Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
Sajnos hasonloan sotet kepet eredmenyezett volna mint a 20Mpixeles (1/8s ISO 800), hisz a zarido maximum 1mp koruli lehet, ezert lenne jo a full manual mod.
Zajosodast nem okoz a hosszu zarido, zajosodast a rovid zarido miatt kompenzalo magas(abb) ISO okoz.
Ilyenkor kapok a fejemhez: azert ez megiscsak egy telefon -
A 2. Vesztes
senior tag
Hátpedig ha közelebbi dolgot fotózól, azt jobban, tisztábban is lehet majd látni! Amúgy én nem is abban fejeztem ki a csalódottságomat, hogy milyen a kép minősége egyik beállításhoz képest a másikon, hanem hogy rossz ránézni a 20,7mp képre, ha ránagyítok. Vagyis alapból nem vagyok hasraesve a z3 fotójától, de ezt már korábban leírtam. Annyira azért nem gáz, csak nyavajgok itten éjjel.
Vuff.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Az nagyon kafa, hogy a könyvespolcot fotózod, de arra talán többen használnánk a nagy felbontást, hogy tájképre, vagy távolabbi csoportra nagyítunk rá. A 20 mp-nek ekkor lenne előnye. Dehát pont ebben nem jó ez a fotoaparat. No mindegy, azért egy átlagos mobilminőséget hoz. Ahogy meg tegnap belinkeltem, változás várható ezen a téren a Z4-nél.
Jaaa, hogy ez minket nem vígasztal!
Az igaz.
Vuff.
-
rgeorge
addikt
-
A 2. Vesztes
senior tag
Miért változtatnának???
Ha eddig nem is, talám majd most - hogy kijött az S6 is, gondolom nem lett rosszabb a kamera - valaki a homlokára csap és lép. Vagy ez hijúúúú remény? Talán nem. Gondolod, hogy a Z10 is ugyanazzal a kamerával jön majd ki? Előbb-utóbb javítaniuk kell.
Vuff.
-
holozis_HUN
addikt
Jó, van rajta fólia... De! A mikroszemcsék/homokszemcsék a zsebből simán összekarcolják a fóliát... Mint mondtam, ollót, kalapácsot lehet kibìr, de tesztet úgy hogy homokkal dörzsölik soha nem láttam... Meg ha leejted akkor az oldala betörhet még... jó, vannak olyan tokok amelyek csak a szélét védi, de akkor jobb már a teljes tok nem?
Jah, és ha eladod jobb àllapotban lesz
Meg nekem ez a telefon nagyon tetszik és meg kell óvni a szépségét
Nem hülyeség hidd el!!
Ui.: Bocsi ha nincs ékezet telórol vagyok
-
horist2
tag
Azért érdekes, hogy rátettem a Global-t és a telefonom típusszáma máris D6603.
De jó így talán hamarabb jönnek a frissítések is mert a D6653 elég egyedi.
És van magyar nyelv is!
Viszont kicsit bosszankodok mert arra nem számítottam (bár várható volt), hogy minden visszaáll alapértékre. -
hurrikan
addikt
Én nem vagyok vele elégedett.
Fel is tettem a LUX-ot, ami viszont tökéletesen szabályoz.
Nekem sötétben nem veszi le kellő mértékben a fényerőt, állít rajta, de nem veszi le annyira amennyire kellene, azaz minimumra, hiszen korom sötéthez minimum fényerő dukálna.rettenet78
Ennyire azért nem rossz a helyzet ott sem.
Persze használattól is nagymértékben függ. Azóta sok frissítés jött már a G3-ra is.
Meg valószínűleg nem állt még be az üzemidő sem az MA teszt esetében. -
mars622
tag
Próbáltam manuál módban is, 20mp-ben is, nem mondom hogy nem szép a kép, de nem meggyőző. Se a színek, se az élesség egy mondjuk 2-3 méternél távolabbi képen. Nagy segítség lenne ha rá tudnátok vetni 1 pillantást ezekre a képekre. Itt látszik főleg hogy valami nem kerek:
kép1[link]
kép2[link]
kép3[link]
Tényleg nem kritizálni akarok, de ahhoz képest hogy 20mp van ráírva, (és tudom, a megapixel nem minden) nekem ez gyenge eddig. -
BaLee
addikt
Ezt meg tudom erősíteni. Volt szerencsém meghallgatni egy ilyen fülessel a telefonomat és azt kell hogy mondjam, gyárilag telóhoz csomagolt headsetek közül ez tényleg minőségi darab.
Én mondjuk egy MH1C Smart headsetet használok (szintén Sony) de nem nagyon hallottam különbséget, pedig árban van egy 3x szorzó...Ezt is megértük hogy végre nem ipari hulladék headsetet csomagolnak a 200 ezres telók mellé.
Bár úgy emléxem Z1 Compacthoz konkrétan nem csomagoltak headsetet sem, na az mondjuk kicsit fájt. -
Andor246
tag
-
A 2. Vesztes
senior tag
Sziasztok! 2 azaz kettő dolgot szeretnék kérdezni. Az első az lenne, hogy a felső értesítősávban sohasem jelenik meg a 4G jel, pedig ahol az ólam van, ottan vagyon. A Q10 amit eddig használtam, vagy az M7 mindíg kiírta. Most csak azt írja ki hogy H. Mondjuk így is gyors a net, de azért érdekes.
A masodik (angolul szekönd) kérdésem az, hogy azmegmiért van, hogy mikor a Chromot bezárom - vagyis a bezárandó weblapot oldalra lököm egy közepesen erős mozdulattal -, és visszaugrik a droid kezdőképernyőre, egy fehér, szaggatott csík jelenik meg a kezdőképernyő alsó harmadában a másodperc tized részéig. Namostan ezt szokjam meg, vagy baj van?
Előre is köszi!
Vuff!
-
Hegyirabló
veterán
Nem. Te érted félre. Egyeseknek - ők a kisebbség - működik. Azoknak, akiket átpakoltak már az új szerverre. Hangsúlyozom, ez a kisebbség. A többségnek nem működik. Négy hónapja. Nekem sem működik, és engedtessék már meg, hogy hót módon nem érdekeljen, se ne vigasztaljon az, hogy akárki másnak működik. Az sem érdekel, ha a többi X millió ügyfélnek működik, ha nekem nem, és nem az én hibámból.
-
darvinya
titán
1. PIP, mint a neve is sugalja képben van egy kis kép.
Azaz videózás közben felugrik egy kis ablak, hogy hívás jött, ha felveszed valamelyik sarokba leteszi minimális kiírással és funkcióval.®2. Itt a videózásnál bejövő hívás volt a probléma.
Bizonyos mértékben függ milyen a sorrend.
De inkább a hátérben futó folyamatok és ezek szintjétől függ, mit mikor zár be.
A videófelvétel a legalja. -
Hegyirabló
veterán
Komoly ám, ennél még komolyabb is volt!
Azt kell tudni, hogy a Z-m kevesebb, mint egy év után behányt. Hát van ilyen, a gond csak az, hogy ami előtte volt P, az is behányt, kevesebb, mint egy év alatt. Egyszer azt mondtam "Oké, elmegy, veszek újat!", másodszorra már nem akartam ezt mondani, de nem akartam az "Itt a Cordon, hol a Cordon!?" játékot sem játszani. Ezért kértem, hogy cseréljék ki. Azt mondták nem.
Ezért egy szép reggelen elmentem az egyik Telenor igazgató háza elé tűntetni. Mondanom sem kell, nem volt boldog.
(Minden engedélyem megvolt.)
Mivel nem jutottunk dűlőre, ezért kiálltam az üzlet elé aláírást gyűjteni (megint csak minden engedély birtokában).
Két órát bírták. Ez alatt aláírta vagy 50 ember. Majd kijött az üzletvezető, hogy egyezzünk meg.
Megegyeztünk.
(#720) Vangelis:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest