- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jaddz90 #5827 üzenetére
Köszi hogy leírtad helyettünk is, bár a tényen nem változtat hogy csak saját lelked nyugszik meg ettől. Őt semmiben sem győzted meg, és mire lecseréled a telefonod ez a téma még kb. 200 alkalommal fog előjönni a szokásos milyen tokot/fóliát/üveglapot ajánlotok és hol és mennyiért és ez a fülhallgató jó-e hozzá és " amúgyis ez egy szar " hozzászólásokkal együtt.
-
VincentV
csendes tag
válasz
jaddz90 #5335 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást, de ugyanúgy sikertelen...
Arni fórumtárs viszont pont az AP isolation kikapcsolására mondta, hogy fontos lehet és hajlok rá, hogy igaza van. A gond már csak az, hogy az én Cisco routerem beállításaiban nem találok ilyet
Ennek híján lassan már ott járok, hogy a wireless beállításokon belül mindent egyenként kikapcsolok-bekapcsolok aztán megpróbálom a csatlakozást hátha valami egészen más néven fut ciscóéknál.
-
VincentV
csendes tag
válasz
jaddz90 #5330 üzenetére
Én is ebben bízom, de mit és hol? És miért van az hogy valakinek nem kell beállítani/átállítani semmit, másnak meg kell?
Keresgéltem a barátommal (google) kulcsszavakra ilyen jellegű problémákról és ki is dobott hasznos dolgokat csak nem nekem. Ami másnak működött mint megoldás az nekem fix hogy nem úgy van
Konkrétan erről beszélek -
VincentV
csendes tag
válasz
jaddz90 #5328 üzenetére
Legalább nem vagyok egyedül ezzel. Már csak azt lenne jó tudni, hogy mi a fenéért csinálja ezt és mi a megoldás...
Milyen routered van?Készülékhiba lenne? De ugyanezt csinálta az előzővel is, az meg hogy egymás után két "hibásat" fogjak ki viszonylag csekély. Akkor meg mi az hogy egyik telefonnál működik, másiknál nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest