Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mars622
tag
Valaki használja a vezeték nélküli médiaátvitelt? Próbálkoznék vele hogy ne kelljen nyitogatni az USB-t mindig, de inkább kevesebb mint több sikerrel. Maga a párosítás sikerült, tehát mutatja hogy ott a számítógépem, rámegyek hogy kapcsolódás, de kiírja 1 idő után hogy kapcsolódás sikertelen.
-
válasz
darvinya #898 üzenetére
Itt még mindig nincs semmilyen képben kép. Kipróbáltam, elindítottam egy videofelvételt, felhívtam magam, és semmilyen képben kép nem volt, ahogy a srác is írta, bejött a hívás képernyője (teljes képernyőn, nem kép a képben), és ezzel egyidejűleg leállt a videofelvétel.
-
darvinya
titán
1. PIP, mint a neve is sugalja képben van egy kis kép.
Azaz videózás közben felugrik egy kis ablak, hogy hívás jött, ha felveszed valamelyik sarokba leteszi minimális kiírással és funkcióval.®2. Itt a videózásnál bejövő hívás volt a probléma.
Bizonyos mértékben függ milyen a sorrend.
De inkább a hátérben futó folyamatok és ezek szintjétől függ, mit mikor zár be.
A videófelvétel a legalja. -
-
adam3
aktív tag
Csatlakozom én is a Z3 tulajdonosok táborához
2 éve váltottam androidról iosre. Volt félelem bennem e régi emlékek miatt, de nem bántam meg a visszaváltást.
Elsőre semmi baja a telefonnak, szokni kell a méretét. Egy kérdés így elsőre, a képernyőt le lehetne valahogy zárni pl három koppintással? Nem találtam apexben sem a lehetőséget, és nekem fura az oldalsó lezáró gomb.
A második kérdésem pedig az lenne, hogy a rootolás ezen a készüléken megoldható? Iszonyat sok alkalmazást nem enged törölni
-
válasz
darvinya #881 üzenetére
1. A kérdés az volt elsődlegesen, amit nem értettem, hogy ebben mi a képben kép. Szerintem semmi, vagy nem értjük egymást.
2. Érdekes, de simán megy a hívás alatt a videofelvétel, most próbáltam ki. Elindítok egy hívást, háttérbe teszem, és elindítom a kamera appot, és elindítok egy videofelvételt. A hívás nem szakadt meg, a videofelvétel nem szakadt meg. Lehet, hogy az indítás sorrendje fontos, most azzal nem kezdek el szórakozni, hogy felhívom magam videofelvétel közben, csak szólok, hogy simán megy együtt a kettő.
Tehát ebben még mindig nincs képben kép, és simán működik együtt a kettő.
-
-
-
pecsiz06
csendes tag
Tegnap nyomogattam egy Z3 Compactot, ott a kiterjesztett valósággal készített képeket nem mentette el a kamera szoftver, mondjuk ott egyáltalán el sem mentette, csak gondoltam megírom hogy a kistesónál is csinál furcsaságokat a szoftver. Amúgy nálam jó a lassított felvétel...
-
pecsiz06
csendes tag
Qrva jól néz ki az új Google Play ebben az 5.0 stílusban, remélem hamarosan érkezik a telefonra is. Szerintetek kb mikorra várható a T-nél?
-
mars622
tag
Kezd felhúzni a kamera szoftver. Nálatok működik a lassított felvétel? Én felveszek valamit, kijelölöm a lassítandó részt, megnézem, jól jelöltem e ki, ott szépen lassítja, rányomok a pipára, elmenti, de amint vissza akarom nézni az albumban, se híre se hamva a lassításnak, pedig mutatja hogy 120fps.
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Hegyirabló #878 üzenetére
mondtam h ezt vedd meg
na vicc felre, melyik böngésző re nyomtál rá amikor bejelenkezést kéri? -
leslien
nagyúr
válasz
Hegyirabló #876 üzenetére
most próbáltam qurva jól működik.... legalábbis nálam
-
Hegyirabló
veterán
Ez sem rossz, de nekem ennél viccesebb. Mutatom:
Annak ellenére, hogy aktiválva van, ezt írja ki:
Azt mondom neki, hogy "Igen". Ekkor kilép az appból, és be akar lépni Youtubre vagy Chromera:
Néhány kattintás után meg ez fogad:
Igenám, de mivel az első fotónál kiléptetett az appból, ezért újra be kell lépni, akkor viszont kezdődik előről a folyamat az első fotónál!!!
Ez a 22-es csapdája, a tökéletes ördögi kör. A Google és a Sony megalkotta a perfekt végtelent, amiért valakinek fizikai Nobel-díjat kellene kapnia.
Szánalmas és nevetséges ez a szint.
-
mars622
tag
válasz
Hegyirabló #873 üzenetére
Nekem azt írja: Hiba történt a bejelentkezési kísérlet során. Ellenőrizze a Google Play service naprakész e.
-
Imike20
senior tag
Valaki rendelt már innen ... ?
[link] -
Hegyirabló
veterán
Live on Youtube funkció, nálam használhatatlan. Pedig venném hasznát munkám során. Ezt utálom a Googleben, hogy minden túl van bonyolítva.
-
Imike20
senior tag
válasz
tal-garius #871 üzenetére
File Commanderel lehet!
-
tal-garius
aktív tag
Tud valaki megoldást SD kártya írására? Kellene már az a root.
-
Ati007
őstag
mozgó háttérképet nem lehet berakni zárképernyőnek
-
válasz
darvinya #860 üzenetére
Fülhallgatóval, vagy akár kihangosítva is lazán menne a telefonálás videó mellett. Ez utóbbi esetben legrosszabbként belehallatszana a videóba. Nem kötözködésképpen mondom, de tényleg nem látok benne semmit, ami miatt ne mehetne. A technikai oldala más, de nem hiszem, hogy a hívás túl sok ramot venne el a rendszertől.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Telekomos (gyári független) Z3 Fekete készülékem van.
Olyan problémám lenne, hogy a hívás kezdeményezéseknél az esetek 90%-ba kapok egy hibaüzenetet, miszerint a Futótárs alkalmazás leállt! Miképpen tudnám kigyomlálni eme remek Telekomos alkalmazás a telefonból? -
leslien
nagyúr
Pocketnow teszt, a valóság
a végszó tetszik a legjobban "worth every penny.” -
Danny750
őstag
válasz
Hegyirabló #854 üzenetére
Anyaghasznalaton kívül azért jó telefonokat gyárt a Samsung...
Illene, de látod nem sikerül nekik(Apple,HTC,Samu,lg is bőven hibázik...)
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
válasz
A 2. Vesztes #830 üzenetére
Én nem tudok többet hozzáfűzni azon kívül, amit darvinya írt (sőt őszintén magamtól még azt sem tudtam volna).
Csak egy felvetés, de nem látom be, miért ne mehetne egyszerre a videófelvétel és a hívás, nem hiszem hogy megoldhatatlan lenne --- ergo szerintem nem "kellene" kikapcsolni a videót hívás közben.
-
Imike20
senior tag
válasz
MultiDoodad #844 üzenetére
Media-ban drága 230.000 apróban kell keresgélni!
A 2. Vesztes: akkor jó ha megvan -
Ati007
őstag
válasz
MultiDoodad #844 üzenetére
nézz körbe az apróban jobb áron találsz dominósat de gyári függetlent is
[ Módosította: KrAt ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
darvinya #841 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel öcsém csak ki sírta a samu S5-et így elkezdtem keresgélni fórumokon és arra a következtetésre jutottam, hogy vagy Note4 vagy egy Fekete Z3 tulaja szeretnék lenni... Na már most a kérdésem a következő... Mivel készpénzesen szeretném megvásásrolni hol érdemes T-mobilnál (mivel t-mobilos vagyok) vagy jobb kártyafüggetlenül pl... MediaMarktban megvennem?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szép napot nektek.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #840 üzenetére
-Akkor fussunk neki még egyszer.
-Beállítások-->
-Ott legalul a legutolsó "A telefonról" katt -->
1 Szoftver frissítés
2.Diagnostics
3.Állapot
4.Jogi információk
és 5. Használati adatok beállítása.
(Anonim adatok és használati statisztika küldése a Sony Mobil-nak) -
darvinya
titán
válasz
A 2. Vesztes #840 üzenetére
Nincs ott egy almenü Használati adatok beállítási ?
-
darvinya
titán
válasz
A 2. Vesztes #838 üzenetére
Beállítások-Xperia menü
-
darvinya
titán
válasz
A 2. Vesztes #830 üzenetére
Ez egy hiba az fw/app használatkor.
Mivel a hívás magasabb rendű, ezért elnyomta a műveletet.
De az erős vas próbálta erőltetni a folyamatot.
Ekkor be kellett volna fejezni, és újra kellett volna indítani rendesen.
Ezért jó, ha be van kapcsolva az anonim hiba jelentés Sony felé, mert ezt a hibát elküldené és később javítható új fw/frissítésben. -
palipi
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #820 üzenetére
hidd le, 100% férfi vagyok
-
mars622
tag
Szert tettem én is egy fekete Z3-ra. Fél napja nyomkodom, de leírhatatlan az élmény eddig. S3-am volt, aki megengedheti, váltson!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Egy kérdésem lenne.
-Hogy az AVG Antivirus app mennyire játszik fontos szerepet a telefonon,érdemes megtartanom vagy eltávolíthatom-e a telefonról(nem mint ha sok helyet foglalna meg stb)?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
werna4
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #816 üzenetére
Haha, jogos...
-
A 2. Vesztes
senior tag
Kedves palipi! Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni a compact miatt, remek "kis" készülék! Abból hogy leírtad van barátnőd, kb 85% hogy fijú vagy. Ebben az esetben viszont ne dörgöld az orrunk alá, hogy nőies készüléket használunk, mert ez árt az önbecsülésemnek! (Szerintem egyébként a Z3 nagyon elegáns, férfias telefon, de valóban a Z2 a szögletessége miatt kicsit durvább, ezért többen férfiasabbnak gondolják.) A barátnőd mindenesetre jól járt, az tuti!
No akkó jó compacthasználatot!
Vuff!
-
palipi
csendes tag
sziasztok! Egymás mellet láttam s fogtam feketében a Z2-őt, Z3-at, és a Z3 compactot. Szerintem a legkarakteresebb és férfiasabb a Z2. A másik kettő már nőiesebb. éppen ezért cseréli le a barátnőm a Z2- őt Z3- ra.
A Z3 -val az a bajom, hogy túl nagy nekem, nagy a zsebben, s nem fér az autóm teló tartójába sem
A S-emet fogom levátani Z3 compactra pedig a Z3 és Z2 es is sokkal szebb. -
Imike20
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #816 üzenetére
Szerintem a kamera teljesen jó helyen van ;-)
-
A 2. Vesztes
senior tag
Na a Werna4 dicsérete óta elöntötték a negatív kritikák a fórumunkat! Pl.: "Nincs közepén a kukkoló az előlapon", "Eladhatatlan a Z3", "Ha telefonhívás érkezik, nem veszi tovább a kamera a blackhole működését az eseményhorizonton túlról", "Fekete pixelhiba", "Nem tanulnak a Z2 hibájából"........
Végkövetkeztetés: Werna4, többet ide ne írj!
Lugosi, várjuk a válogatás eredményét!! Akkor ezek szerint meg vagy elégedve!
Vuff!
-
tal-garius
aktív tag
Van egy fekete pixelhibám.
-
Most szelektálom a képeket az elmúlt napokból. Készült néhány 20 megapixelen ("Kézi" módban), illetve a nagy többség a teljesen automatikus módban 8 megapixelen.
Pár képet (sajnos tényleg elég keveset) megcsináltam úgy, hogy ilyen módban is, olyan módban is.
Ebből én (tévedés joga fenntartva) a következő következtetésre jutok.
Azt vártam, hogy a 20 megapixeles fotók jobbak lesznek (evidens okokból nyilván), és ez igazolódott szerintem. Nemcsak a felbontás miatt, hanem érzésem szerint kisebb mértékű a jpg tömörítés, vagy másképp tömörít a gép, mindenesetre nem csak belenagyítva látszik a különbség, hanem akkor is, ha simán csak teljes képernyőn nézem a képeket. Belenagyítva a képekbe, elsősorban nyilván a több részletet tartalmazó részeken lehet látni markánsan a különbséget, de ezeknek a részeknek a megnézésénél jutott az eszembe, hogy más lehet a jpg tömörítés.
Ami számomra probléma, illetve szeretném, ha változtatnának rajta, hogy a HDR mód 15 ill. 20 megapixelen nem elérhető. Az SCN gomb kézi üzemmódban szürke, a teljesen automatikus módban pedig meg sem jelenik. Nem értem, hogy egyáltalán mire lenne használható.
Ami megdöbbentett, hogy az ISO 1600-as képek teljesen használhatók. Ez akárhányszor is látom, mindig megdöbbent, a 2006-ban 300k-ért vásárolt dslr-emnél jobb a képminősége magas iso-n (mondjuk az 3200-at már nem is tud). E fölött egyszerűen nem térek napirendre.
Szóval szerintem a kameraszoftvert kellene tvíkelni egy kicsit, és nagyon király lenne.
Színekkel, fényméréssel, fehéregyensúllyal egyáltalán nem volt problémám.
-
Imike20
senior tag
Ma készítettem egy vidit a telcsivel automata módban volt közben rám csörögtek...... hát nem éppen szerette! Kinyomtam a hívást majd folytatni akartam a vidit de azt írta hogy egy másik alkalmazás használja és sikertelen! A vidit végül is elmentette de valamiért megáll a kép a hang megy tovább.......
-
pecsiz06
csendes tag
válasz
Hegyirabló #803 üzenetére
Bizony, bizony azt Én is észrevettem,a fehéren nem is figyeltem(ott lefoglalt a sajnálatos illesztési hiba), de a feketén valóban nincs középen...Ez legyen a legnagyobb bajunk...:-)
-
tal-garius
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy Z3-al én isHa a service info-nál minden 0 és nincs a zárójelben x akkor független?
Most épp telepít a play store, aztán letesztelek mindent. -
Hegyirabló
veterán
Első negatívum a telefonomban:
Az előlapi kamera nincs középen. Csak esztétikai hiba, annyira nem is zavar, de azért szót érdemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest