- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Z1C-ről váltottam a Z5-re, már az is tökéletesen működött nálam, csak nagyobb kijelzőre és jobb kamerára vágytam. (kicsit sajnálom is a Z1c-t hogy ereje teljében nyugdíjaztam, még várja a méltó sorsát) Megkaptam mindkettőt a Z5-től. Sőt, nagyon tetszik hogy tokkal is vékonyabb mint a z1c csupaszon, a bekapcsoló gomb az ujjlenyomat olvasóval telitalálat. Az aksi is jól bírja, bár néha itt is beragad a play szolgáltatások, de ez márkafüggetlen probléma szerintem. Amivel most még nem tudok betelni az a zene minősége, tényleg sokkal jobb mint az előzőnél, pedig még csak streamelt zenét próbáltam. Fülessel hallgatom, és egyelőre halasztom a tervezett külső DAC beszerzését, nem tudom mit tudna még javítani.
Egy negatívumot azért megemlítenék: szerintem sérülékenyebb mint a Z1C-volt, két napig használtam csupaszon,míg a tok megérkezett, vigyáztam mint a hímestojásra, mégis a zsebemben szerzett apróbb sérüléseket a képernyő szélén kiemelkedő fél mm-es műanyag keret. Gondolom azért tervezték oda, hogy ne karcolódjon a kijelző az asztallapon, de olyan vékony, hogy nálam több benyomódás lett rajta, a mai napig se tudom mitől. Illetve egy pöttyön az oldalkeret festése is sérült. Mi lenne ha nem is vigyáztam volna rá. Mostantól tokban lakik.
Holnap érkezik Spigen Ultra hibrid tok, üvegfólia, memóriakártya és egy autós tartó, majd beszámolok róluk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- Társasjáték topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest