- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Z1C-ről váltottam a Z5-re, már az is tökéletesen működött nálam, csak nagyobb kijelzőre és jobb kamerára vágytam. (kicsit sajnálom is a Z1c-t hogy ereje teljében nyugdíjaztam, még várja a méltó sorsát) Megkaptam mindkettőt a Z5-től. Sőt, nagyon tetszik hogy tokkal is vékonyabb mint a z1c csupaszon, a bekapcsoló gomb az ujjlenyomat olvasóval telitalálat. Az aksi is jól bírja, bár néha itt is beragad a play szolgáltatások, de ez márkafüggetlen probléma szerintem. Amivel most még nem tudok betelni
az a zene minősége, tényleg sokkal jobb mint az előzőnél, pedig még csak streamelt zenét próbáltam. Fülessel hallgatom, és egyelőre halasztom a tervezett külső DAC beszerzését, nem tudom mit tudna még javítani.
Egy negatívumot azért megemlítenék: szerintem sérülékenyebb mint a Z1C-volt, két napig használtam csupaszon,míg a tok megérkezett, vigyáztam mint a hímestojásra, mégis a zsebemben szerzett apróbb sérüléseket a képernyő szélén kiemelkedő fél mm-es műanyag keret. Gondolom azért tervezték oda, hogy ne karcolódjon a kijelző az asztallapon, de olyan vékony, hogy nálam több benyomódás lett rajta, a mai napig se tudom mitől. Illetve egy pöttyön az oldalkeret festése is sérült. Mi lenne ha nem is vigyáztam volna rá. Mostantól tokban lakik.
Holnap érkezik Spigen Ultra hibrid tok, üvegfólia, memóriakártya és egy autós tartó, majd beszámolok róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tudományos Pandémia Klub
- Everest / AIDA64 topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest