- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra nem vennék mérget hogy előrelépés a fényképező az S5 minihez képest,
sőt. És igen, még több koppintás hogy átérjen az ember manuálisba, mert korrigálni csak ott lehet ().
DSLR-t... Jajj, még a köztudatba még mindig ehhez kapcsolják adirekt visszatartott fejlődésta képminőséget.Ahogy pár napja említettétek a Nova launchert, kipróbáltam, egész jó*.
Még jobb lenne ha a programok maradhatnának a gyári módon (ott ingyen mappásíthatom, itt csak 2 ropiért).
*: Kevesebb helypazarlás a főképen(ikonköz, oldal jelző pöttyök, margó, stb), átméretezhető/egymáshoz érinthető widgetek, így pl kifér az óra és az eredetileg 4×1-es időjárás egymás mellé, a 'dokk'/alsó 5 ikonból is lehet több lap, a home gombra lehet a főképen még funkciót rendelni ingyenesbe is (redőny le pl), a 'dokkon' lévő gyorsindítós mappa (nem tudom hogy hívjam) végre eltűnik miután megnyitottam onnan valamit.
-
Ha szerinted nem előrelépés az S5 minihez képest, akkor tartsd meg.
A 2 GB ramot hagyjuk szerintem, arról már ezer fórumban értekeztek, a fényképező kritika viszont korrekt lehet, amennyiben a kritikus leírja hogy az automata módra vonatkozik.
Nekem volt S4 és S5 mini telefonom, nem is lehet egy napon említeni egy Sony Compact szériával. -
AtiSnatch
aktív tag
Z1C-ről jöttem át Z3Cre. Sebességbeli különbséget nem vettem észre, mindkettő hasít,mint kés a sánta kutyát. Viszont üzemidőben kb. 30-40% javulást veszek észre. Nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem te is az leszel
Z1c kb 3.5-4 órát bírt hasonló felhasználással.
Ja, azt lehagytam, hogy a Cordon által sikerült "cserélnem", így főleg nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest