Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
Leleményesség az van
Átírsz 2 dolgot, teszel egy képet hozzá és hello
Ezt szeretem
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Na ez érdekesen hangzik. Ilyet egyszer IRL sikerült összehoznom egy Timocomról vadászott franciaországi belföldes fuvarral, a tudtomon kívül amikor fuvarszervező voltam. Nem kellemes amikor félsz a börtöntől, félsz hogy baja lesz a sofőrnek stb...
-
Ablakos
addikt
Szóba jött nem régen, hogy lehet az árut átrendezni, áthelyezni a pótkocsin. Saját pótos fuvarvállalásban ilyenet kaptam.

Lehet itt módosítani valamit? (vagy szokásom szerint félreértettem valamit ) -
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
Örömmel hallom, hogy ATS. =)
Az a cég változtatott az alváson.
Ez hülyeség...Az ATS-ben a ciklus reális a valós élet szabályozásainál. Az ETS2-ben megfordul a valós élet szabályozása, a valós élet összesen 9 óra vezetés naponta és 11 óra pihenés, a játékban 11 óra vezetés és 9 pihenés.
-
mancer7151
aktív tag
Kifagytam. Game log:
00:20:53.010 : Company 'nls_rd_wrk.laredo' changed state to SLEEPING. Next change in 73.65 hours.Ez mi?

-
mancer7151
aktív tag
válasz
mancer7151
üzenetére
Update, bármi ami forgalom/ai, tiltott lodokkal csak az arcomban kap kereket, úgyhogy az elsőnek maradnia kell, azon viszont adott távig ugye nem forog. Röhej.
-
Delerium
senior tag
Már majdnem otthon érzem magam a hazai pályán
-
mancer7151
aktív tag
Amit akarnék az az árnyék távolságának növelése nem maga az árnyék textúra, túl közel vált csipkésre, plusz a forgalomban is elég közel dobja rá mindenre autóktól a kerítésig, parkoló akármik. Amúgy értem pl bethesda enginejében ezt ellehet játszani, 4k shadow

Még nem találtam semmit ami műkszik, extended_shadow_fadeout_start: 10 van soksok helyen, felnyomtam 100ra, semmi változás. Gyanitom hogy időjárásnak lesz köze valahogy merthát éjjel nincs nap. Plusz ugye AO, na az is mehetne feljebb.
A lod modot még megprálom úgy hogy kikapcsolom mindet (csak fő modelt töltsön - szerintem meghal az egész) ha sikerül. Az a baj hogy most 4 modfájlban van az összes változás mert ugyanazokban a fájlokban más is változott és hát ütközés lenne. Meglátjuk és feltöltöm neked valahova. De ez csak ATS ugye tudod?
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
a LOD szerkesztésedet grafikai moddal.
Nem ütközik?
ui: elérhető lesz valahol? -
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
Nekem is kínai volt sokáig, de ahogy HomeOffice lett, bele tanultam.
Elég sok dolgot megcsináltam, rájöttem dolgokra.A tükörben lévő árnyék kellene leginkább a játékhoz.
Ezzel a LOD-dal ha -10-20FPS megy a levesbe se lenne baj...
PNG mellett még elfér.
Azzal próbáltad? -
mancer7151
aktív tag
Szép dolgokat csinálsz, gratula!
Sajnos az import-exportot nem tudtam összehozni 3d-ben nekem ez már nem fog menni.Hát a LOD kód lényegi része meglett, tegnap délutántól reggelig, pár százezer sor, el is rontottam párszor, rengeteget őszültem. A játék szebb, részletesebb, 1 lodot bent hagytam járműveknek, lehet próbából kiveszem azt is. Az árnyékot kéne még megdobni mondjuk dupla távra. És minusz 15-20 fps
-
Z0C!
Topikgazda
Big Chrome WheelPack frissítve.
Kapott festhető elemeket a kamion és tréler része is!
[link]
-
mancer7151
aktív tag
LOD váltás távolsága... Nem mondok semmit...
Tolom fel a LOD-okat (újra), egész tűrhető úgy vezetni
hogy nem az arcomba spawnol minden. -
Z0C!
Topikgazda
Az idő olyan mint Miamiban, csak nincs az a nagy meleg...

-
mancer7151
aktív tag
Mint katiba a gyerek. Lepényhal először
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akit erdekel=

Sajnos az import-exportot nem tudtam összehozni 3d-ben nekem ez már nem fog menni.