- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
A napokban a következő hibát tapasztaltam: a nap második felében egyszer csak megszűnt működni a hangszóró és mikrofon is.
Egy ismerőst hívtam, de sem a kicsöngést nem hallottam, sem azt, hogy beszél hozzám. Próbálkoztam utána a 1430-al, hasonló volt a helyzet. A kapcsolat megtörtént, mert a számláló elindult.
Újraindítottam, hívtam a 1430-at, működött, örültem. Utána újra próbáltam a havert, ismét semmi. Visszahívott, de ki sem csengett, csak az okoskarkötőm rezgett. Felvettem, megint semmi hang (később kiderült, hogy ő sem hallotta, hogy beszéltem hozzá, tehát a mikrofon sem működött).
Újabb újraindítás, felhívtam a másik kezemben lévő céges telefonomat, működött. Felhívtam még egyszer, újra semmi. Bekapcsoltam a zenelejátszót, semmi hang. Ezt még párszor eljátszottam, minden újraindítás után az első próbálkozásnál működött, utána nem.
Jött a gyári visszaállítás, azóta működik.
Még nincs 2 hónapos a telefon, remélem nem kell 2 havonta resetelnem, mert a 3. eset után hard reset lesz egy kalapáccsal!
Volt már valakinél hasonló eset? Ha igen, előfordult többször?Más: 4 naposan szegény leesett 180 magasból, az öltözőszekrény legfelső polcáról a járólapra.
Akkorát csattant, hogy alig mertem felvenni... ,de semmi baja nem lett!! Még csak a nyomát sem találtam meg az esésnek. Mondjuk a kijelzővel lefelé esett, lapjára, nem az oldalára vagy a sarkára. De elcsodálkoztam, hogy nem tört be a kijelzője. Nem volt tokban, de akkor még a hozzá kapott védőfóliát sem raktam rá (mondjuk azóta sem).
Viszont olvastam ezt a kijelző elválós hibát. Gondolom ezek után számíthatok rá, hogy nálam is előjön...
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bestbuy játékok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged