Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Fuxosbömis #1953 üzenetére
Amik engem zavarnak:
Túl bonyolult a wifi, mobiladat, bt, stb ki-be kapcsolása, mert a nugátban mindig a beállításaikat hozza fel, ahelyett, hogy csak ki-be kapcsolná őket.
A nugátban röviden lehúzva az értesítőt nem jelenik meg a dátum, helyette teljesen le kell húzni. Ellenben grafikailag rondább a lehúzott értesítősáv. Pl ha van beállított ébresztés, akkor az ébresztőóra ikon rálóg a dátumkiírásra. De alapból az egész felső rész, ikonokkal együtt oda van hányva. marshmallowban ez egy szépen megtervezett rész volt, ami a lehúzáskor animálva állt össze. Nekem az tetszett.Akku szívó, esetlegesen beragadt appokat kiszűrni szinte lehetetlen, mert a nugátban már nincs joguk a külső akkufigyelőknek megnézni, hogy melyik app, mennyi processzort használ. A gyári akkufigyelés, meg semmire sem jó. (sajnos vannak appok, amelyek képesek hibásan működni és a néha megőrülve, a háttérben pörgetni magukat. Pl.: Index, Messenger, stb).
Több rendszerüzenet nincs, vagy csak félig van lefordítva a nugátban (pl akkufogyás esetén megjelenő értesítés). Ez egyszerűen gagyi jelleget ad az egésznek.
Ha már akkufogyás... a 30%-os (már régóta meglévő és totál felesleges figyelmeztetés) ezentúl nem a saját, jól megszokott hangon szól, hanem az általános értesítési hangot használja. Ez zavaró, mert régebben tudtam, hogy csak az akku merül, most meg meg kell néznem, miről is van szó (pl.: naptár értesítés, jött-e), hiszen csak a hang alapján nem tudom ezt eldönteni.Alapból sokkal többször találkozom, az "alkalmazás nem válaszol" üzenettel, ami után szinte mindig jön a második hibaüzenet, az egyedüli bezárás lehetőséggel. Utoljára ilyenekre a KitKat idejéből emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest