
64gb ram
Evga 650w
de viszont nem 4k ba játszok ,csak 1440p be .
Arra tökéletes lesz egy darabig még ...
G25 is egy nagyon jó kormány!holnap,érkezik,meg.holnap,tesztelem ,és szombaton írok rola véleményt ...... tenyleg,hatalmas a doboza 😂
Nem is figyeltem eddig
[kép]
Esetleg ha valakinek szüksége lenne ets2 vagy ats2 licensz kodra,szívesen át adom .
Kormanyhoz adnak mindkettőhöz kódot -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Te jó ég mekkora dobozban van?! 😯😳
Ja értem hát majd írhatsz róla tesztet ha úgy alakul
Szerintem ha van 6/12 proci vagy jobb,meg 32gb ram a pc d-be, van 650 w os stabil tápegységed meg tudsz cserélni videókártyát 16 gb ra egy jó darabig el leszel
Nem biztos hogy szükséges lecserélni az egész hardver készletet..Z0C
Úgy tudom a logitech g25 az egy igazi strapabíró szerkezet nem biztos hogy érdemes lecserélni, az újabb modellek nem fognak annyit bírni..
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
szántani kint szoktam, kocsival az aszfaltot, kapával a kiskertet
NIncs szükségem a gép előtt is farmozni
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
Ahogy vlevi is írja, sem az ATS-ben sem az ETS2-ben de még a Farmingban sincs igénybevétel.
Nincs hirtelen mozdulat, nincs akár órákig tartó jobbra-balra kínzás.
A G25 ami van nekem is 10+ éves.
Azon kívül, hogy lecseréltem a kormányt egy jobb állapotúra, meg vettem egy G29 váltót hozzá, mert a sajátja már dobálta a sebességeket, a mechanikának semmi hibája.
Én pedig nyúzom is elég régóta.
AC, ACC, ACR, LFS, RBR, Forza játékokkal... -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen a nagy kormányos ,3 pedál váltó szet ,és kapcsolok ...
[link]
Azt olvastam róla ,hogy maga a kormány jó minosegbol készült .és nem könnyű 1800 as fordulat.es nagy 40cm és.
gondkodtam,rajta higy vga t vagy kormányt vegyek karira .
de a vga még szerintem jó lesz egy darabig .ha vga t cserélném akkor mindent cserélném kéne a gépbe ...mostani ram árak mellett nem tudom megenni .a karmany olcsóbb mint magába a ram -
vlevi
nagyúr
válasz
mancer7151
üzenetére
"hogy birja a strapát"
ATS, ETS-2-ben csak nincs ilyan nagy igénybevétel.Ha rally játékkal is játszol, az már nagyon más igénybevételi szint.
Vagy akármilyen versenyautó szim játékkal, bármelyik pályán. -
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
Nemtom
nem ismerem, de ha megnézed alza oldalon vannak róla vélemények
azért ebben az árfekvésben vannak más versenyzők is.. -
mancer7151
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Ha.... a Hori ilyet is gyárt? Kiváncsi lennék a bele hogy birja a strapát.
-
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
ami neked van szerintem az is faxa nagyon..Látom ez nem a belépő szettek része 😎 igen azt tudtam hogy a horinak van a ffb-s készlete de nem figyeltem hogy az ilyen komolyabb darab 😳 elég fullhouse nak néz ki 😯 ha erről van szó [link] vagy [link]
Akkor ami nekem van az kutya faxa kb!
azért jó az alza mert ott vannak vélemények mindenről
Ha jól tudom a Moza R5 meg R7 szett ami komolyabb cucc.. van itt ilyen kormányos topik de én nem kedvelem mert a tagok túlzásba esnek gyakran.. [link] -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
most egy logitech G923 van nekem.
Azt szeretném le cserélni .De nem találok róla semmilyen videót ,ami,magyar nyelvű lenne .Külföldi,videókat találok róla,de jobban bízok,a magyarokban ...
1 magyar nyelvű videót találtam róla ,de csak,csomagoló videót.Gyerek be ígérte hogy lesz teszt róla.de nem rakott fel róla videót ....
De amit találtam róla ,dicsérik .
Ezért meg rendeltem .holnap megerkezik .kíváncsian várom milyen,lesz ...
MOZA-n gondolkodtam,mivel az cserelos a kormány rész .
De igazából nem láttam más olyan,dolgot ra amivel jobban járnék mellette ..Mivel rally f1 hez külön kormány kéne hozzá,ami,megint horobilis összeg .....pedal,set stb
az,index rol,nem is beszélve ..
A Truck Control System et vásároltam meg ...nem volt olcsó,de csak nem csalódok benne .ha nem jó ,megy vissza ...
Köszönöm szépen az infodat!
Nem ismertem ezt a márkát . -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Nekem van ez [link] a régebbi modell,ennek van update verziója amit napjainkban árulnak.. ami a hátránya,hogy pc-n gamepadnak ismeri fel minden játék. Eszerint lehet konfigolni..Tehát külön kormány pedál szettként nem választható! alapvetően használható hogyha deadzone le van véve, meg persze be tudod állítani megfelelően, van hozzá pdf leírás akkor egész jó szerintem.. egy fontos dolog: középső állásnál van egy kattanás, vagyis nem folyamatos a balra jobbra tekerés középen megakad 🤔 ez a legtöbb kedvező áru kormányszett esetében jelen van, a drágább modellek ben van folyamatos akadásmentes forgás.. vagy régebbi logitech szettekben, bár azokért meg sokat kérnek általában..ami jobb az a pl. Moza R5 szett, igaz nem olcsó de dicsérik
meg van hozzá ilyen kamionos kormány verzió, komoly. 153-212 Eft között mérik.. [link] -
motown5l
senior tag
Sziasztok ... Használ valaki Hori kormányt ?Érdekelne higy milyen vele a játék
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
nem vészesen.
-
bobalazs
nagyúr
Valami több éves mod, nem találjuk. Mindegy is, mert nincs, és nem is lesz.
-
Z0C!
Topikgazda
[link] Fronsty Winter modja elérhető 1.57-re.
-
Ablakos
addikt
És újra itt van (a) Winterland. Kaptunk néhány kóbor (archaikus) járművet. Már nem csak egyedül gurulunk a havas úton.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
ne keverd össze a material alapú tükröződsést a játék tükröződésével. A 2 nem ugyan az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgy emlékszem hogy other kategóriában volt vagy tévedek.. kategória alapján tudod elhelyezni a mod kezelőben.
az 512 gb is hamar betelik szóval.. mondjuk te olyan veterán játékos vagy, hogy a több ezer óra játék idő után lehet hogy csak egyszerűen meguntad
család satöbbi idő hiány..🙄 csupán extra.

most épp egy kerek hónapja hogy be sem volt kapcsolva a gépem.
lehet törölni fogom a promods mappát is, így csak helyet foglal a gépen. A lentebb írt grafikai eseteket is csak olvastam de nem tudtam miről van szó
a nagy mafla tükrök oda vannak szva..annyi!
akkor az ugy van ahogy olvastad..ETS2 nekem a Jazzycat trailer cargo regebbi van de az good.Az ujabb verzokkal vannak bajok,ahogy olvasom masoknak is ugyanez kb. ATS hez van par fajta cargo pakkom,szerintem azok nincsenek 1.57 hez..