Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mire jó a mild hibrid?
- Konferenciával nyitja az Apple a nyarat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stewen1967
újonc
válasz
AcCEsS #29899 üzenetére
Féktárcsa csikorgás tudnivalók? jó ötlet az SCS től mert mikor a ház előtt a lámpánál megállnak a kamionok sokszor felhallani. Én a gyári gumi csikorgását cseréltem ki a modomban vele, mert olyat pl még sosem hallottam hogy egy kamionnak csikorognak a gumijai de olyat igen amkior fékez a féktárcsa nyiorog... nem nagy ördöngösség. Olvastam valami radar elképzeléseket az SCS-nél valahol lehet már fel lehet tenni és működik? nem tom találgatok mert az én kenworth w900 asomon amivel megyek évek óta nincs. Talán az csipoghat de nem biztos.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Stewen1967 #29897 üzenetére
Azért a féktárcsa csikorgásának tudnivalóit majd tedd közzé lécci!
Kipróbáltam az új kamion modelleket, nekem nem teccenek. Az S-Wayben miért olyan fura a tükör? Szóval, jóval kevesebb az élmény, mint egy régi vas esetében, számomra idegesítőek a digit műszerfalak, csak ákombákom jelöléseket látok, de nem tudom kivenni, hgy mi mit jelent. A kamion is állandóan csipog valamiért, de fogalmam sincs, hogy miért?. Megkönnyebbülés volt visszaülni egy régi "analóg" gépbe...
(köszönöm a Man F2000 modot tatabike!)
-
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29897 üzenetére
nekem eleg a korabbi funkcio-1.48 ota van-satufek eseten megcsuszok- nyikorog a gumi, a real truck physics miatt sodrodik a vas,esoben konnyen lecsuszok az utrol..jo van ez igy
-
Stewen1967
újonc
válasz
tatabike #29895 üzenetére
tatabike:
pont ez volt a lényeg, hogy a modomban úgy változtatni, hogy legyen értelme motivációja kihívása ezért nyúkálok(tam) a játékba. jobb előre látni a végeredményt mint meglepődni hogy valami nem kerek... a mod kiadás után ezt az ember már fújhatja...®abstract®:
Én is egyedül tolom, volt régen akkora gép parkom annyi alkalmazott hogy már átláthatatlan volt a gém, az az account is kuka lett, mert nem tudott visszatölteni egy újított játéknál egy mentést, vagy ha igen akor több 100 hibával amit a developer mod szépen ki is írt, és benne is maradt nem tudtam belőle eltávolítani. Szóval megy a harc folyamatosan. Pl egy új apróság a féktárcsa nyikorgás fékezésnél. Én ugyebár no damage saját moddal nyomom azaz nincs sérülés soha semmikor. Igen ám de a nyikorgást úgy írták meg hogy csak akkor fogja ezt csinálni a játék, ha a gumi 10% kopás feletti. Ergó aki no damaget használ sohasem halja. Nos muszály ezt is korrigálni a köv modomban mert olyan nincs hogy nyikorgás nincs ! Így már az is benne lesz. és nem kell hozzá semmilyen kopás. -
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29887 üzenetére
Nemtom a sicsi tim mit variálgatott az újabb verzióban én régebbin vagyok..Érdekes dolgok ezek 🤔 van egy olyan mód hogy real economy. Ez ha be van kapcsolva ha jól számoltam akkor az eredeti vitel díjakat leviszi a huszadára.. szóval szotyi pénzért lehet fuvarozni..hogyha nagyon sok pénzed van akkor még lehet ez előny is mert nem azért fogsz hajtani 😎
még a magyar mapon teszteltem azt hogy 20 darab sofőröm volt ömlött a pénz nem tudtam mire költeniszóval azóta rájöttem hogy nem alkalmazok senkit hanem csak így simán egyedül fuvarozgatók és akkor a játék élmény nem veszik el számomra..
Ablakos
Köszi hogy ezt megkérdezted mert nekem evvel gondjaim vannak már egy ideje
mármint a lag mikrolag dolog..
Z0c!
meglesem a javaslatokat 💯 köszi ezt nem tudtam
-
tatabike
őstag
válasz
Stewen1967 #29894 üzenetére
Van egy külső program, ami a mentéseket is szerkeszti. Abban is van olyan, hogy át lehet írni az aktuális fuvarozott cucc súlyát, a tréler súlyát is. Így nem kell belenyúlni a játékba.
-
Stewen1967
újonc
válasz
tatabike #29893 üzenetére
A cargo-kat írogattam át, nem azért hogy legyen pénz mert az van a játékba el se tudom költeni annyi. csak ha a modba benne hagynám legyen valami motiváció. De így a 100-150 tonnás rakományok egyenlőre almák. Mondjuk ami ilyen modok vannak nem működnek gondolom nem véletlen. A szokásos SCS marketing. megoldani a játéba hogy ne menjen a mod majd utána ugyan azt vagy valami hasonlót pénzért saját dlc-ként árulni.
(Így a kecse is megdöglik a káposzta meg megy a zsebükbe)
Ez nekem pl jó motiváció a köv brutálomhoz amivel azért picit mindig odaszúrok és a hozzá készülő videóhoz. -
tatabike
őstag
válasz
Stewen1967 #29887 üzenetére
Én az economyt piszkáltam régen. Alig kerestek a sofőrjeim, én meg nem tudtam hova tenni a zsét...
-
Ablakos
őstag
(latest ets2)
Sajnos előjött a több évvel ezelőtt biztos alaposan kitárgyalt mikrolag. (megakadás vagy hogyis nevezték)
30db mod van aktiválva, a játék 100 fps körül megy.
Kérdésem, hogy melyik típusú mod(ok), illetve mi okozhatja ezt a bosszantó hibát?
Melyiktől érdemes megszabadulni? -
Stewen1967
újonc
válasz
®abstract® #29885 üzenetére
Szép tájak, tényleg.
Nekem meg érdekes volt ez az újabb tapasztalat és egyben érthetetlen is. A vállalkozói fuvaroknál feltoltam a buldozer súlyát 150 tonnára és leszállítottam, de csak 600 dollárt adott. na mondom már védik a gémet, felvittem az árat 3 millióra mert ingyen a tököm se fuvarozgat nem hogy 150 tonnát akkor is csak a beérkezéskor 600 dollárt adott.
Majd eltűnt a vállalkozói fuvarkínálatból a buldózer.Ez mi? na mindegy, a répa betakarítót is felvittem 100 tonnára de az árat nem bántottam, beérkezés a célba megint csak 600 dollárt adott majd azokat is eltüntette a kínálatból. Ez a mod sajnos nem maradhat benne mert valszeg a játék érzékeli és kiüti a francba pedig tényleg jó és érdekes élmény volt leszállíani és látni hogy a változtatott fizika jól működik. igaz csak jó negyedóra gyorsulás után értem el a 200 km/h-t az fölé nem tudtam menni.
-
®abstract®
őstag
No,igy mutatkozik
-
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29884 üzenetére
olyan tankos
na, jól van akkor
ATS ben a napokban fuvaroztam- régi sorozat ami eszembe jut- a miért éppen Alaszka?!
meg hasonló kirándulási élményt ad,mint a colorado state csak még jobb az alaszkai régió mert hegyek völgyek között,folyóparton vezetnek az utak..💯 zseniális komolyan 🌞⭐😎
akit érdekel= alaska north to the future,vagy ats promods canada map vagy mind2 😎 -
Stewen1967
újonc
Kezd megtérülni az ATS be fektetett modolási idő. Az 1.6-ra adom majd ki. Ami érdekes lehet a fizika átírása. Nekem jobbnak tűnik így és a motor hangok is egész jók legalább is most a kenworth w900 al vacakolok, de ami érdekes a régi brutálos paraméterek itt is úgy tűnik működnek. az értelme hogy akár így beállítva 150-200 tonnát is vonthathatsz és ugyebár a vontató csak a vontató olyan 30-40 tonna közé kerül. A kanyarodás és a vontatás is hasonlóbb mint a gyáriba legalább is nekem még a 3000 LE motorommal is. Ennek következményeként ha pl frontális balesetet szenvedsz szegény kis AI auto vagy kamion vagy akármivel, úgy repülnek el a p...ba mint a labda....
szóval olyan tankos. nekem tetszik...
-
Z0C!
Topikgazda
Az alap térképen nincs Magyarország. (Benne van a leírásában milyen országok érhetőek el)
A Going East DLC-t szükséges megvenned.
Akkor 4 város érhető el.
Viszont van egy Hungary Map, ahol Magyarországon belül tudsz több városba fuvarozni.
MOD formájában itt érhető el.
[link] -
rwin5
őstag
sziasztok, bocsi, hogy nincs kedvem visszaolvasni, de lévén, hogy aktív a topic, hátha segít valaki gyorsabban.
van valamilyen dlc vagy módja, hogy tudjak vezetni magyarországi mapon? megvettem most a sima euro 2-őt, de hungary map teljesen üres sajna.
[kép] -
Z0C!
Topikgazda
#merrychristmas
-
tatabike
őstag
Ha valakinek érdekes lehet, az összes SCS ETS2 traktor ATS-hez. A legújabb, (Sway, FH5-6, stb...) és a régebbi modellek is, (105, Magnum, MP3, stb...) amiket az ETS2ben már csak használtan lehet kifogni...
-
tatabike
őstag
-
Z0C!
Topikgazda
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a csoport minden tagjának!
-
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #29871 üzenetére
Menj el Hudsonba pl., úgy néz ki mint Mátészalka...
-
tatabike
őstag
válasz
Ablakos #29872 üzenetére
Nem tudom.Lehet, hogy önmagában a Promods jó.
Beszéltem a TerraMaps Community Managerrel (mik vannak), azt ajánlotta, töltsem le újra a Beyond Map fájlokat, és telepítsem még egyszer, de semmi javulás. Larisszát nem próbáltam azóta, de a többi hiba megint kijött.
ATS-ben meg sorra pakolom be a térképeket, meg se röccen a játék, hiba nélkül fut.... -
tatabike
őstag
válasz
®abstract® #29869 üzenetére
Biztos, mert az USA városok tele vannak a magyar map utcáival, még a járókelők is ugyanazok...
-
®abstract®
őstag
válasz
tatabike #29868 üzenetére
majd megreszelik.. idővel
a mario map ets2 ben kamu városokat mutat usa nevek alatt,vagyis eus városokban gurulsz..ats- ben gyakoriak a rózsaszín pixel hibák..ja,meg annyi,hogy régebbi város modellek vannak 1be fésűlve 🤔
ha nincs gubanc akkor használható egyébként.
viszont,az,hogy magyar rendőr autó jön szembe,vagy igazoltatnak külföldön az felbecsülhetetlen!emiatt gondolom,hogy magyar tag a szerkesztő
-
tatabike
őstag
Nem nagyon jött össze ez a Promods és társai 1.53-ban. Csináltam egy map kombót, Promods, Beyond, PD TGS és Rusmap, de nem nagyon akar működni. Beyond területre semmilyen formában nem tudok eljutni, mert kifagy a játék. Rusmapon betévedek egy benzinkútra, kifagy a játék. Görögországban Larissza városában van egy körforgalom, bármerre megyek ki belőle, kifagy a játék. Szóval eléggé el lett cseszve valami. Érdekes, hogy a gagyi Mario Map meg a millió városával simán elfut hiba nélkül....
-
Ablakos
őstag
A snowymoon.io-ban a dlss hardver (rtx 40XX) támogatott, vagy csak szoftveres megoldás?
-
tatabike
őstag
Tudom, kamionsofőr vagyok. Mindenki másképp próbálja "túlélni" a monotonitást, nekem a zene jött be, a hangos zene. Van kollégám, aki hideg levegőt nyomat az arcára (van Scania modell, amiben direkt van ilyen funkció, hideg fej - meleg láb, tartja a régi, dakota-kamionos közmondás
), stb., de a legjobb, ha már nagyon odavan az ember, álljon meg, akár egy órára is hunyni egy kicsit, nem ér annyit semmi, hogy elaludva fejre álljon 40 tonnával az autópályán.
Amúgy én pont a játék közben szoktam csak elbóbiskolni, volt, hogy tényleg fejre álltam
-
lo_jo
senior tag
válasz
tatabike #29860 üzenetére
Persze, de egy játékban a szórakozás része a jobb hang/zaj, főleg, ha valaki teljes kézi váltózik, nem kell figyelni a fordulatszámot, elég a hang alapján váltani. De amikor az életed múlik rajta, hogy mennyire vagy fáradt a folyamatos monoton zaj és rezgés okozta terheléstől, akkor logikus a hangtompítás.
-
tatabike
őstag
válasz
Stewen1967 #29857 üzenetére
Vicces, hogy a valóságban meg erre szakosodott cégek hangtompító betéteket gyártanak a Peterbilt kamionokhoz, mert a sofőrök panaszkodnak a nagy zajra és az erős vibrációra...
Mi meg azon küzdünk, hogy legyen igazi zaj.....
-
tatabike
őstag
Bibiii, mi van nekem...
-
Stewen1967
újonc
Elkezdtem dolgozni a PB386 hangokon, (2 hetet itthon vagyok most szabin) hát messze még a cél de ilyesmit éne elérni.
Kinulláztam az összes hangmintát és egyesével kezdem berakni hasonlókat hátha az segít, a youtubeon meg nézve azt fogom figyelni hova kéne eljutni mert ez ugyebár az eredeti igazi hangja....
PB386 -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Van egy világoskék ajándékdoboz a háttérképen a játék alatt, amit fel kellet venni, azokkal mit lehet tenni? -
®abstract®
őstag
Snowymoon.io val kapcsolatban:
ATS nekem 1.48 v.van,gondoltam a Snowymoon 9.4.0. v. jo lesz, ami ETS2 1.48.5 v. ben megy az itt
regebbi meg ujabb verziok se mennek..mi lehet a gond?
tippeket elfogadok..
-
Z0C!
Topikgazda
ETS2-ben a CAT 3406E Straight pipe sound V3-at használom a Mercihez.
ATS-ben a hosszított vázas 389-hez meg Zeedmods c3406b_6_g5_v1.2.1-tAz élethű hangokhoz még messze vagyunk. Vannak próbálkozások, de még nem az igaziak...
-
Ablakos
őstag
válasz
tatabike #29848 üzenetére
Ez bank-os hang tárolás csak egy technikai megoldás. Nagyon jó és vacak tartalmat is lehet belerakni. Még a hangminta módosítás sem bonyolult (ahogy itt javasolták f-mod-bank-tools), persze ha valaki tud jobbat felvenni.
A napokban Kriechbaum hangokat (Iveco és Renault típusok) tettem be (ets2 1.53 és természetesen bankosak). Nagyon jól szólnak. -
tatabike
őstag
De ATS-ben legalább élhetők azok a hangok. Szerintem. Mondjuk én perverz módon az ATS-ben is európai talicskákkal játszok, nem igazán jönnek be a csőrös vasak. Ha ráfanyalodok is valamelyikre, általában egy palacsinta-elejű, régi modellt választok. Egy időben nem volt ennyire megengedő az USA-ban a méretekre vonatkozó szabályozás, akkor mindenki FLB fülkés traktorokat gyártott. Aztán mikor változott a törvény, mintha elfelejtették volna ezeket, azóta mindenki csőröst gyárt.
-
vlevi
nagyúr
válasz
tatabike #29848 üzenetére
ATS-ben azt ruhellem a hangokban, hogy nem a motor típustól függ a hang, hanem attól, mibe rakod be.
Marhára nem hiszem el, hogy pl egy Peterbiltnek ugyanolyan a hangja egy Cummins, vagy Caterpillar motorral...
Ugyanaz a motor egy Western Starban teljesen máshogy szól... -
tatabike
őstag
válasz
Stewen1967 #29845 üzenetére
Mióta bejött ez a balfék bankos hangrendszer, 1.37-nél, ha jól emlékszem. Megmagyarázták, hogy ez jobb, szebb, életszerűbb, mindenkinek tök jó. Aha, aztán mindennek akkus porszívó hangja lett.
-
Stewen1967
újonc
Ets 2 fénykorom...
Brutal 1.21
Nos igen, ebben már a hangok minden klappolt több évnyi munka itt is. A lényeg nem csak csőröst tettem az ets2-be hanem a hangok minden sztem jó voltak és olyan szinten átírtam a gémet hogy 100 tonnákat is vontathattál amiket bíztosítottam is hozzá feladatként sok 100 választható küldetésből.
Ez volt a vég kezdete mert a következő SCS javításban már a modellemet se engedte betölteni a motor, majd az azt követőben a hangoat se és a skyboxomat se amibe még északi aurora bolarist is tettem. Szóval a csúcsról a kukába 2 frissítés alatt. mennyi munkaóra hiába, akkor azon gondoloztam ez biztos nem véletlen. Ők árulják a modelljeiket pénzért dlc-be én meg ingyen adtam a módomban és ez bizony ez, nem kívánatos konurencia. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29845 üzenetére
nem csak megszivatnak, hanem kihasználnak és jót nevetnek.
Egy modder megcsinálta az automata kapukat....mily hirtelen az SCS-nek is lett egy hasonló elven működő dolog....2014-ben volt egy posztjuk..
[link]
De semmi nem lett belőle..
Lett NTM, VaK, eKeri akik évről évre adják ki a javításokat, új dolgokat...
Aztán jött a SwapBody....persze MODként ez is...Kíváncsi vagyok, hogy az SCS mit fog húzni.
Egyrészt a jelenlegi új kamionok is alig testreszabhatóak..hát majd még a pótkocsik...
Gyanítom kerék meg festés... -
Stewen1967
újonc
válasz
tatabike #29844 üzenetére
Sajnos ez cumi.
Már évek óta szopok ezzel én is, a baj az hogy valami idióta torzítás van a hangokon.
PL. Hiába töltöttem le eredeti pb 389 hangokkat kerestem meg egy jó hangos klappogos motorfékes részt és raktam be pl az engine break helyére megfelelően az eredetivel megeggyező hz en stb, mégse az játszódik le hanem valami torzított foshab. és az ís úgy halkítva hogy alig hallani. sajnos tesznek rá valami trágya paraméterhalmot amivel szét cseszik az egészet, azaz a saját mintáikból úgy ahogy azt a szart ami van összedobják azt kész. Itt az egész hangpakot saját scriptel kéne vezérelni ha jól látom a kitchenbauék ezt csinálják és az úgy ahogy jó is. Azzal viszont az a baj, ha hozzányúlnak ezekhez a részekhez a motorban az scs-ék már sok játékban jól felfejlesztett accountom ment a kukába mert betölthetetlen lett a játék. Valaki jól mondta itt tényleg mint ha azt élveznék hogy a sok modert hogyan lehet direkt jól megszivatni. -
tatabike
őstag
Ja, azt tudom, mi a warez meg a virágbolti, csak nem szoktak a mod-oldalakra ilyeneket feltenni. Én legalábbis nem nagyon találkoztam ennyire nyíltan ilyesmivel. Egy másik oldalra is valaki felrakta az új Volvo megapackot, de pár óra múlva már 404 oldal jött be, ha ráklikkelt valaki.
Hogy egy barátom szavait idézzem az internet hőskorából, "minek fizessek azért, ami átfér egy szál dróton...?" -
®abstract®
őstag
Ets2= Akit érdekel motor váltó hang felújítás az itt megtalálja [link]
-
Stewen1967
újonc
válasz
Ablakos #29828 üzenetére
lehetséges, már régebben írtam kell hozzá az az f-mod-bank-tools 0.0.1.4
Azt elindítva a bank mappába berakod a bank filet, extract-gomb majd a wav mappájába kitömöríti az összes filet, ott áttdolgozod belőlük amit akarsz azt ha ugyan ez a bank file kell az új modosításokal rebuild gomb. És kész -
-
tatabike
őstag
Ez mi ez?? Ilyet lehet?
-
tatabike
őstag
ATS-ben a mod kamionok meg motorok hangja azért fényévekre van az ETS2 gyári hangjaitól.
Tavaly melóztam egy F90 MAN-nel, már sajnálom, hogy nem vettem fel a hangját, 5 hengeres, 10 literes, 30 éves vas volt, majd' 160-as csővel, semmi katalizátor, meg ilyesmi, 1 kilométerről hallották a munkatársaim, hogy húzatom az elkerülőn, mikor vittem a szemetet a lerakóra.... -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Delerium #29822 üzenetére
Mo 5 legnagyobb csoportjában vagyok admin/modi....hidd el, látok ettől sokkal furcsábbakat...
640x480 ultra low grafika, DE!
piros-fehér-zöld feliratos gumik, króm kiegészítők tömkelege... xD
@Stewen1967
Élem a csőrösöket.
Nagyon sok spotting és fuvarosra fel vagyok iratkozva.
Kedvenceim:
[link]
[link]
[link]
Hát hiába Cummins, Caterpillar vagy DetroitDiesel...
Marhára sajnálom, hogy ilyen hangok 1 mestertől se jön....@Ablakos
1.37-től jelent meg az FMOD ami másként szól, mint a korábbi hangok.
A verzió meg azért lehet más, mert adtak hozzá kamiont, kiegészítő hangot, illetve multi képessé tették... -
Ablakos
őstag
A hang modoknak miért van verziószáma? pl. 1.4x és a legújabb játék verzió különbözhet? (hang szempontból)
-
Stewen1967
újonc
Én csak ezt nem értem.
ATS Peterbilt 389
5 percnél nézzetek bele....
Peterbilt 389Nos felteszed a játékot kiválasztod a kamiont ugyebár és elindulsz az első fuvarral, minden hangerőt egyebeket a gyári mérnökök általi jónak gondolt alap 50% on hagyva...
Meg se közelíti!!!
Ez nem is az a kamion!!!
Felvettek minden hangot mindenhonnan bemikrofonozva és nem találták meg? vagy mi?
azért én ezt így nem mertem volna ki se adni ez így ahogy van csak egy összegányolt szar. sajnos.és ez szerintem mindegyikre elmondható.
-
Delerium
senior tag
Sanax Volvót próbáltam, de annyira elütött a játék összes többi részétől minőségben, hogy szúrta a szemem és inkább nem is használtam.
A potato PC-ről meg mindig eszembe jut, hogy hányan játszhatják ilyen grafikával a játékot, 15-20FPS-sel? GeForce Now 11 dollár havonta, egy kieg ára és sokkal jobb lenne a játékélmény.
Nyomokban grafikát tartalmaz:
-
TigerDzsó
tag
Köszönöm a linket, ha jól látom ez az új MAN hangja, SCS féle hangokhoz képest egész tűrhető.
Szeretem a motor eredeti hangját hallani, ezért Max2712 és Kapitan Kriechbaum modjait szoktam használni, de az új Volvo-hoz náluk egyelőre nem találtam.
YouTube-on láttam, hogy az EVR is kiadott egy frissítést, velük valakinek van tapasztalata?
Pár eurót megérne nekem, de teljesen ismeretlenek számomra. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Delerium #29816 üzenetére
A baj ott kezdődik, hogy meg kell felelni a krumpli PC-s játékosoknak is.
Így a kamion sacckb legye 2millió polygon.
Sanax Volvo Fh5 kamionja így mondhatjuk hogy 4 millió...
FRED Scania-ja meg 20millió...Lehet bármilyen gyönyörűen modellezett, ha utána vissza van butítva...
-
Delerium
senior tag
válasz
tatabike #29814 üzenetére
Rakjanak mellé bármilyen Zeemods hangot, majd rájönnek, hogy melyik a jobb
Amúgy meg, volt valami SCS műsor/stream, abban belengettek olyanokat, hogy jön a Mercedes MP5-6, BeNeLux rework, Scania beltér update és Super motorok, új felépítmények. Gyanítom ez messzi messzi galaxisban lesz, de legalább csinálják, vagy legalábbis azt mondják
-
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29813 üzenetére
Köszi az infót 🤔 azt észrevettem hogy számottevően nem lesz jobb az éjszakai látotávolság de legalább az illúzió adott,vagyis evvel nyugtatom magam 😎
Az meg amit a sicsi tim tesz az botrányos! Szakodnak a tartalommal, módosítások,variálás,lebutitás,behazudott grafikus motor csere stb..Tatabike kolega említette,hogy FS 22 esetében a régebbi módok is működnek ahogy az újabbak is tehát az milyen zseniális megoldás..
Sajnos itt meg a porondon csak a szívatás megy meg a hátráltatás..Tatabike
Egen, lehet hallani milyen pocsék lett az eredmény..
Ez már csak simán a sícsi tim marketing duma= részlet 😎Delerium
Ja, persze majd egyszer.. sajnos a néhány városból álló országokat a térképen nem akarják kibővíteni arra sajnos nincs energia meg erőforrás..
-
tatabike
őstag
volvotrucks.com oldalon a duma: " A modelleket a játékban rendkívül valósághű és gyönyörűen renderelt 3D DigiTruckok ábrázolják, és még a hang is a lehető legpontosabb – közvetlenül magukról a teherautókról rögzítették három napon keresztül a svédországi göteborgi Volvo Trucks Experience Centerben."
Gyerekkoromban kazettás magnó beépített mikrofonjával felvettük egy Skoda 100 motorjának a hangját, az komolyabban szólt..... -
Stewen1967
újonc
válasz
®abstract® #29810 üzenetére
Megnéztem. semmi extra ezzel nem fogsz jobban látni sajnos. A 2 flare modell csak homályosít, a scriptek meg csak a színekkel vacakkolnak. se távolabbra látás se semmi.
mint írtam ezt grafikai fileokkal maszkolással csinálják és ahoz ezek a fileok kellenek vagy e helyett újraírtak de ilyen abban a modban nem létezik.... -
Stewen1967
újonc
Én a másik úton járok de ez se 100% os sajnos. Nem írok sem új scripteket sem nem tervezek új textúrákkat csak a meglévőeket dolgozom vagy írom át, így a modom ugyan azokat a fileokat tartalmazza névileg mint az alap játék csak átdolgozva. Sok minden egyszerűbb ezzel a modszerrel, de vannak veszélyei. a legkisebb hiba is azonnal megtorolja magát. 3d-ztem is de az régi dolog, még a 90 es éveben pl az ürgammák sorozat 3d-s részeit mi csináltuk. mindegy. A lényeg sajnos minél mélyebre mentem a játék átírásában átalakításában annál több munka volt az új verzióba újra ezeket lekövetni. Az a rengeteg script és textúra. láttam azonban milyen fejlesztéseken megy keresztül a játék és hogyan válnak kidobhatóvá a rengeteg energiát és munkát felemésztett saját mod-olások is. a 3d be meg jobb hogy bele se mentem mert agyvérzést kaptam volna az új modellek bevezetésénél a játékba mikor lehetett mindenkinek újra alkotni UV texturákkal is a modelljeiket, különben már nem volt kompatibilis. A Konkurenciákból mit látok? Nos amiket megnéztem nálam a developer mod be van mindig kapcsolva és bizony nem kevés hibákat generált inkább felejtős is lett a legtöbb. amúgy meg nálam tényleg csa az az egy saját mod fut nincs több...
a mási is saját de az a no demage átírása ugyanis azt a brutálba nem tehettem be alapból. A PNG jó formátum hát bizony jobb mint a jpg több benne a színinformáció, és csodálkozom hogy az elejétől nem ezzel dolgoztak.abstract: Köszönöm szépen, majd ránézek.
-
Z0C!
Topikgazda
Azt csicseregték a maradak, hogy jönnek a rigid alvázak hamarosan!
2014-ben vetődött fel először ez....
Aztán lassan 2025-ben meg is valósul.. -
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29803 üzenetére
Na jól van akkor nagy 🎏 vagy
Hadd villogjinak le vannak ..va..
Rendesen faxa a világítás modod
A világítás ami bizonyos modellek esetében működik:xenon by alik mod amit kedvelek egy kis kék fény előre pont jó
[link] -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29808 üzenetére
Kitanulmányoztam sok dolgot a játékba.
A defíniciós fájlok írása, alkatrészek átmozgatása, némi hang variálás...a térkép szerkesztésben és most kb 2,5 éve a modellezésben keresem a kihívásokat.
A konkurenciákból mit látsz?
PNG, JBX és társaiból?
Régen próbálkoztam a reshade-el, de akkor nem volt olyan jó gépem, hogy rendesen menjen, diavetítés miatt meg inkább kihagytam ezeket... -
Stewen1967
újonc
Nyílván a közös bennünk az, hogy azért vagyunk itt mert szeretjük ezt a játékot. Az összes gyengeségével együtt amit hála a tervezőknek "engednek" korrigálni. Még a kezdeteknél is amikor pl az egész skyboxot lecseréltem
mert nem tetszett lehet kicsit elvadultam akoriban, de a grafika sztem odavert rendesen. tényleg sok év benne van nekem is de nem bántam meg és nem is unom ezt a játékot. Sajnos csak a gémeket vettem meg dlc-t egyet sem soha semmit se az ets-hez sem az ats-hez és még így sem unalmas 10 év után.
mindegy, anno sok videót is gyártottam vele annyira benne voltam hogy reklámozzam a brutált... -
vlevi
nagyúr
válasz
Stewen1967 #29805 üzenetére
Én már szóltam az scs-nek, hogy az automata világítás is bugos.
Nem mutatja, hogy fel van kapcsolva a reflektor.
Ha fenykurtozok, akkor fel-frlvillan a kék lámpa a műszerfalon, de, ha refit kapcsolok,makkor nem.
Ha ki van kapcsolva az automata világítás, akkor viszont jó. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29805 üzenetére
igyekszem átadni a tudásom, de sajnos van aki vagy nem érti meg vagy nem képes felfogni a játék motorjának működését.
A térképszerkesztővel, AI-val ugyan így vagyok... -
Z0C!
Topikgazda
válasz
Stewen1967 #29803 üzenetére
végre valaki!
[link] itt próbáltam leírni, hogy felesleges a 8213123 lámpa...de sajnos nem értik...
-
Stewen1967
újonc
válasz
®abstract® #29802 üzenetére
írtam, "nekem így" jobban tetszik. A lényeg, hogy előszőr mikor ez a vanilia design szele megcsapott azt mondtam ez nem! na ezt már nem
. Lecseréltem az összes grafikai texturát több kontrasztos és szín beállításúra az életben lévő színekhez közelebbire, majd egyre jobban belemerülve és javítgatva mindent ami nem tetszett, alakult ki ama brutál environment. Azonban már csak a motorhangok és a haladás volt ami zavart ezért azt magamnak benne hagyva és átírva adtam ki mert letöltve más modderek munkáit amik motor hangok és sebesség felülírásával foglalkoztak gondolom ismerős "az ebben ez a vacak abban meg az" című érzés. megcsináltam így ahogy nekem tetszett az egészet. egy mod egyben mindennel ahogy nekem már tetszik. Nem másoktól összelopkodva ahogyan azt ezzel sokan elkezdték művelni és saját munkának dedikálva az én átalakított textúráimmal még a piros szalagkorlát fényeket se szedték ki belőle. láttam sok "más environment-es" publikációban. mindegy. A lényeg nagy meló, több 1000 munkaóra és olyan apróságokkal telerakva amiről nem is beszéltem csak kazért hogy ne lopják el vagy ki belőle. Pl éjszakai vezetés modok nélkül. nem tudom ki próbálta vagy használta ezt a részt az eredetiben te éjszaka mindegy mennyivel mész milyen refiket teszel fel nem látsz szart sem. rakhatsz bele modolt fény okosságokat akkor se. és tudod miért? mert a paraméterezések csak parasztvakítások. textúrákkal maszkolják a fényt amit látsz magad előtt azt kellett átalakítani. Nos a brutálban te vezethetsz éjszaka akár 250 el is látni fogsz mert meg van csinálva az is benne. Szóval nem a rongyolás a lényeg nekem se hanem a játék élmény csak abban ez a száguldozás "nekem" fontos apróság
-
®abstract®
őstag
válasz
Stewen1967 #29791 üzenetére
szoktam rongyolni autopalyan meg sivatagi szakaszon 130-140 l felette alig..meg minek is?!
ez kamion sim nem verseny game
lassabban haladok tudok nezelodni,bambulni..
race game- azokban tudok robogni 300 meg felette is de az mas kv house.. -
Z0C!
Topikgazda
válasz
TigerDzsó #29798 üzenetére
https://sharemods.com/ucmpanjvfg2e/newvolvosound.zip.html
De ha van amit szeretsz, szivesen megcsinálom neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem a hardveres skálázás hozza majd el az AGI-t
- Witcher topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPhone 14 Pro max 128GB 2025.08.04 ISTYLE jótállás
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest