- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz zombinyul #528 üzenetére
Igazad lehet, mert most néztem rá és nálam sincs a fogyasztók között a Play szolgáltatások.A helyadatok viszont nincsenek bekapcsolva.Amúgy is ritkán használom.Este ha leveszem töltőről,reggelre még mindig 100%-on áll az akku.Leírhatod nyugodtan mik a tapasztalatok a 6.0-val,kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz zombinyul #502 üzenetére
Tényleg hasonlóak a felhasználási szokásaink.Én is szabadban dolgozok,ezért kb.90%-on használom a fényerőt.De amikor napsütéses idő van felteszem 100%-ra.Amúgy is az összes telómat magas fényerőn használom,nekem úgy tetszik.Amikor Z3-mat használtam soha nem tudtam 6 óránál többet kihozni SoT-ból,pedig volt aki 7-8 órát is írt a topicban. De tényleg a Z5 már nagyon el van találva,pedig sokan azt mondják minek ez is amikor alig van különbség a Z3-hoz képest, hát igenis van különbség a kettő között.Nekem volt eddig Z1-Z3-Z5,meg páromnak Z3C,Z3C Tablet és egyikkel sem volt semmi gond.De a Z5 messze a legjobb mind közül.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz zombinyul #500 üzenetére
Nekem megy minden szinkronizálás soha nem kapcsolom ki.
Napi 8 órát mobilneten vagyok,sokat ingadozik a hálózat.
Kb.1 óra telefonálás és 5 óra a SoT.
Ennél csak jobb lesz,főleg ha decemberben jön a 6.0.
Már lassan 28 napja megy újraindítás nélkül.
Az optimalizálás is baromi jó,semmi laggolás,fagyás.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
viera
őstag
válasz zombinyul #498 üzenetére
Én kimondottam örülök,hogy a Sony nem tett qHD kijelzőt a Z5-be.
Teljesen felesleges,csak az akkut zabálja jobban.
Én is úgy tudom,hogy a Z5 jobb akkuban mint a G4.
Barátomnak G4 van,nálam nem menne el egy napot sem,ezért sem azt választottam.
Amikor nálam volt az S6 csak néztem,hogy merült az akku.
A Z5 simán egálban van Ram kezelésben a G4-gyel viszont én úgy látom,hogy smooth-abb a rendszer.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Dananto
tag
válasz zombinyul #492 üzenetére
félre ne érts, én sem hiszem, hogy ez van, de az se normális dolog, hogy Mo- on kizárólag a sony telefonok néznek ki úgy, mint a hulladék kiállított darabként.
mert azért az is nehezen hihető, hogy mindenki a sonyt fogdossa, nyomkodja és nem lenne másik kiállítható darab, ha észreveszik, hogy kissé gázos már.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz zombinyul #490 üzenetére
nekem volt ismerősöm, nem az mm- ben, hanem nagyobb hipermarketben, ahol mesélte, hogy nem a cégnek fizetnek, hanem az osztályvezetőknek és hát, ugye valljuk be, otthon kb a 99,99% kapható egy kis plusz pénzre.
de természetesen én sem állítom, hogy ez van, hanem csak mint egy lehetőség...Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz zombinyul #488 üzenetére
Viszont ez erdekes, hogy 10 helybol 9-nel hibasak a kiallitott Z5-osok. Mas tipusoknal nincs ennyi baj. Ilyen rosszul birjak a strapat a Z5-ok? Ennyivel konnyebb elnyuni oket, mint a tobbi telefont?
nem.
2 dolog lehet, vagy alapból leszarják, hogy miként néz ki, vagy pedig esetleg a konkurencia megkente az adott helyet, hogy valami hulladékot tegyen ki.
tudom, ez üldözési mániának tűnhet, de más termékben már tapasztaltam többször is ilyet, hogy a konkurencia rádob egy kis lét, hogy járassák le a másikat.nekem még a z3 is tiptop állapotban van, nem vettem észre, hogy könnyen sérülne, pedig napi szinten nyúztam azt is.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz zombinyul #486 üzenetére
Tegnap megnyomkodtam egy Z5-ot Media Marktban. Olyan foltos volt a kijelzoje (nem kivul, hanem mintha nem lett volna egyenletes a megvilagitas, plane kozepen), hogy ilyet meg nem lattam. Oke, kiallitasi darab, tudom, de a tobbi telefonnal nem volt ilsen baj.
sok helyen (mondjuk csak Mo- on) olvastam ezt, hogy nem a legszebb a kiállított darab.
ezt nem értem, mert ezzel akár leendő vevőket riaszthatnak el.
én sony fan vagyok, de tuti nem vennék így telót, ha most ismerkednék vele.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
RaveForce
veterán
válasz zombinyul #154 üzenetére
haverom fejlesztőmérnök az LG-nél, ő mutatta G-flex 2 810-zel hasonlítottuk G4-gyel ami 808 ugye, hát a flex2 olyanokat reccent meg szaggatott, hogy a g4 kb 2 ligával felette lévőnek tűnt, a 810 nem előny a 808 ellenében...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Lirion
addikt
válasz zombinyul #149 üzenetére
A g4-hez képest jelentős erőfölénye van a z5-nek (processzorban kb. 20-25%, grafikus teljesítményben kb. 50%-kal erősebb), a g4 és z3 között ennél jóval kisebb a különbség hardveresen, tehát van bőven előrelépés. Az s6 hardveresen nagyon bivaly lett, de annak a szoftvere ramaty, a ram kezelése kuka és továbbra is fél éves árat hasonlítasz nyitó árral.
-
RaveForce
veterán
válasz zombinyul #149 üzenetére
ezt elsőre se fogta fel, szted másodjára sikerül? és ő mondja, h én vagyok az elfogult
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Lirion
addikt
válasz zombinyul #45 üzenetére
Nem érzem, köszönöm kérdésedet. Nem is vennék kezdő áron se sonyt se más gyártótól csúcstelefont, mert egyik se ér annyit, viszont ezt felhozni a készülék ellen, hogy a régebb óta kapható konkurensek mára olcsóbbak, nem túl fair. Majd fél év múlva az s7 topikban is beírhatod, hogy a z5 jóval olcsóbban megkapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Iqos cigaretta
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó