- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
válasz
DoubleW #3235 üzenetére
Nem rossz...én is a vékony kivitel híve vagyok, de egyesek szerint a "vastagabb" kivitel véd jobban!
Én úgy csináltam, hogy mikor megvettem a telót szerencsére volt bugatti tok (hátsó, fekete), most meg rakattam rá üvegfóliát! Plusz egy bedughatós tokban van. A T-nél fizetem a biztosítást, pedig nem kértem...na mindegy! Szóval 99 %-os védelem... csak azért nem 100%, mert bármikor ripityára törhetem! :-DD -
-
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1581 üzenetére
Nekem is mindkét telefonomon egy-egy ilyen "rácsúsztatós" bumper van felrakva úgy hogy a Nillkin is rajta van az előlapon. Simán elférnek egymástól. Azt azért tudni kell hogy ha ez a bumper rajta van akkor a telefon sokkal nagyobb lesz így pl. zsebre nehezebben rakható, viszont jobban megmarkolható lesz emiatt nehezebben csúszik ki a kézből is, továbbá a nagyobb méret következtében az asztali dokkolókba sem megy bele rendesen a telefon még a kivett betéttel sem. Vagyis belemenni belemegy, de nem éri el a töltő érintkezőjét.
-
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1574 üzenetére
Eléggé karcálló, legalábbis a zsebemben a kulcsok pár hét alatt eddig még nem kezdték ki. Kellően vastag is az anyaga, de ez is cserélhető/cserélendő ha szükséges. Csupán a buborékmentes rásimogatás egy kicsit időigényes és macerás egy kicsit, de a sokadik után nekem már könnyebben megy. Elsőre én is szívtam vele.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
DoubleW #1514 üzenetére
Ikon packról nem tudok. Engem is zavar az ikonok mérete drawban, de az a launcher miatt ilyen. Novában van már tetszőleges elrendezés vagy még mindig ABC sorrendben lehet minden? Két hete még nem volt.
Az óra meg fix méretű. Bár én HD widget csomagot használom, ott nagyok a számok és testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest