Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fclub

tag

A napokban a következő hibát tapasztaltam: a nap második felében egyszer csak megszűnt működni a hangszóró és mikrofon is.
    Egy ismerőst hívtam, de sem a kicsöngést nem hallottam, sem azt, hogy beszél hozzám. Próbálkoztam utána a 1430-al, hasonló volt a helyzet. A kapcsolat megtörtént, mert a számláló elindult.
    Újraindítottam, hívtam a 1430-at, működött, örültem. Utána újra próbáltam a havert, ismét semmi. Visszahívott, de ki sem csengett, csak az okoskarkötőm rezgett. Felvettem, megint semmi hang (később kiderült, hogy ő sem hallotta, hogy beszéltem hozzá, tehát a mikrofon sem működött).
    Újabb újraindítás, felhívtam a másik kezemben lévő céges telefonomat, működött. Felhívtam még egyszer, újra semmi. Bekapcsoltam a zenelejátszót, semmi hang. Ezt még párszor eljátszottam, minden újraindítás után az első próbálkozásnál működött, utána nem.
    Jött a gyári visszaállítás, azóta működik.
    Még nincs 2 hónapos a telefon, remélem nem kell 2 havonta resetelnem, mert a 3. eset után hard reset lesz egy kalapáccsal! :D
    Volt már valakinél hasonló eset? Ha igen, előfordult többször?

Más: 4 naposan szegény leesett 180 magasból, az öltözőszekrény legfelső polcáról a járólapra.
    Akkorát csattant, hogy alig mertem felvenni... ,de semmi baja nem lett!! Még csak a nyomát sem találtam meg az esésnek. Mondjuk a kijelzővel lefelé esett, lapjára, nem az oldalára vagy a sarkára. De elcsodálkoztam, hogy nem tört be a kijelzője. Nem volt tokban, de akkor még a hozzá kapott védőfóliát sem raktam rá (mondjuk azóta sem). :)
    Viszont olvastam ezt a kijelző elválós hibát. Gondolom ezek után számíthatok rá, hogy nálam is előjön... :(

Új hozzászólás Aktív témák