Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Ja, még szerencse hogy azokat meg tudják reszelni

Egen, az el van zárva a modderek elől
meg például az is hogy a kormányhoz legyen kéz animáció..
Egyébként a játék ban az ai forgalom javítására van két megoldás ami az agyhalott működésüket egy kicsit javítja: realistic driver és a real traffic density. [link] meg [link]Mancer7151
Ets2-ben ebből a szempontból a west balkán egy igazi cumi a sok lezárásról kapuval satöbbi. ATS ben általában több az olyan szakasz ahol kevés lámpa van lehet haladni folyamatosan. Ahogy tapasztaltam a fejlesztők alapvető dolgokat kihagynak a játékokból, emiatt igénytelenek szerintem: az hogy a forgalmi járművek agyatlan módon közlekednek és még a járművek hangjai is rosszak az csak a kezdet, a folytatása az hogy motorosok még mindig nincsenek, rendőr mentő tűzoltó most sem szirénázik nem aktívak csak úgy elgurulnak melletted, sötétben fényvisszaverő elemek az utakon nincsenek ahogy a kanyarok előtt kanyarokban haladást jelző táblák fények se.. ezek: [link] meg [link]
Szerencsére van sok mindenre mod megoldás.egyébként hasonlóan gondolom mert korábban le is írtam hogy én is a lelkes modderekkel való együttműködést támogatnám és akkor nagyon sok mindent bele lehetne építeni a játékokba, figyelembe véve a játékos állomány igényeit észrevételeit javaslatait 🤔Ergo Proxy
Pedig minden a két játékban nagyon lassan megy a térkép fejlesztés ahogy látom meg a kiadás, igen az ATS-ben is! mindjárt 10 éve lesz hogy megjelent, és még mindig nincs összefüggő egybe elkészített bejárható térkép?! ne vicceljünk már! 😎 Az hogy egy hatalmas térképet össze tudj rakni az csak rajtad múlik mindkét játék esetében, működőképes a dolog, a map kombódat megcsinálod és nem vársz a fejlesztőkre mert ha rajtuk múlik soha nem lesz ilyen megoldásuk, mert ha eddig nem volt akkor miért lenne ezután?! ebben biztos vagyok! 🙂.
A #30591
benne megtalálod a linket ahol országokhoz meg ATS -ben államokhoz találsz város bővítményeket na azt mindenképp javasolt használni
jelenleg ets 2-höz csak kettő országhoz van ats-ben meg jóval több a tartalom.. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
mancer7151
üzenetére
ha kicsit is hallgatnának a real játékosokra (mint más játékkészítő) akkor sokkal élhetőbb lenne a játék.
Szívesen megtölteném élettel a játékot, de arra befektetett időmet nem fizeti ki senki.
Ahogy csináltam a kiegészítőimet..(SóherSóder, OldboyZ festőműhely, a ZociShop)
Igyekeztem életszerűvé tenni. Modelleket vásároltam, töltöttem le, textúráztam.
Nem kis időt belefektetve.Ha az SCS is venné a fáradtságot...de nem fogja
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
mancer7151
üzenetére
Lassan?! Pont az ATS az amiben azért jönnek szépen az államok, ETS2 sokkal lassabban bővül.
-
mancer7151
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Egy állam vagy ország pár város, oké mert akkor nagyon sűrűn kéne megállni lámpázni. ETS-t ezért sem szeretem mert 2 percenként sorompó van vagy körforgalom , ha fele lenne rendben lenne.
Sok mindent nem csinálnak meg amit kéne és sokmindent ami várhatna, minden játék ilyen.
Soksok éve mondtam anno, moddereket kell megfizetni/előfizut adni nekik mondjuk lifelong és a contentet betenni a játékba. Lenne minőség is mert a 99% "belenyúlokjajdejómodoltam"" ember mellett rengeteg tehetséges kreativ ember van. Pár játék ezt azóta megteszi de csak pár.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Uj rendszamtabla.
A jatekon belul A profilra ra kel nyomni,amit hasznalunk.
Ott van ket bejelentkezes.Steam es a world Truck
A world Trucknal a karrier szerkesztesenel ki kel jelentkezni.
Csak a Steam maradjon be jelentkezve
Nekem igy van uj rendszamtabla.Ahogy vissza kapcsolom a world truckot,automatikusan vissza szinkronizalja a regi vtablat. -
Ablakos
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
ha fejlesztőn kiadón (sicsi tim) múlik itt nagy térképet nem fogunk kapni soha!
De a térképek készítéséhez legalább hozzáférnek a modderek. Szerintem ez tart annyi játékost még most is a "kormány" előtt.
A játék beépített bináris (nem paraméterezhető) funkcióit viszont senki nem tudja módosítani. pl. AI mozgás, ami egy közlekedési játék alapja.
Az nagyobb probléma, hogy ehhez sem nyúl az scs. (azt jó van az úgy!) -
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
(Van bőven játékom a telepítve no man's sky egy titkos kedvencem)
Amikor unalmas ats meg ets2 akkor váltok másra aztán előbb-utóbb úgyis visszatérek
Sok modot használok én is de nem unalmas nekem
jó két és fél éve kezdtem el foglalkozni vele szóval még elvagyok. Hát azt észrevettem én is viszonylag a rövid idő alatt amióta játszok mindkettővel, hogy a Sicsi tim az nagyon lassan fejleszt meg módosít bármit is meg olyan olyasmiket dolgoznak át amit valójában nem hiszem hogy kéne
például menürendszer ikonok satöbbi..ugye a térkép fejlesztésen nincsenek rajta úgy számottevően négy öt vagy 10 városból áll szerintük egy ország, azt jó van az úgy! Szerintük!
Arra viszonylag hamar rájöttem hogy ha fejlesztőn kiadón (sicsi tim) múlik itt nagy térképet nem fogunk kapni soha! Emiatt összeállítottam mindkét játékomban a map kombót, amit könnyen lehet hogy soha nem fogok végig fuvarozni akkora
neked is ezt tudom javasolni sokkal jobb lesz az élmény!
ATS esetében is össze tudod rakni a megamap kombódat videók alapján. Plusz az egyéb kiegészítő módokat amiket használsz vagy megszoktad, én ugyanígy járok el 💯😎
Ja és ez nem is a teljes térkép mert ugye kisebb szigetek meg alaszka például nem is látszódik 🤔
-
mancer7151
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Évek alatt rommá modoltam, meguntam. Amilyen lassan fejlesztik sose lesz egy full usa map
-
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
-
mancer7151
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
name: "DI16 093M V8 (Rev)(ZV)"
price: 35800
unlock: 0
info[]: "1200 @@hp@@ (882@@kw@@)"
info[]: "4099 Nm"
info[]: "900-2300 Rpm"
icon: "engine_01"
torque: 4099
volume: 18.6rpm_idle: 550
rpm_limit: 2300
rpm_limit_neutral: 1200
rpm_range_low_gear: (900, 2250)
rpm_range_high_gear: (1000, 2200)
rpm_range_power: (950, 2300)
engine_brake: 0.15
engine_brake_downshift: 1
engine_brake_positions: 3
torque_curve[]: (300, 0.4)
torque_curve[]: (950, 1)
torque_curve[]: (1800, 1)
torque_curve[]: (2000, 0.985)
torque_curve[]: (2300, 0.892)
torque_curve[]: (2350, 0)64 scania blokkot és 280 váltót kódoltam le (végáttételek miatt 16 féle van egyből). Ez a morcos. Már nem is nagyon játszom.
-
vlevi
nagyúr
Nálatok is csinálja az ATS a legújabb frissülés óta, hogy, vezetés közben visszalépek a térképre, vagy a menübe, akkor, amikor folytatom a vezetést, akkor álló kamionba ülök vissza?
Látszólag a motor jár, mert nem 0 a fordualtszám, de nem reagál semmire. Le kell állítani, és újra beindítani.
-
tatabike
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
Dehogynem.
Ezer éve játszunk ezzel a game-mel, az az első, hogy beállítom azt a szintet, amit már elértem. Lóvé, cég, garázsok, level... Minek kezdjem a nulláról, ha már egyszer megszereztem a rutint? -
®abstract®
őstag
válasz
mancer7151
üzenetére
Jól teszed
a DC16 motor az rendesen komoly.(16.400 köbct) -
motown5l
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
En is a régit használom ,a fiókom miatt .Nálam,akkor jön elő az,új,ha kilepek a fiokombol .hogy ne tudja vissza szinkronizálni az előző adatokat
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
google szerint 1.56-al kerültek be az új magyar rendszámok. hmm
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
Van elektromos kamionom, mind teszteltem.
Ahogy írtam, ha kicsit másik oldalról is megnézed, nem szar dolog.
A kisváros ahol élek, a környező posta használja is az eSprintert.
Szintén ahogy írtam, nem vagyok se mellette, se ellene.
Azt nem mondom, hogy ördögtől való és azt sem, hogy később nem lesz jó.
Ahogy pedig látni, van rá bőségesen kereslet.
Akkupakk, 3 henger, 1000lóval...
De tessék megnézni egy Sencsen videót, ahol a város nagy része elektromos autóval rendelkezik.
Lehet erről beszélni órákat, érvek - ellenérvekkel, de ahogy nekem nincs beleszólásom, úgy másnak se.
Amíg a C telepen zsákszámra ég a sz.ros pelenka és ameddig fával fűt az egyszerű ember...nagy változás nem lesz...De ismétlem önmagam. Ameddig lesz rá kereslet, addig lesz ez is. eHummer meg ePolski is..
-
®abstract®
őstag
& Tatabike
Vályi Pista beszélt egy riportban a villany autókról..
most komolyan azt elhiszik az emberek, hogy a két és fél meg három tonnás villanyautók fogják megmenteni a földet, zöld rendszámmal?!
Ha megnézzük a legtöbb villanyautót a bennük levő műanyag alkatrészek kőolaj felhasználásával készülnek..
Egyébként pedig van olyan gyártó amelyik tudott készíteni kicsivel több mint 1 tonnás villanyautót aminek a hatótávja is elég meggyőző volt és olcsón meg lehetett venni.. de valahogy mégsem szerepel a piacon valami okból kifolyólag.. csak a szinte drága luxus modellek elérhetőek.. az olcsó alternatívák meg kb. sehol..
Villanyautókhoz való akkumulátorok lítium,cadmium stb. Nagyon erőforrás igényes költséges dolog, mire bekerülnek használatra az autókban,és jobb esetben ha öt hat hét nyolc évig elmennek azok az aksik tehát még 10 évet se biztosan, érdemleges kapacitással, majd az akkupakk csere meghaladja az autó értékét simán akkor miről beszélünk?! 🤔🙄
Nekem régóta szimpatikus a hidrogén hajtás meg a vízüzem abszolút környezetbarát mindkettő de hát mégse terjedt el ugye az olajbiznisz nem engedi ezeket.. itt euba már majdnem bezárták az összes hidrogén töltőállomást, mert nem volt rá igény..amerikában vannak még működő helyek meg ott van terjeszkedés is az eladott hidrogén hajtású autók miatt.. a hidrogén hajtással ugye az a probléma hogy 1 magasnyomású tartály van az autódban, ami nagyon tűz & robbanás veszélyes.. igaz a villanyautóknak a hő az ellensége, nyáron a dög meleg meg a villámtöltés az odavágja..Z0C
ha még nem tetted meg a játékokban teszteld nyugodtan a villany kamionokat és írd csak le a véleményedet ha gondolod 😎
-
tatabike
őstag
Az elektromos hajtásra nem igény van, hanem ráerőltetik az emberre, mint szinte minden mást. A baj az, hogy bűntudatot keltenek benned, hogy te vagy a hibás amiért tönkremegy a bolygó, közben meg olyan intézkedésekkel hoznak ennek oltárán, hogy még többet szennyezz, ezáltal még nagyobb bűntudatod legyen, stb., stb., stb...
Nincs itt semmiféle környezetvédelem, ha tényleg az lenne a cél, már rég észre kellett volna venni valami javulást. De az nem fogja megmenteni a bolygót, hogy betiltják a műanyag szívószálat, meg a pórnép járjon 150ezer km-re tervezett, 0.9 turbós családi autóval, vagy fizesse rá a gatyáját egy 100km-es hatótávú elektromos esernyőre, hogy a gazdagné Jolika 3 tonnás, környezetbarát tankokkal vihesse a gyerekét iskolába...
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
tatabike
üzenetére
Érezd az iróniát. =)
Nem vagyok az elektromos autók ellen, se mellett.
Bár kényelmes lehet városon belül cirkálni, egy Leaf-el mint a 1.8is bömössel.De nem szabad elmenni az új dolgok mellett se.
Ülhetnél a barlangban a sötétben is akár.
Ahogy írtam, másik oldalt is meg kell nézni.
Ha nem lenne rá igény, nem lenne gyártósoron..A hidrogén hajtás? A vízzel hajtás? Elektromos hajtás?
Kellenek alternatívák. Mire tényleg kiforrja magát, akkora már a 3-4 generáció lesz utánunk...
-
tatabike
őstag
"De pl örülök, hogy lámpánál indulásnál nem kapok az ablakon be 3l gázolajat füstként, ahogy ismerve a magyar gépparkok állapotát..."
Te nem kapod, azt a füstöt a szénerőmű mellett lakók kapják, ahol előállítják azt a villamos energiát, amivel az a kamion megy, ami nem füstöl...
Jó, erős túlzás, de részben még ez van....
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
"hogy lehet ilyen ökörséget kitalálni hogy, villany kamion?..."
Alapvetően benzinvérű vagyok, de meg kell nézni a másik oldalát a dolognak.
Ahol lakom a posta elektromos Sprinterrel hozza a csomagokat.
Beszéltem a sofőrrel.
A legnagyobb akkupakk van benne, kb 450km-re elég.
Ezzel 3-4 agglomerációs kisvárost ellátnak.Függően a csomagok számától.
De a kamionoknál ugyan ez a helyzet.
Ezek se mennek egy BP-London távot, de helyben, logisztika központban, terítésre simán alkalmasok.
Nem azt kell elvárni, amit egy benzin/dízel elmegy. De pl örülök, hogy lámpánál indulásnál nem kapok az ablakon be 3l gázolajat füstként, ahogy ismerve a magyar gépparkok állapotát... -
®abstract®
őstag
Csak telnek múlnak az évek és érdemleges fejlesztést nemigen mutatnak ahogy látom 🤔 egen, sok modot használok mindkét játékban de tudom őket kezelni

Az 1.56 ban benne van az öreg R. magnum.
Az egész amit láttam nem tetszett, ami viszont igen azok az automatizált beállítások a világítás reflektor ilyesmik,görögország zseniális hasonló az élmény mint a west balkán esetében.
Nekem ets 2-ben a térkép mód pakkom 110 darabos 😎 meg ott van még mellette a sok minden más is
Zozyk
Elhiszem, nekem is hasonlóan néz ki
[link] 1 ilyen sokat dobna!Ablakos
Az 1.56 mentem a renault villany kamionnal. Hát elég vicces volt a történet.. azt hogy csendben gurul az nekem teljesen idegen, csak 5 tonnás volt a puttony,de 350 kilométer után úgy merült le az aksi mint a pitscha! Úgy hogy 80-90-nel mentem.
Töltöt nem találtam útközben sehol, ugye akkor lemerült megáll a vas. Vésztöltés ami 100 kwattot ad 156000 ft-ért két óra alatt..
Vagy a szervizes megoldás ami öt és fél órás mínusz jelent, akkor kapsz teljes töltést ha minden igaz de azt nem próbáltam ki... Nagy nehezen végig vittem a fuvart aztán ráztam a fejem hogy hogy lehet ilyen ökörséget kitalálni hogy, villany kamion?!
-
Ablakos
addikt
Az elektromos kamion e játékban nem érdekel.
Csak kíváncsiságból kérdezem, aki használja: hogyan kell tölteni, kifogyhat a telep vagy hogyan oldották meg? -
zozyk
addikt
válasz
®abstract®
üzenetére
Van azért mit bejárni.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract®
üzenetére
Miből gondoltad a fejlesztéseket. Nem is értem
"...A modok használata ugyanaz mint volt újabb verzió frissítés emiatt nem fognak működni legalábbis egy része.. kidob a francba a game!..."
Meg kell tanulni a game.log.txt kiolvasását.
Nem agysebészet, az <ERROR> sorban van a hiba. Azt kell megnézni.
+ ugye tudod, hogy az SCS nem vállal felelősséget a 3. fél által használt modok miatt..
Az megint más tészta, hogy Te 1.48-ról válasz 1.56-ra.
Mivel 1.54-től új rakományrendszer van, így a régi trélerek már nem mennek 100%-osan.
Nem mellesleg gyanítom, hogy számos mod amit használsz outdate.
Vagyis nincs frissítve 1.56-ra vagy legalább 1.50re.
- Nagyon sok probléma a felhasználóknál van, akik indokolatlanul telepakolják a mod mappát, úgy hogy se eleje, se vége.
Aztán meg jön az, hogy szar a játék, laggol és társai.
De erről órákat tudnék mesélni. Az elmúlt hónapokban több mint 100game.log-ot olvastam ki és hát mit mondjak, a lakodalmas kutya lóf.sz ezekhez...
- A menü rendszer FLAT lett, felkészíti az SCS a konzolos megjelenésre a menüt, de ez más játéknál is hasonló volt. A nokia 3310 menüje is betonbiztos volt, most meg azt se tudod, hogy hol mit kapcsolsz..
- Használt vasak nem véletlenül vannak külön, nem mindenki veszi meg elsőre a Skánia Vényócat...Maga a gondolat jó, csak hát kinek van kedve várni, amíg megjelenik egy öreg Magnum a kínálatban.
- Az AI sose volt okosabb és sose volt butább, de ezt kismilliószor leírtam, hogy 1 vonalon halad, a KRESZ mint közlekedési szabály, itt NINCS.
Soha nem is volt és lesz. Ha elakadásjelzővel állsz megpróbál kikerülni vagy áll mint a cövek.
Túl sokat vártok el...- Valóban nagyon sok mod van, csak tudni kell őket használni és nincs hiba.
Több mint 90modból tartalmazó térképet használok ETS2-ben és ATS-ben is. Ezek mellé jönnek a saját modjaim.Ha megvan a sorrend, tudod hogy mit vezetsz, feleslegesen még 8 kamiont nem kell betenni.
Az a másik, hogy ami modot NEM használsz, azt először törlöd a kamionról, majd utána deaktiváld és töröld. -
®abstract®
őstag
Úgy alakult hogy teszteltem az 1.56 verziót. ETS2. Gondoltam meglesem hogy hova tart a játékfejlesztés.
Az 1.48.5 v. Tudom hasonlítani mert ez az aktív játékmenetem mind2 game alatt.
A modok használata ugyanaz mint volt újabb verzió frissítés emiatt nem fognak működni legalábbis egy része.. kidob a francba a game!
Menürendszer bonyolított, ikon készlet, elavult gagyi hatású elrendezés az valami botrányos számomra, és a használt vasak külön?! Áááá! Fú de utálom ezt
😎 a térképnézet maradt a pucér szürke semmilyen látvány..
Úgy látom a grafikai élmény fejlődött de számottevően nem lett jobb. Az élsimítás jobb a hardver optimalizáltság is,
Viszont a gépigény esetében a vram ot emelni kéne 6 gb ra.. szerintem. Gyári forgalmi autók ai okosabb nem lett sajnos, belém rongyolnak mint korábban. Az autók hangjai is alig javultak valamit, gagyi a hangzás. Mentő rendőr tűzoltó látható az utakon de még mindig nem szirénáznak semmi csak csendesen elgurulnak. Forgalom generálás sem javult ahogy észrevettem.
Sötétben a szembejövőket alig lehet látni hátulról ugyanez..
Gyalogosokat be lehet kapcsolni a menüben de én nem láttam egyet se.véletlenszerű események ugyanúgy nem nyújtanak szinte semmit ahogy eddig se. Felhők meg az eső se maradandó élmény.a négy öt hat nyolc tíz darab városból álló országok ugyanúgy maradtak.. ezt persze nem fejlesztik pedig fontos lenne!
Robogósok motorosok továbbra sincsenek a játékban!
A sicsi tim a játékkonzolos megjelenésre koncentrál ahogy olvasom.. ETS2 ben meg a buszmegállókat meg buszoknak készítik elő a játékmenetet 🤔
Még az a szerencse hogy nagyon sok mod közül lehet választani és fel lehet javítani pótolni lehet a hiányosságokat problémákat, az említett dolgokra is megvan a megoldás. -
bobalazs
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Tudok.
Az a 72 fps, nem 72 fps. Tudom miről beszélsz milyen szakadás stb. Nálam most legujab verzioval is jól megy, bár távolba homályos, és hát ez van ezt kell szeretni.
Annyit ír, de nem annyi. Na meg a szinkron. Kitapasztaltam már mindent a játékkal kapcsolatban. Úgyhogy a lényeg hogy a configodat olyan beálitásra kell tenni ami megfelelő.
pastebin. ird át erre a config.cfg-det.
4070S-el megy nálam.r_manual_stereo_buffer_scale pedig 1.0 legyen. ezt a konzol feloldásával tudod előhozni van neki menüje is, utána kell nézned.
-
xandrush0831
aktív tag
Megpróbáltam megint elmozdulni 1.49-ről a legfrissebbre VR-ban. Ugyanaz van mint eddig, csak durvábban. Másodpercekre nullára áll a kamion menet közben. De közben vígan nézegetek körbe 72fps-el, nem a gép fogy el... Modok nélkül is ez van. Erre esetleg valaki nem tud megoldást?
-
Cr00py
senior tag
Én örülök, hogy picit másabb, mint a korábbiak. Bár még mindig winterland a best..Viszont lehetne nagyobb is. Pár alkalommal "estem" a szakadékba...az viszont jobban zavar ( főleg ats-ben ) hogy össze vissza törik a gép egyes utakon. teljesen szűz, modmentes profil..és mégis. Elég szűk is itt-ott. Hosszabb is a szerelvény.
-
Ablakos
addikt
Hogyan kell sikeresen befejezni a Halloween fuvart?
Van károgás, huhogás a helyszínen, de a leakasztás nem jó
-
vlevi
nagyúr
Willany DAF érkezett ETS2-be.
-
motown5l
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szia. Meg találtam. megoldást a. magyar. rendszamra. Ha a kamiont Magyarországon vásároltad, akkor kapsz egy. magyar táblát hozzá. De a world trucks bol, ki, kel akkor jelentkezned, és a normális adatokat fogja használni. vagyis a profil kép el tűnik. és nem használja a régi rendszámot csak az ujjat
-
Z0C!
Topikgazda
Elkészült a 2. saját árúm a játékhoz.
A híres Fornetti!
Hidegen kell szállítani, így CSAK saját hűtős pótkocsival érhető el!
Nekem a pizzás és a csirkemájas a kedvencem.
Neked?
https://sharemods.com/fjwqp9cj5tz4/Fornetti_Load.zip.html -
motown5l
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szia. Ha vásárolsz kamiont, ahoz még nincs uj magyar rendszám. Rendszámot a world of Trucks oldalon tudod módosítani, de ott nincs meg új fajta . Csak, a régi fajta van. Azért mutatta nekem az ujjat, mert nem a saját kamionom volt. Sorry! Most vettem kamiont, és a régi rendszám van rajta , ami, a profilomba meg van neki adva
-
zozyk
addikt
Halihó
Magyar GPS hangmod lapul valakinél?
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
qsscanner
üzenetére
Ahogy látod, kiengedi egészen a padkáig az elejét.Ha rákeresel az OVERSIZE vagy WIDE LOAD szavakra, nagyon sok videót találsz róluk.
[link]
[link]Sajnos az ATS - ETS2-ben a túlméretes fuvar nincs rendesen leképezve.
Főként éjszaka járnak túlméretesek idehaza, a forgalom zavarása miatt. De, ahogy látod, külföldön ezek mennek reggel 9kor is. Ha menni kell, menni kell.Játékban vannak brutál fuvarok, de 90%-a kb vezethetetlen a környezet miatt.
[link] [link]Érdemes szétnézni.
Jazzycat talán frissítette már az Oversize packját. -
qsscanner
csendes tag
Nem vagyok ügyes az ATS/ETS2-ben, meg nincs jogsim se, ezért gondoltam megkérdezem: lehet az ilyen hosszúságú pótokkal úgy kanyarodni, hogy sávban maradj?
Meg IRL tényleg vannak ilyen hosszú pótok az utakon?
-
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
& Tatabike
szerencsére van annyi fajta buszos játék hogy megjegyezni sem lehet mindet 😁
Nekem három darab busz szimulátor van 😎 ezek [kép] [kép] [kép] [kép] én elvagyok ezekkel is megvan mindegyik hangulata
Az (eső élményes) 2021 s aerosoft gmbh [link] az a legkomolyabb buszos game szerintem de hát 60 giga, meg ahogy nézem nincs kész még mindig koraiban van.. meg ahogy látom vannak vele problémák nem is kevés
Szóval könnyű rájönni hogy az ATS & ETS2 kívül is van élet!
-
tatabike
őstag
Hátha valaki ráakad valami érdekesre:
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
igen az, lenne a lényege. de ha törlöm, akkor a törölt profilt menti fel. vagyis a semmit sajnos... A steamen találtam olyan opciót, hogy, lehet biztonsági mentest csinálni a jelenlegi boritekrol. bárhova lehet kimeneten.. Gyorsan csintsm is egy mentest...
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Steam vasaroltam a jatekot.Es mikor kilepek vagy kidob,fel menti a steam ba.Ezt csinalta mikor veletlenul toroltem a profilomat.Foto minden megmaradt,de a szintem nulla lett.
Koszonom a segitsegeteket... -
®abstract®
őstag
válasz
motown5l
üzenetére
Kitartó fuvarozást kívánok akkor újra fejlődni fogsz 😎
alkalmi fuvarokból szépen & gyorsan lehet építkezni & és mindenféle modellt ki tudsz próbálni
én 1.46-on kezdtem..1.48.5 v maradtam.A játék a profil mentéseket a c dokumentum ets2 profilban tárolója, úgy tudom hogy ha azok meg vannak akkor baj nem lehet de a változásokat nem ismerem az újabb verziókban..
Na, mindegy ezek vannak.. legközelebb figyelj oda hogy mit törölsz ki! -
motown5l
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
nincs. meg sajnos. újra raktam a játékot. Google drive meg mindent felül írt. zenek borítékok vissza jöttek, de. más. minden oda lett.. na de mind1. újra kezdtem a játékot. most hogy tiszta a játék, sokkal, szebben fut... Módok, azok megvannak...
Kamionok is megvan, csak még nem tudom használni. Nincs elég pénzem hozzá hogy megvegyem... 🙄
1.43 tol volt fent a játék mentesek. nem most kezdtem már... -
motown5l
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
már a Trucky is az, új rendszámot írja ki. Próbálj akkor új, kamiont venni, ha nem megy, akkor új profil kel. Nekem új van. Lehet hogy azért van rendszamom
-
motown5l
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
igen azt hasznalja.De viszont online modba nem
[kép] -
nincsnév007
addikt
sziasztok, légyszi megnéznétek hogy ha magyarországon vesztek kamiont akkor az új magyar rendszámot használja már a játék? fb bejegyzésben láttam, de nálam még mindig a régi.
-
motown5l
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
igen, utána néztem. Csak azzal az, a baj, hogy új profilnal, megint újra kel állítani A kormányt, ulest, Dasboard, stb. Már bele fáradtam. De még mindig nem megy nekem az online. But nt vagyok a játékba be is jelentkezek a szerverbe, be enged, de mikor bent vagyok, azt írja hogy offline vagyok
[kép] -
motown5l
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Sziasztok. Vannak olyan, mappák a dokumentumok /ets mappába,mint a régebbi frissítések 1.55,1.54 stb.
Azokat ki lehet onnan törölni? találtam olyan file ami neve megegyezik a másikkal, és csak annyi a különbség, hogy utána van irva hogy másolat. azokat lehet törölni? Nem tudtam, be jentkezni az, online játékba, ezért próbáltam csinálni egy , új profilt. Kettő volt. ki akartam törölni az, egyiket mind kettő nulla volt. erre ki töröltem. és kiderult hogy az volt a saját profilom. Mindenen mentesem oda lett. 52 szint. elég nagy szívás. Dokomentumokbol ki mentettem a mappat.
újra raktam a játékot.
telepítés után vissza másoltam a dokumentumokba. Természetesen, nem tudtam vissza hozni a régit.. össze pakoltam mérgembe a kormányt két napig élő se vettem. Mindent újra kellett állítani. kormány,fulke beállítások, gombok.. stb..1 és szinten vagyok
-
Ablakos
addikt
( Beteszem a képet, hogy érthetőbb legyek.) Itt csak ebből a 4db képből lehet választani , vagy lehet sajátot is betölteni?
-
Ablakos
addikt
válasz
motown5l
üzenetére
Minden verzióváltáskor adok egy esélyt a Realistic brutal Graphics and weather modnak, de megint kikapcsolás mellett döntöttem. Nappal jól néz ki, de ahogy elkövetkezik az este kb.8 óra (balkáni terüeletek) egyszerűen alig látok valamit. Ha feljebb veszem a gamma értéket, akkor a nappal lesz túl világos.
-
®abstract®
őstag
-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Az a steam műhelyből van
nem is figyeltem. most látom tényleg mekkora 20.59GB a water 16k
Realistic Brutal Graphics And Weather 5.86gb
Melyiket érdemes használni akkor? -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nem tudom, hogy szükségem van e rá, de benne van az is a módok között 😬
De szerintem az adja leginkább a tuningolt neki. -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Igen,azt meg talaltam benne.En latom is,de se a foton,se a videon nem jelenik meg amit rogzitek.van hozza masik programom ami biztos hogy tudja
Wondershare UniConverter 15
Ebbe van minden..majd hetvegen megprobalom vele -
motown5l
senior tag
válasz
qsscanner
üzenetére
szia.
Pro modot,
weather 16k
Realistic brutal Graphics and weather
Realistic vehicle colours
Actual Day -night times
Igazabol ennyit,ami a grafikailag modosit.
Tobbi az csak hang tukor stb,tuning packok
47 mod fut
Ezek mind a stam muhelybe megtalalhatok..
egyedul ,egy nincs ott,a kamion effektem,motor stb.azt kivulrol vasaroltam,komplett 1 kamionra szolo csomagot -
motown5l
senior tag
válasz
qsscanner
üzenetére
a második kép az már a mostani 1.56 al, készült. itt ajánlották hogy ne használjam. a moon programot
Csak Nvidaia kártyákat támogatott...
De már a mostani frissítés olyan grafikai tudást biztosított, hogy semmi szükségem nincs. már rá. vannak jó, módok már a steam műhelybe is hozzá, ami grscikailag. tuningolja a. játékot. éjjel, nappali, eső stb. -
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
nem rakja ki nekem a felvetelnel az fps t.
Vann rendesen forgalom.Kogel vagyok..

-
motown5l
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Nvidiaval rögzítettem. a videó lagolt. 60fps re volt állítva felvetelnel. nekem mutatta az fps t. 113-118 között volt. nem volt akadás. csak a videóba. Az fps t nem vette fel a program. úgy. volt beállítás hogy ne lehessen látni az fps t. bocs a rossz irasomert. és kifejezesemert
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg például az is hogy a kormányhoz legyen kéz animáció..
jó két és fél éve kezdtem el foglalkozni vele szóval még elvagyok. Hát azt észrevettem én is viszonylag a rövid idő alatt amióta játszok mindkettővel, hogy a Sicsi tim az nagyon lassan fejleszt meg módosít bármit is meg olyan olyasmiket dolgoznak át amit valójában nem hiszem hogy kéne 
én csak egy rajongó játékos vagyok nem több.

Csak kíváncsiságból kérdezem, aki használja: hogyan kell tölteni, kifogyhat a telep vagy hogyan oldották meg?

Vann rendesen forgalom.Kogel vagyok..