Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most alaposabban átnéztem a telefont, a kijelző Jack csatlakozó felőli vége magasabban van, mint a másik, kb 1mm-el kitüremkedik a háztól. Bele is akad a körmöm, máshol nem.
Olyan, mintha elvált volna a ragasztás. -
törölt tag
válasz
Atesz 666 #1695 üzenetére
Nekem is volt már medencében, úsztam vele, utána szintén volt vízben több alkalommal is. Semmi baja nem volt.
Most meg...
Nincs olyan indikátor amit lehet látni esetleg? Minden tökéletesen működik, azóta javult sokat az állapota ( szárad ?! ), csak ez a rohadt képernyő villogás néha.D4ni!
Telekomnál vettem két éves garanciával. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
#18001664 #1694 üzenetére
Üdv.
-Akkor a hiba a te készülékedben van-volt.
-Mert nekem is volt már vízben és nem csak egy befőttes üveg vízben hanem a mosdóban túlfolyóig felengedett vízben, és nem egy két percig hanem legalább fél órát és láss csodát semmi baja nem lett,
-Azóta is hibátlanul teszi a dolgát,és én csak ajtókat néztem meg,hogy minden rendben van-e.-Tehát az IP68 nem kamu.
-
törölt tag
Üdv!
Ma pár kép erejéig bent volt a teló egy vízzel teli befőttes üvegbe. Minden gondosan bezárva, pressure teszt,stb, vízbe rakás előtt, minden OK.
Fotózás végeztével hagytam megszáradni, utána használtam 2-3 percet, kijelző vibrál majd el is sötétül. Telefon bekapcsolva maradt mert rezeg, hangot ad, van háttérvilágitás, újra tudom indítani. Van, hogy 1-2 percig rendesen működik a kijelző.
Hétfőn viszem be ismerős szervizeshez a Telekomhoz. Senki se rakja vízbe, kamu az egész IP68, nem tudhatod, minden rendben van-e a telefonnal. Pressure tesztnek sem lehet hinni.Kérdés : Meg lehet nézni valahogy, hogy tutira kapott-e vizet?
Köszi -
törölt tag
A Z3-nál belehet úgy állítani a kezdőképernyőt, hogy körbe lehessen görgetni?
A hangszórója ennek is az alján van? -
Astery
senior tag
válasz
darvinya #1678 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Az éjszaka folyamán rájöttem, hogy magával a kiválasztott mp3 fájl-al van gondja. Annak ellenére, hogy bekapcsolástól kikapcsolásig jól használta, nem emlékezett rá újraindítás után. Másik mp3-mal (nem gyári) jól működik. Azt még nem tudom mitől spéci ez a file, hogy nem tetszik neki.
-
Astery
senior tag
válasz
hurrikan #1674 üzenetére
Belső tároló ringtones mappájából választom, hangválasztóval ... most mindig-re is állítottam - elfelejti. Walkman-ból is beállítottam, úgysem jó. Most még játszom vele - addig eljutottam, hogy ha gyári hangot állítok be, akkor az megmarad - már ez is vmi, hogy nem alapértelmezettet kell hallgatni.
-
darvinya
titán
Miként állítod be a csengőhang?
A Sony gyárilag nincs beállítva mivel kell állítod be, és van egy erre egy mappa is.
Mappa neve kell legyen Ringtones (ez mindig gyökérben legyen) ebbe kell a mp3-nak lennie.
Hangbeállítást a gyári Hangválasztó-val kell csinálni és ezt Mindig-re kell állítani.Vagy Walkman-ban beállítani a csengőhangot, de ekkor duplikátum jöhet létre, ha nem fenti mappában van a hanganyag.
Itt is 1x ki kell választani a gyári Hangválasztó-t Mindig-re, mert újraindításkor nem rakja be a kiválasztott hanganyagot. -
hurrikan
addikt
Esetleg megoldást jelenthet a premission checker alkalmazás is.
Abban nézd meg meg, hogy valamelyik általad telepített alkalmazásnak van e joga a beállítások, csengőhangok megváltoztatásához. -
xmaas
őstag
válasz
hurrikan #1668 üzenetére
Utananeztem neten es nem egyedi eset idonkent elojonn mas tipusu keszulekeknel is, valami androidos hiba lehet valamelyik alkalmazas bekever neki ,
Esetleg azzal probalkoznek hogy frissited a rendszert vagy ujrarakod es majd utana ugy allitod be a csengohangot hogy belsotarolon legyen nem sd kartyan , -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #1664 üzenetére
Igaz én a LUX fényerő szabályozót használom.
Mert a gyári nem igazán állítja a fényerőt megfelelően. Főleg sötétben, nem veszi le a fényerőt kellő szintre.
Ezen kívül minden gyári, a launcher is.
Nekem előtte egy HTC One-om volt, nem is akartam lecserélni, mert szerettem. A HTC-nél a szoftveres bug ismeretlen fogalom volt 1,5év alatt. De aztán jött tesztre a Z3, és mikor megláttam mit tud üzemidőben, lecseréltem a One-t. Persze a vízállóság sem rossz.horist2
A SoC visszafogása külön kapcsolható a Staminan belül. -
horist2
tag
válasz
hurrikan #1664 üzenetére
Pont most akartam megírni a tapasztalataimat.
Mivel olvastam itt, hogy a stamina mód valamennyire visszafogja a processzort is stb (ezt nem tudtam) úgy döntöttem kikapcsolom megnézem miben más és mennyit bír így. Eddig az első perctől aktiválva volt szóval kíváncsi voltam.
Észrevehetően nem táltosodott meg a telefon (bár erre nem is volt szüksége mert eddig is villámgyors) de eddig amennyit én használom 2 napot szokott kibírni. Most, hogy kikapcsoltam első körben máris simán 3 napot kibírt.
Érdekes én semmit se csináltam máshogy! -
hurrikan
addikt
válasz
Gascoigne74 #1663 üzenetére
óóó köszi
akkor félre értelmeztem ezekszerinta visszább lévő üzemidős dolgokra reagálva:
[nekem ez a rekordom]ez pedig a korábbi:
[link] -
hurrikan
addikt
Egy kérdés
itt ugye írják, hogy frissült a Movie Creator, és lett manuális kreáció funkció.
Nekem viszont nem jelenik meg az a create gomb, nektek ott van?
Az alkalmazás verziót ellenőriztem, ugyan az 2.2.A.0.8. Újraindítás volt már, az nem segít.Astery
Nekem még nem volt ilyen.
2hónapja van meg a teló, első pillanattól tartja a csengőhangot.
Memkariról van beállítva vagy belső memóriából? Ha előbbi, akkor mekkora a memkari class osztálya? -
Astery
senior tag
Nem jövök rá mitől lehet ... hátha vkinek van ötlete miért van az, hogy beállítok egy mp3-at csengőhangnak, de csak addig jegyzi meg, amíg újra nem indítom a telefont. Kikapcsoláskor elfelejti és az alap csengőhangot állítja vissza.
-
DoubleW
csendes tag
válasz
#18001664 #1657 üzenetére
Én is meglennék elégedve az alap xperia launcherel csak az a baj hogy se ikon méretet se ikon stílust nem lehet változtatni így marad a Nova. Az alap launcher nem lehet valahogy letiltani?
Nekem Nova-val is megvan a 7-8 óra kijelzőidő.Közben megnéztem és letiltani nem lehet csak leállítani de gondolom akkor meg újraindul egy idő után.
-
törölt tag
válasz
Gascoigne74 #1656 üzenetére
A Nova launcher nálam.érezhetően jobban merült...számomra frusztráló a tudad, hogy indul az alap launcher, de utána még elindítja a Nova launchert is. A háttérben így két launcher is fut, legalábbis bizonyos elemei. A gyári Xperia launcher nekem bevállt, ha kap ikonméret módositási lehetőséget netán valamikor, akkor tökéletes lesz.
-
törölt tag
https://docs.google.com/file/d/0B8MQlQHB5Rvhc25TaUdRWmZuZW8/edit?usp=docslist_api
-
mars622
tag
Sziasztok!
Elég komoly dillemában vagyok. Mindenhol, itt a fórumon is olvasgatom, hogy egyesek milyen képernyőidőket érnek el a telefonnal, akár 2 nap alatt is. Persze, tudom hogy ez használatfüggő, de picit el vagyok keseredve.
5 óra fölé egyáltalán nem tudok menni. Pedig sosem játszok, csak facebook, email szinkron, mobilnet/wifi, időjárás frissítés, néhány fényképkészítés és nézegetés van csak. Tehát semmi komoly GPS használat vagy processzor igényes dolog. Ja, és mindez 1 nap alatt. Mi az ami esetleg komolyan zabálná az akksit, megéri rápillantani? Alap T-s alkalmazásokat rögtön tiltottam, azok már nem esznek, illetve az akku statban sincs semmi kirívó dolog.
Lehet esetleg valami a processzorral? Onnan gondoltam rá, hogy amikor csak simán mobilnetről messengeren chatelek + szól a zene fülesen, nem forróra, de elég melegre hevül a telefon. Régi S3-asom nem melegedett ennyire.
Ezen kívül tényleg tökéletes a telefon, nagyon meg vagyok vele elégedve, de a fentebbi dolgok kicsit árnyalják a képet. -
máté95
csendes tag
Most az létezik hogy a fürdetes miatt az alsó hangszóró filmezés közben gyengébben szól?? Zenénel is.
-
xmaas
őstag
Hat ha a keszulekbe bement viz akkor szopacsek lesz ha kesobb szervizelni kell,nem tudhatjuk sajnos hogy mit lattal te igy nehez megmondani
-
-
máté95
csendes tag
Az normális ha miután megfürdetem a cicát bugyborékolt egy cseppet?! Működik csak bepartam mint állat
-
DoubleW
csendes tag
-
DoubleW
csendes tag
Másnál is úgy van hogy ha állítom a csengőhang és értesítés hangerejét akkor szól mind a 2 hangszóró (fenti-lenti) de ha hívnak vagy üzenetet kapok akkor csak az alsó hangszóró szól?
-
-
máté95
csendes tag
Hali! Ezzel érdemes bohockodni?!http://www.ibtimes.co.uk/android-5-0-lollipop-arrives-sony-xperia-z3-via-aosp-beta-1475565
Üdv.
-
pikszel
addikt
válasz
#18001664 #1624 üzenetére
Ez sajnos a szoftveres élesítés hozománya. Ha a kamera alkalmazásban állítható az élesség (én nem találtam ilyet), megpróbálhatod visszább venni azt.
-
törölt tag
Ez az eredeti.
https://docs.google.com/file/d/0B8MQlQHB5RvhSWd4WmNjTUs5NTg/edit?usp=docslist_api -
törölt tag
Ezt a képet kivágtam az eredeti verzióból. Sokan nem értették biztos, hogy miért írom azt, hogy a Z3 jelenlegi kamera algoritmusa rosszul kezeli a pixelhatárok "elmosását", ezért már egy nagyobb kijelzőn is látni egy normál méretű képen a hibát. Elég megnézni az ágak széleit.
Bocs, kiment a fejemből, hogyan kell közvetlen linkelni.
https://docs.google.com/file/d/0B8MQlQHB5RvhOHJtUndtckhCUWs/edit?usp=docslist_api. -
törölt tag
válasz
Gascoigne74 #1621 üzenetére
Az nem ártana nekem sem, csak akkor meg lehet a tok nem menne rá?!
-
törölt tag
Mobilról hogyan is kell hivatkozási linket csinálni? Képet szeretnék berakni külső helyre való hivatkozással.
-
Gascoigne74
csendes tag
Végre sikerült feltennem a Nillkin üveget amit Balee-től rendeltem. Kicsit féltem a felrakástól, de nagyon szépen, pontosan sikerült illeszteni. Elég minőségi, a fóliához képest sokkal szebb, nem látszódik annyira az ujjlenyomat, és mintha a kijelző is fényesebb lenne így. Azért csavarthúzóval nem estem neki, mint pár youtube-os videóban azt tették, de elég strapabírónak tűnik. A csomag tartalma volt még egy hátsó fólia, ami ugyan nem üveg, de használható. Amúgy sem láttam, hogy árulnának külön hátsó fóliát.
-
törölt tag
Üdv.!
A Z3 tud 60fps-el videó felvételt készíteni? -
horist2
tag
A feketét én is meguntam már az összes telóm az volt.
Fehéret meg nem akartam mert nem is tetszik annyira + munkahely miatt se túl előnyös.
Ez viszont pont jó , hogy az előlap fekete maradt de minden máshol zöldes ezüst. -
máté95
csendes tag
Hali!
Ha megfürdetem a kicsikét akkor a hangszórónak nem fog betenni?! Mármint ha esetleg felhívnak vagy elkezdek filmet nézni nem lesz baja? Azt vágom , hogy a jacdugóval vigyázni kell mielőtt belerakom.
Üdv.
-
horist2
tag
válasz
Palika71 #1607 üzenetére
Nekem ezüst--zöld van de nem magyar piacra szánt állítólag él a garancia így is nemtudom egy telefonomat (sony volt mind) se kellett visszavinnem még garanciába és remélem, hogy az eddigi legjobbat se kell.
Kinézetre pedig ez a legjobb szerintem, gondolkoztam a bronz-on is de nem mertem bevállalni gondoltam hátha rózsaszínnek fog hatni.
Így lett silver-green bár itt is aggódtam a rendelés után mert sokan néztek hülyének, hogy zöld telefont rendeltem? az milyen csajos?
Amikor megjött persze eloszlottak a kétségek gyönyörű szép a legszebb!
És mindenki úgy nyilatkozott róla ezután, hogy kifejezetten férfias nem csaj telefon. -
Palika71
őstag
válasz
Sanraith #1604 üzenetére
Lehet, be is próbálom. Azt mondták a Sony-nál itthon, hogy ha hivatalos viszonteladótól származik az únióból (vagy Török o., illetve Svájcból), akkor a számla és a kitöltött garancia társaságában él rá az itthoni 1+1 év gari.
Ja, és felhívták a figyelmemet, hogy a készüléket itthon is forgalmazzák. Erre én megírtam, hogy szívesen venném itthon, ha nem lenne 40e-vel drágább. Ezt válaszolták: "Köszönjük a visszajelzést!" -
DoubleW
csendes tag
Sziasztok!
Ma észrevettem hogy a memóriakártya foglalatnál van egy kis papír amit kilehet húzni de a végén megakad és nem jön tovább. Nem mertem rángatni/tépni nehogy valamit elrontsak vele. Valaki megmondaná hogy mi lehet az? Másnál is van ilyesmi? -
xmaas
őstag
válasz
Palika71 #1600 üzenetére
Hat annak az a oka hogy kotsogok az uzletek annyival biztos nem dragabb a zold festek mint a feher vagy fekete hogy ennek racionalis magyarazata legyen siman kihasznaljak a vasarlokat azzal hogy ritkabb szinek igy muszaj kifizetni amennyit kernek erte habar a gyarto ugyan annyiert adja osszes szint , fogyasztovedelem jol szajba kenne verje oket de az nem fog megtortenni sajnos mert leszarnak minket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest