Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Jártam a hétvégén Ausztriában.
Érdekes módon ott a Media Markt-ban, és a Saturnban is annyiért adták a Z3-at, mint nálunk a Z3 Compact-ot (180e), kivéve a zöld ezüstöt, mert az 60 Euróval drágább volt mind a két helyen. Ennek mi lehet az oka? -
törölt tag
Szerintetek a Z3 meg bírja rendesen hajtani a 32ohmos AKG K370 fülesem, vagy inkább használjam a gyári 16ohmos Sony MH750-et? Eddig az AKG-t használtam, de lehet a 32ohm nagyon leterheli és jobban meríti az akksit.
-
DoubleW
csendes tag
Egy kicsit offolnék. Erről az aksi formázásról ki mit tud? Tényleg nem érdemes formázni (12óra töltés) a Li-Ion akkumulátorokat? Elméletileg hiába hagyom rajta a töltőn a telefont mert amint feltöltött (2-3 óra) kikapcsol a töltés. Én a múlt héten vettem meg a Sony Z3 és az első töltésnél lemerítettem - amit később olvastam hogy az se jó a Li-Ion aksiknak ha teljesen lemeritik - majd rádugtam a töltőre és úgy volt hogy töltöm majd 12 órát de olvastam ezt azt az aksikról és 6 óra után inkább levettem a töltőről mert ha felesleges tölteni 12 órát akkor minek?!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Pontosan milyen törölt alkalmazásról van volt szó?
-Valószínű lemaradtam róla..A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Melafoto
senior tag
válasz
horist2 #1585 üzenetére
Ezek változtak:After installing the new version of build no. 23.0.1.A.5.73 firmware on Z3 D6603
What is new or change logs;
1) Boot animation ( powered by andoid ) is now in centre, not bottom on the screen
2) Home is from v.7.0.A.0.14 to now similar with Z2 latest firmware home v7.0.A.1.5
3) New App in camera: Portrait Retouch
and some change logs are testing in progress.....
via xda
Remélem nem gond, hogy idéztem és nem magyar. -
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1581 üzenetére
Nekem is mindkét telefonomon egy-egy ilyen "rácsúsztatós" bumper van felrakva úgy hogy a Nillkin is rajta van az előlapon. Simán elférnek egymástól. Azt azért tudni kell hogy ha ez a bumper rajta van akkor a telefon sokkal nagyobb lesz így pl. zsebre nehezebben rakható, viszont jobban megmarkolható lesz emiatt nehezebben csúszik ki a kézből is, továbbá a nagyobb méret következtében az asztali dokkolókba sem megy bele rendesen a telefon még a kivett betéttel sem. Vagyis belemenni belemegy, de nem éri el a töltő érintkezőjét.
-
DoubleW
csendes tag
válasz
SkyS1gn #1580 üzenetére
Értem. Szerinted érdemes lenne még beszerezni a telefon fém oldalaira valami védő cuccot vagy a nillkin és bőven elég? Nem nagyon akarom a telefont telerakni mindenféle védő dolgokkal és én úgy látom hogy a fém oldalak attól nem sérülnek hogy a zsebemben hordom meg lerakom asztalra stb. , persze ha leejtem akkor már más a dolog
Esetleg valaki tud valamit mondani erről: [link] Rátehető ez úgy hogy rajta van a nillkin üveglap? -
törölt tag
Nálam már nem látható a hacker app...ilyen gyorsan reagáltak?
-
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1574 üzenetére
Eléggé karcálló, legalábbis a zsebemben a kulcsok pár hét alatt eddig még nem kezdték ki. Kellően vastag is az anyaga, de ez is cserélhető/cserélendő ha szükséges. Csupán a buborékmentes rásimogatás egy kicsit időigényes és macerás egy kicsit, de a sokadik után nekem már könnyebben megy. Elsőre én is szívtam vele.
-
xmaas
őstag
válasz
OrangeBud #1565 üzenetére
Ez a sima Z3 topik nem a compact , de amugy is ha jol tudom nano sim kell abba is, az lenyegtelen hogy te vagtal le meretre egy normal vagy micro sim kartyat elmeletileg mukodnie kene problema nelkul mi is itthon normal simet vagtunk le eloszor micro ra es most telefon cserenel nano ra telenorba vagtak le es mukodik problema nelkul lumia 930 ba is, szoval nagy valoszinuseggel azt a telot cserelni fogjak mert gubanc van vele
-
-
TOM-202
senior tag
-
DoubleW
csendes tag
válasz
horist2 #1566 üzenetére
Szerintem az a hátlapi PVC fólia se olyan gagyi. Mások olyat vesznek a kijelzőre
Múlt héten rendeltem meg csütörtökön. A tacking number szerint 22.-én lett feladva a postára és az eladó annyit írt hogy 4-5 hét kell maximum mire megérkezik cucc. Szoktam rendelni ebay-ről de Kinából még nem rendeltem soha szóval nem tudom hogy tényleg kell 4-5 hét vagy előbb is megérkezhet. -
horist2
tag
Rendeltem én is. Te mikor rendelted kb mire érkezik meg?
A kijelző a lényeg hátulra elég a fólia is nagyrészt az úgyis a tokban lesz. -
OrangeBud
tag
Helli! Pár napja vettem trémobilnál egy z3 compactot. Régi sim kártyámat "szakszerűen" átalakítottam micro sim-re,működött is két hetet de ma beadta a törölközőt. Sajnos más kártyát se akar felismerni,vagy ha fel is ismeri nem fogadja el a pin kódot.
Gondolom vissza a szervize csak ugye ilyenre nincs gari. Kamuzhatom hogy rendes micro sim volt benne? Vagy látják valahogy? -
DoubleW
csendes tag
válasz
horist2 #1563 üzenetére
Na azt nem tudom hogy hátra is üveglapot kapunk e mert még nem jött meg a csomag. Ezt attól kéne megkérdezni akinek már van és feltette. Videókat néztem hogyan kell feltenni stb. de a hátlapra egyik videóban se rakják fel...
Most néztem itt: [link]
hogy a hátlapra fóliát kapsz. -
hurrikan
addikt
-
horist2
tag
Ti hol rendeltétek a Nillkin üveglapot a telóhoz és milyen árban?
+ hátlapra nem létezik hasonló megoldás? -
rgeorge
addikt
válasz
hurrikan #1558 üzenetére
Többen azt írják, hogy ez csak álhack, mert a package nevet "lopták" el, így csak úgy tűnik, mintha a gyári alkalmazás és a play-en lévő megegyezne, de persze várjuk ki a végét, mi lesz a megoldás. Az gyanús, hogy telepítve mutatja a Play alkalmazás, de törölni már nem engedi.
-
hurrikan
addikt
válasz
#18001664 #1557 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak el fog tűnni az alkalmazás a Google PLAY-ről.
Így a telefonról is. Úgy ahogy felkerült.
Ez,m ha valóban account ütköztetéssel előidízett hacker támadás történt, teljes mértékben a Google hibája, ennek megelőzése ugyanis az áruház, azaz a Google feladata volna.
Node várjuk ki a végét. -
hurrikan
addikt
A support fórum szerint megkezdték a kivizsgálást, hogy mi történhetett:
minden esetre senki ne indítsa el az alkalmazást!
-
Ati007
őstag
Nekem is fent van és nem is lehet törölni
-
hurrikan
addikt
válasz
tal-garius #1552 üzenetére
Nekem is ott van...
és írja is hogy a gyártó nem a Sony hanem valkami heart hacker team... -
hurrikan
addikt
-
DoubleW
csendes tag
válasz
#18001664 #1544 üzenetére
Hát nálam mindig aktív. Beállitottam hogy melyik alkalmazások legyenek aktivak stamina mód alatt és úgy voltam vele hogy engem nem gátol semmiben sem ezért mindig bekapcsolva hagyom.
Meg lenne még egy kérdésem. Olvastam a li-Ion akkumulátorokról ezt azt és azt irják hogy ezeket az aksikat már nem kell formázni.Igaz ez? Mert én első töltésnél hagytam a telefont hogy kicsit töltsön tovább (6-7 óra) de arra is azt irták h felesleges mivel ha feltölt az aksi akkor kikapcsol a töltés ezért én nem töltöttem 12 órát a telefont az első töltésnél. -
törölt tag
Én most azt vettem èszre, hogy csak akkor érzékel a proximity szenzor, ha függőlegesen áll a telefon.
Tehat ha kicsit ferdén tartom, vagy fekve beszélek telefonon akkor nem kapcsol ki a kijelző és folyton bekapcsol a kihangosító.
Valaki letesztelné a sajátján? Köszi. -
DoubleW
csendes tag
Üdv.
A Stamina üzemmódot ki mennyire használja? (Nem az ultrára gondolok). Érdemes bekapcsolva tartani? Tényleg annyira megdobja az akkumulátor üzemidejét? -
toto0569
addikt
válasz
norbura666 #1540 üzenetére
Beállítások/Hívás/További beállítások/Hívásvárakoztatás--->pipa
-
tal-garius
aktív tag
válasz
norbura666 #1540 üzenetére
Hívásvárakoztatás nálam csak kopog, hívó félnél kicseng. Még sose kapcsolt át magától.
-
norbura666
újonc
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Az egyik ismerősömnek van egy Z3-as telefonja. Az a problémája, hogy miközben beszél valakivel és érkezik egy bejövő hívás automatikusan átvált a bejövő hívásra. Nem minden esetben csinálja ez, de elég sokszor. A beállításokat nézegettem de nem találtam semmit. Van esetleg valakinek ötlete vagy találkoztatok már ti is hasonló problémával. Előre is köszi a válaszokat.
-
Zs0l00
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy adott egy hibátlanul működő Z3 (amit imádok
) de a mágneses töltőnél eláll/kiáll az üveg hátlap egy millimétert is akár
A többi helyen jól illeszkedik.Létezhet hogy elengedett? Kicsit több mint egy hetes a telefon.
Találkozott már valaki ilyennel?
Ilyenkor ha beviszem kicserélik vagy elküldik javítani?
Mert nem szeretném ha javítanák a vízállósága miatt.
-
jackmate
csendes tag
zenelejátszó hogy szól fülessel?
-
tal-garius
aktív tag
Firkantottam egy rövid tapasztalati leírást a telefonról. Gondolkoztam egy első post írásáról is ennek a topicnak. Csak várok még a tapasztalatokkal, root-al, és a custom build-ekkel.
-
Danny750
őstag
Hat igen..nalam 50mb kb 5perc alatt fogy el
-
törölt tag
válasz
tal-garius #1530 üzenetére
Valóban, azt sajnos ( még) nem tudja...Lollipop szerintem ebben is jobb lesz.
-
törölt tag
válasz
rettenet78 #1527 üzenetére
Nincs mit
-
gti16v
őstag
Te jó ég,én az 1500 mb-ot is alig bírom beosztani.
-
törölt tag
válasz
rettenet78 #1524 üzenetére
Szervíz, árat nem tudunk mert még senki se cseréltetett.
Nekem nem volt még időm kivárni, hogy folyamatos használat mellett lemerüljön. Ha csak netet hasznàlsz ez alatt, akkor kb 7 óra.
-
rettenet78
csendes tag
még egy kérdésem akadt! Hol és mennyiért lehet benne aksit cserélni, ha szükséges. Gondolom a vízállóság miatt iszonyat drága lehet.
-
rettenet78
csendes tag
Sziasztok!
Hány óra üzemidőt tudtok elérni folyamatos netezéssel, nyomkodással?
-
törölt tag
válasz
tal-garius #1521 üzenetére
A gyári launcher tudja a betűrendben, legtöbbet használt és egyéni sorbarendezést.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Levi113399 #1512 üzenetére
Nemnagyon, nekem 7GB csaomagom van, de a yt viszi rendesen
-
törölt tag
válasz
tal-garius #1517 üzenetére
Van egyéni elrendezés.
-
DoubleW
csendes tag
válasz
tal-garius #1515 üzenetére
Hát novában lehet változtatni ikon packot de a simában nem találtam ilyent. ABC sorrendről nem tudok de az ikonok méretét lehet változtatni novában ha prime-os vagy.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
DoubleW #1514 üzenetére
Ikon packról nem tudok. Engem is zavar az ikonok mérete drawban, de az a launcher miatt ilyen. Novában van már tetszőleges elrendezés vagy még mindig ABC sorrendben lehet minden? Két hete még nem volt.
Az óra meg fix méretű. Bár én HD widget csomagot használom, ott nagyok a számok és testreszabható.
-
DoubleW
csendes tag
Sziasztok! Lenne két kérdésem. A sima xperia launcher-ben lehet valahogy változtatni az ikonok kinézetén? Gondolok arra hogy letöltök egy icon pack-ot és azt állítom be alapértelmezettnek. Nova launcher-el sikerült ezt beállitani de gondoltam lehet hogy az alap xperia launcher-ban is beállitható. A második kérdésem pedig az lenne hogy a beépitett digitális óra widget-et lehet e valahogy nagyítani? A lock screen-en elég nagy az óra de kezdőképernyőn már kisebb.
Köszönöm előre is a válaszokat -
Melafoto
senior tag
válasz
Levi113399 #1512 üzenetére
Átlagos, 50 Mb csomagom van ami kb 20 napra elég. Annyira nem érdekel, mert ha elfogy lassítanak, de azzal is lehet csevegni.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Van aki használja a Facebook messengert? És nem lassù szaggatós nàla? Köszönöm ;-)
-
törölt tag
Valaki tudna egy leírást adni, hogyan működik a Flashtool?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest