Új hozzászólás Aktív témák

• M_AND_Ms

veterán

válasz Fuxosbömis #1953 üzenetére

Amik engem zavarnak:
    Túl bonyolult a wifi, mobiladat, bt, stb ki-be kapcsolása, mert a nugátban mindig a beállításaikat hozza fel, ahelyett, hogy csak ki-be kapcsolná őket.
    A nugátban röviden lehúzva az értesítőt nem jelenik meg a dátum, helyette teljesen le kell húzni. Ellenben grafikailag rondább a lehúzott értesítősáv. Pl ha van beállított ébresztés, akkor az ébresztőóra ikon rálóg a dátumkiírásra. De alapból az egész felső rész, ikonokkal együtt oda van hányva. marshmallowban ez egy szépen megtervezett rész volt, ami a lehúzáskor animálva állt össze. Nekem az tetszett.

Akku szívó, esetlegesen beragadt appokat kiszűrni szinte lehetetlen, mert a nugátban már nincs joguk a külső akkufigyelőknek megnézni, hogy melyik app, mennyi processzort használ. A gyári akkufigyelés, meg semmire sem jó. (sajnos vannak appok, amelyek képesek hibásan működni és a néha megőrülve, a háttérben pörgetni magukat. Pl.: Index, Messenger, stb).

Több rendszerüzenet nincs, vagy csak félig van lefordítva a nugátban (pl akkufogyás esetén megjelenő értesítés). Ez egyszerűen gagyi jelleget ad az egésznek.
    Ha már akkufogyás... a 30%-os (már régóta meglévő és totál felesleges figyelmeztetés) ezentúl nem a saját, jól megszokott hangon szól, hanem az általános értesítési hangot használja. Ez zavaró, mert régebben tudtam, hogy csak az akku merül, most meg meg kell néznem, miről is van szó (pl.: naptár értesítés, jött-e), hiszen csak a hang alapján nem tudom ezt eldönteni.

Alapból sokkal többször találkozom, az "alkalmazás nem válaszol" üzenettel, ami után szinte mindig jön a második hibaüzenet, az egyedüli bezárás lehetőséggel. Utoljára ilyenekre a KitKat idejéből emlékszem

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák