- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
-
attila9988
őstag
És tényleg az ősidőkről van szó: 1991-ben kezdte el a fejlesztést 1, azaz egy darab ember.
Az csak a kernelre igaz. Akkoriban már volt egy raklap gnu -s cucc, illetve érdemes megemlíteni a freebsd -t, amiből elég sok dolog került át a linux disztribúciókba. Tehát kicsit bonyolultabb a helyzet mint azt elsőre gondolnánk, de a lényegi kérdésben igazad van, 1995 környékén még nagyon az elején voltak a linux -os desktop -nak.
-
anulu
félisten
adtam, köszi. 2 monitoros megjelenítés (egy full HD (D-SUB) és egy 1680x1050-et tudó (DVI-D)) horror (Rageon 6790), alaplapi hangkártyából csinált egy 2.0-s zajdobozt, external blu-ray meghajtót (USB-n gépre kötve) fel sem ismerte. legújabb ubuntu LTS. valamint a végletekig ragaszkodott ahhoz, h UDMA módban kezelje az 500GB SATA-2 HDD-t.
12.04-re épülő kubuntut megnéztem virtualizálva, az még úgy-ahogy OK is volt (Hyper-V serveren), de sokat nem láttam belőle, ezért utána ment a fentebb említett LTS a gépemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest