Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meg kell mondani, hogy minden retesz rendesen be volt zárva és úgy ázott be! Ha nagyon erősködnek akkor emlísd meg a Fogyasztóvédelmet, ez sem garantál semmit, de kicsit komolyabban fognak az ügyhöz állni. Minden beázásnál piros lesz az indikátor, akár be volt zárva minden, akár nem ( hibás összeszerelés, leválás, anyaghiba, stb...), ezt ők is tudják. Nekik azt kell bebizonyítani, hogy nyitva hagytad valamelyik reteszt, vagy nem tisztítottad ki rendesen, neked meg pont az ellenkezőjét kell bebizonyítani.
-
-
gti16v
őstag
-
babkukta
senior tag
Ugyanaz jellemző rá, mint a z2re. Igazából nem nagyon fogsz sebességbeli különbséget észlelni. Ugyanannyira vízálló ez is, mint a többi. Ha jól van összerakva, és nem szivárog a víz be, oké minden. Ellenkező esetben gáz van.
Nekem a z3 jobban tetszik, de ez szubjektív. Igazából nem nagyon fogsz felhasználói szinten plusz élményt kapni a z2höz képest -
A 2. Vesztes
senior tag
Szia "Mérges"! Tudod pár hetente bedobnak ilyenfajta kérdéseket erre a fórumra. A valaszom egyértelmű IGEN! Hogy miért? Még mielőtt meglett volna az "Veryelegantom", a Vodánál kézbe vettem egy Z2-őt. Náthás lettem tőle. Aztán meghozta a futár a Z3-at és meggyógyultam.
Szóval válts, amint tucc!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest