- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attila9988
őstag
A gyártó által kihagyott funkvciók, bentfelejtett bloatwarek, optimalizálatlan működés, és egyebek miatt.
Aki érti is hogy mit csinál és hogy miért, azzal nincs is gond. Nekem sem a gyári firmware megy pl a router -emen, mert olyasmit akarok vele csinálni, amit a gyári nem tud.
De adroid -os telefonra olyanok is frissítést akarnak, akiknek fogalmuk sincs róla hogy az miért is kellene nekik. Egyszerűen csak valaki azt mondta nekik, hogy az jó lesz, mert újabb.. közben lehet hogy az ég világon semmi haszna belőle.
Olyan ez mint a verzió mániás linux -os. Megjelenik az új kernel, és neki egyből az kell. Meg sem nézi hogy mi az amiben más, vagy hogy egyáltalán van -e benne bármi amire neki szüksége lenne, de már kell neki. Aztán ha nem jön be a dolog, és valamit tönkrevág, akkor meg "szaralinux"...
-
ViZion
félisten
...akkor vmit félreolvastál, pont azt írtam, h nem kell, h ingyenes legyen, sőt, annyit kérhet érte mindenki, amennyit akar.
Nem, nem vagyok csőlátású, elég sok fizetős progim és játékom vanpersze ahol lehet, keresem a nyílt és/vagy ingyenes alternatívát.
Szerk. OK, akkor ne legyen nyílt forrású, hiszen dolgoznak "páran", mire kijön egy játék. Ezért is veszem meg eredetibe ami tetszik. Amúgy régieknek kiadták már párszor a forrását, pl. ezért van sok Q3 motoros game. Ez sztem csak az uborkaszezon miatt hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest