- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Fuxosbömis #1953 üzenetére
Amik engem zavarnak:
Túl bonyolult a wifi, mobiladat, bt, stb ki-be kapcsolása, mert a nugátban mindig a beállításaikat hozza fel, ahelyett, hogy csak ki-be kapcsolná őket.
A nugátban röviden lehúzva az értesítőt nem jelenik meg a dátum, helyette teljesen le kell húzni. Ellenben grafikailag rondább a lehúzott értesítősáv. Pl ha van beállított ébresztés, akkor az ébresztőóra ikon rálóg a dátumkiírásra. De alapból az egész felső rész, ikonokkal együtt oda van hányva. marshmallowban ez egy szépen megtervezett rész volt, ami a lehúzáskor animálva állt össze. Nekem az tetszett.Akku szívó, esetlegesen beragadt appokat kiszűrni szinte lehetetlen, mert a nugátban már nincs joguk a külső akkufigyelőknek megnézni, hogy melyik app, mennyi processzort használ. A gyári akkufigyelés, meg semmire sem jó. (sajnos vannak appok, amelyek képesek hibásan működni és a néha megőrülve, a háttérben pörgetni magukat. Pl.: Index, Messenger, stb).
Több rendszerüzenet nincs, vagy csak félig van lefordítva a nugátban (pl akkufogyás esetén megjelenő értesítés). Ez egyszerűen gagyi jelleget ad az egésznek.
Ha már akkufogyás... a 30%-os (már régóta meglévő és totál felesleges figyelmeztetés) ezentúl nem a saját, jól megszokott hangon szól, hanem az általános értesítési hangot használja. Ez zavaró, mert régebben tudtam, hogy csak az akku merül, most meg meg kell néznem, miről is van szó (pl.: naptár értesítés, jött-e), hiszen csak a hang alapján nem tudom ezt eldönteni.Alapból sokkal többször találkozom, az "alkalmazás nem válaszol" üzenettel, ami után szinte mindig jön a második hibaüzenet, az egyedüli bezárás lehetőséggel. Utoljára ilyenekre a KitKat idejéből emlékszem
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest