Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Én is (szinte) mindent az ebayről rendelek, viszont a Nilkkint 9H+ egy licit keretében hozzám 7,5$ paypal kifitetése után ingyenes szállítással érkezett legutóbb. Egyébként való igaz hogy a legtöbb ilyen jellegű kiegészítő a GSM shopokban dupla-tripla árakon megy idehaza, dehát egyrészt nekik is meg kell élni valamiből, másrészt meg meg övék a rizikó ha útközben Kínából idefelé jövet a 4-6 hét alatt elveszik a csomag és soha nem ér ide, aztán paypal sincs mindenkinek.
-
TOM-202
senior tag
válasz
horist2 #1978 üzenetére
Az enyémek teljesen jók, erősek a mágnesek és vastag a töltőcsatlakozó pólus is. Láttam már én is másnál ferdén belerakott mágnest meg olyat is ami nem marad meg a telefonon mivel gyenge a mágnes fluxusa, nameg olyat is mint az egyik képen is látható hogy a csatlakozó pólusai sokkal véknyabbak mint maga a lyuk ami bele van fröccsöntve a töltőfejbe és egy sokkal véknyabb rézdrót lötyög benne. Naná hogy az ilyen nem tölti a telefont lévén nem is érintkezik rendesen a telefon pólusaival. Viszont ami közös volt ezekben a "selejtes" cuccokban hogy sehol semmi SONY felirat sem a csomagolásokon sem a töltőfejeken. Én legalábbis eddig ilyenekkel találkoztam.
-
TOM-202
senior tag
válasz
hurrikan #1969 üzenetére
Ha nem a SONY vagy valamelyik közvetlen partnere gyárthatja akkor vajon hol készülhetnek ezek? Én rendeltem belőle feketét és fehéret is. Mindenhol patentül SONY logo van rajtuk ahol kell, nemcsak a papírdoboz csomagolásokon hanem a belső csomagoló fóliákon és amit én kaptam ott egy domború SONY felirat van magán töltőfejen is.
-
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1581 üzenetére
Nekem is mindkét telefonomon egy-egy ilyen "rácsúsztatós" bumper van felrakva úgy hogy a Nillkin is rajta van az előlapon. Simán elférnek egymástól. Azt azért tudni kell hogy ha ez a bumper rajta van akkor a telefon sokkal nagyobb lesz így pl. zsebre nehezebben rakható, viszont jobban megmarkolható lesz emiatt nehezebben csúszik ki a kézből is, továbbá a nagyobb méret következtében az asztali dokkolókba sem megy bele rendesen a telefon még a kivett betéttel sem. Vagyis belemenni belemegy, de nem éri el a töltő érintkezőjét.
-
TOM-202
senior tag
válasz
DoubleW #1574 üzenetére
Eléggé karcálló, legalábbis a zsebemben a kulcsok pár hét alatt eddig még nem kezdték ki. Kellően vastag is az anyaga, de ez is cserélhető/cserélendő ha szükséges. Csupán a buborékmentes rásimogatás egy kicsit időigényes és macerás egy kicsit, de a sokadik után nekem már könnyebben megy. Elsőre én is szívtam vele.
-
-
TOM-202
senior tag
-
TOM-202
senior tag
Aha, hát persze.
Majd szépen megvárom amíg lemegy az ára egy elviselhetőbb árszintre. Nem vagyok bolond ekkora összeget egy mobiltelefonért kiadni. Tulajdonképpen a Z1C-t is a szolgáltatómnál upgrade-eltem, nem teljes áron vettem. Azt tervezem hogy a Z3-as is azt fogom tenni. Remélem addigra kijavítják a szeriahibákat.
Előtte Nokia N8 volt, vagyis tartaléknak az is megvan biztos ami biztos. Még ma is sokal jobb fotókat csinál mint bármelyik ma kapható Sony telefon, de az alap(telefon)funkciókon kívül másra ma már nemigen használható hatékonyan. -
TOM-202
senior tag
Azt hiszem Z1 Compact-ról inkább már erre váltok. A Z2-re akartam, de gondoltam kivárom hogy milyen lesz az új Z3. Kell az a használható méretű legalább 5"-os kijelző nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest