- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz bobalazs #29971 üzenetére
Egen, észrevettem hogy a verzió számokhoz igazítják azt annyi kábé..
Tetszik nekem az élmény egyébként mert a kék színű ikarus 260-280-as buszokon mosolygok mindig amikor látom 😁 zseniális na!
meg úgy tökéletes lenne az egész csak rengeteg munka lenne még benne gondolom..
De hát sajnos nincs rá kapacitásuk nem tudják sajnos már évek óta befejezni ami szomorú 😐Z0C
A szerencsétlen meg a hozzá hasonló többi személy aki reménykedik még 🙄
Ja,sejtem nagyjából mivel járhat ez- idő energia hangulat ilyesmik,a költségeket nem ismerem
Hogyha úgy alakul tehetsz ide videót hogy mit mutat a történet 🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tatabike
őstag
válasz bobalazs #29966 üzenetére
Kijavították? Én is szeretek rajta játszani, de amit utoljára próbáltam 1.53-hoz, hibás volt a fájl és nem lehetett kicsomagolni.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz bobalazs #29956 üzenetére
Van rá alkalmazás, ez működik. A fájlokban turkálást nem ajánlom, volt már, hogy elszúrtam valamit, és buktam a mentést
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
lo_jo
senior tag
válasz bobalazs #29518 üzenetére
Rev matching. Kihúzod üresbe, akkora gázt adsz, ami pont a következő fokozathoz kell, ekkor betolod a fokozatba. Ha nincs meg, akkor recseg, a ffb is dolgozik és üresben marad, ha elkapja, akkor szépen beveszi a fokozatot. Rá kell érezni, de ha egyszer elkapod, onnantól sima ügy.
H-váltó kell hozzá, beállításokban pedig a Controlson belül a H-shifternél Shifter layout behavior Advanced legyen. -
mgergo76
tag
válasz bobalazs #26924 üzenetére
Win10 esetén próbáld meg a Fn+F3 gombot. Ha asztali PC-d van, akkor lehet, hogy csak F3 elég. Ez oldalt feldob egy menüt, ahol a képernyő klónozási módok közül választhatsz (másolás, kiterjesztés, stb).
Bár nvidia kártya val a laptopban, de nekem így sikerült a kiterjesztett monitorokat beállítani.Üdv: Gergő
-
bobalazs
nagyúr
-
tutuhawer
őstag
válasz bobalazs #26392 üzenetére
Bocsánat, ott egy sort kellett volna hagynom a két téma között.
Külön sztori: a motor rezgést is lehet állítani, nyilván teljesen független mindentől. Nekem igen alacsonyan van állítva.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kerékpársportok
- Steam Deck
- Robotporszívók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest