- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daara
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11462 üzenetére
És könnyen rácuppan nem kell fér orát keresgéni h hol van az kér ki mágneses pötty a telon?
#11463) ett: húh ez király lehet egyből rácuppan úgy ahogy kell és talán ha leteszem az ágyra nem fordul ki.
-
ett
aktív tag
válasz
holozis_HUN #11462 üzenetére
Én is wskent használok, teljesen véletlenül akadtam rá amikor a ringke fusion tokot kerestem és egy lengyel webshopnál találtam meg legolcsóbban úgy hogy ne hetek alatt érjen ide. Írtunk is nekik, hogy küldenek-e a Szlovákiába, közben néztem még az oldalukat, erre látom hogy van nekik ilyen mágneses kábel, meg edzett üveg. Nosza, rendelek ilyet is, hátha bejön. Haveromnak innen hardverapróról vettem, de már nem tudom kitől. Nem rossz, de elég könnyen elbillen oldalra. Visszaírtak hogy persze, már adtam is le a rendelést és 3 nap alatt itt is volt a tok, a kábel, meg egy edzett üveg. Mindkettő pozitív csalódás. A tok nekem tökéletes, egyetlen hibája van, hogy a mágneses csatlakozónál elég vékony az anyag, azt kicsit masszívabbra csinálhatták volna, egyébként tökéletes. Az edzett üveg szintén. Nagyon perfekt az illeszkedése, nem vártam hogy ilyen patent lesz. A kábel szintén. Ez is elbillen oldalra persze de nem olyan könnyen, illetve még akkoris tölt, ami a másik kábelről nem mondható el.
Szóval szerintem jó ez a wsken.daara: ha kábelről van szó, javaslom még ezt: Magnector
Láttam evayen is, van kétfajta. Az egyik sima kábel, a másik meg adapter, bármilyen micro usb kábelt beletehetsz, Én ezt próbálnám ki, mert direkt olyan az alakja hogy nem nagyon tud kibillenni oldalra.
Íme egy video róla
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest