- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
válasz
AYSanonymus #2877 üzenetére
Szép képeket lőttél, a teló is jól szerepelt szerintem! Gondolom nem csak automata módban csináltad őket
Pepeninho:
Nekem egy hete van meg a telefon, g2-őt váltotta le. Ahhoz képest az üzemidő, nekem aktív használat mellett jobban bírja, két nap sima ügy kb 6-7 óra kijelző idővel. Kamera tényleg tuti, nem mondom, hogy al egjobb, de bővem elegendő. A kijelző egy kis szín állítás után majdnem van olyan szép mint a g2-nek. Én is gondolkodtam g3-on illetve s5-ön,de nagyon meguntam műanyag recsegő telókat. -
válasz
AYSanonymus #2872 üzenetére
Azt valószínűleg nem a stamina, hanem a merülő mód lőtte ki, érdemes 3-4%-ra állítani, még utána is elmegy a telefon fél-egy órát.
-
válasz
AYSanonymus #2872 üzenetére
A Stamina mod nálam nem játszik
-
válasz
AYSanonymus #2870 üzenetére
Én is azt használtam de nem volt az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest